Πανελλήνιο Δίκτυο Καθηγητών

Τηλεφωνική Εξυπηρέτηση

211 800 0071

phone

Ώρες Λειτουργίας: Δευ-Παρ 10:00 έως 15:00

Τιμές Ιδιαιτέρων Μαθημάτων

Οι παρακάτω τιμές ιδιαιτέρων μαθημάτων είναι ενδεικτικές

Τιμές Σχολικών και Πανεπιστημιακών μαθημάτωνΟι τιμές των ιδιαιτέρων μαθημάτων έχουν μειωθεί τα τελευταία χρόνια και έχουν προσαρμοστεί στο μειωμένο εισόδημα της μέσης ελληνικής οικογένειας. Στο πανελλήνιο δίκτυο καθηγητών, με βάση έρευνα που διενεργήσαμε με ερωτηματολόγιο (περίπου 500 ερωτηθέντες καθηγητές), καταλήξαμε στις παραπάνω τιμές. Τονίζεται ότι οι τιμές αναφέρονται σε ιδιαίτερα μαθήματα από πανεπιστημιακού επιπέδου καθηγητές και όχι από φοιτητές ή εμπειρικούς γνώστες. Επίσης, οι τιμές στα μαθήματα ξένων γλωσσών, αναφέρονται στα επίπεδα junior.

Το Πανελλήνιο Δίκτυο Καθηγητών δεν καθορίζει την τελική τιμή του μαθήματος. Αυτή συμφωνείται αποκλειστικά και μόνο μεταξύ καθηγητή και μαθητή. Ο σκοπός της δημοσίευσης του παραπάνω πίνακα, έχει σκοπό να αποτρέψει φαινόμενα υπερτιμολόγησης από τους καθηγητές, αλλά και να προστατεύσει τους καθηγητές από τον ευτελισμό της αξίας του έργου τους.

Η τιμή που συμφωνείται κατά κύριο λόγο μεταξύ καθηγητή και μαθητή, κατά κύριο λόγο εξαρτάται από το πόσες ώρες την εβδομάδα θα γίνονται τα μαθήματα και από το επίπεδο του μαθητή (γυμνάσιο, λύκειο).

Επικοινωνία

Έδρα: Βάκχου 24, Βάρη, Αττική, ΤΚ 16672
Τηλ: 211 800 0071 (αστική χρέωση)
Ώρες Λειτουργίας: Δευ-Παρ 10:00 έως 15:00
Γραμματεία: info[at]iphestus.com- Σεμινάρια για Καθηγητές