Πανελλήνιο Δίκτυο Καθηγητών

Τηλεφωνική Εξυπηρέτηση

211 800 0071

phone

Ώρες Λειτουργίας: Δευ-Παρ 10:00 έως 15:00

Πλεονεκτήματα Ιδιαίτερων Μαθημάτων

Πλεονεκτήματα Ιδιαίτερων Μαθημάτων

Τα ιδιαίτερα μαθήματα είναι απλά η πιο αποτελεσματική μέθοδος για τους μαθητές να βελτιώσουν τις γνώσεις τους και να αυξήσουν την απόδοσή τους. Έχουν πολλά πλεονεκτήματα σε σχέση με το παραδοσιακό περιβάλλον της τάξης. Τα πιο βασικά είναι:

1. Αποκλειστική προσοχή του Καθηγητή

Στα ιδιαίτερα μαθήματα, ο καθηγητής γίνεται ο «μέντορας» του μαθητή. Ο μαθητής δεν χρειάζεται να ανταγωνίζεται για την προσοχή του καθηγητή. Στα ολιγομελή ή πολυμελή τμήματα, οι μαθητές πρέπει συχνά να περιμένουν, ενώ ο καθηγητής επιλύει τις απορίες των άλλων μαθητών. Στα ιδιαίτερα μαθήματα, ο καθηγητής προσαρμόζεται στο ρυθμό του μαθητή, επιλύει κατευθείαν τις απορίες του και δεν υπάρχει χρόνος αναμονής.

2. Προσαρμοσμένα μαθήματα που ταιριάζουν στις ιδιαίτερες ανάγκες σας

Ο καθηγητής στα ιδιαίτερα μαθήματα προσαρμόζει το μηνιαίο και ετήσιο πλάνο διδασκαλίας στις ατομικές ανάγκες του κάθε μαθητή . Η κατ’ ιδίαν διδασκαλία επιτρέπει στον καθηγητή να αναγνωρίσει τα κενά και τις αδυναμίες του μαθητή και να δώσει βαρύτητα σ’ αυτά. Αυτό σημαίνει πραγματικά, κτίσιμο γερών βάσεων για τις επόμενες τάξεις.

3. Αύξηση της εμπιστοσύνης των μαθητών

Τα ιδιαίτερα μαθήματα δίνουν επίσης στους μαθητές την πρόσθετη εμπιστοσύνη για να κάνουν ερωτήσεις όταν δεν κατανοούν πλήρως ένα συγκεκριμένο θέμα . Πολλά παιδιά δεν νιώθουν άνετα μέσα στην αίθουσα να κάνουν ερωτήσεις, είτε γιατί ντρέπονται είτε γιατί φοβούνται μήπως τα κοροϊδέψουν τα άλλα παιδιά. Το πρόβλημα αυτό δεν υπάρχει στα ιδιαίτερα μαθήματα.

Όσον αφορά το κόστος (σε σχέση φυσικά με τα φροντιστήρια), αυτό έχει μειωθεί αρκετά, και οι τιμές έχουν προσαρμοστεί στα μειωμένα εισοδήματα των γονέων. Με τα ιδιαίτερα μαθήματα οι γονείς και τα παιδιά εξοικονομούν το χρόνο μετακίνησης στα φροντιστήρια, τα παιδιά είναι σε ασφαλές περιβάλλον, το πρόγραμμα γίνεται ευέλικτο και το μάθημα 100% αποδοτικό.

Επικοινωνία

Έδρα: Βάκχου 24, Βάρη, Αττική, ΤΚ 16672
Τηλ: 211 800 0071 (αστική χρέωση)
Ώρες Λειτουργίας: Δευ-Παρ 10:00 έως 15:00
Γραμματεία: info[at]iphestus.com- Σεμινάρια για Καθηγητές

Ιδιαίτερα Μαθήματα

Χρήσιμοι Σύνδεσμοι

Sitemap

Όροι Χρήσης

Πολιτική απορρήτου

Blog

Πίνακας Ελέγχου

Εκτέλεση Πληρωμής