Πανελλήνιο Δίκτυο Καθηγητών

Τηλεφωνική Εξυπηρέτηση

211 800 0071

phone

Ώρες Λειτουργίας: Δευ-Παρ 10:00 έως 15:00

Ιδιαίτερα Μαθήματα Αγγλικών

Σύγκρινε πιστοποιημένους καθηγητές Αγγλικών
για κατ'οίκον ιδιαίτερα μαθήματα.

3000+ μαθητές μας εμπιστεύονται κάθε χρόνο.

Ιδιαίτερα Μαθήματα Αγγλικών από Πιστοποιημένους Καθηγητές.

Σύγκρινε καθηγητές για ιδιαίτερα μαθήματα αγγλικών στην περιοχή σου. Οι καθηγητές-μέλη του Πανελλήνιου Δικτύου Καθηγητών, είναι υποχρεωτικά πτυχιούχοι τμήματος Αγγλικής Γλώσσας και Φιλολογίας ανωτάτου ιδρύματος (Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Deree College κλπ) και το πτυχίο τους ελέγχεται κατά την εγγραφή τους.

Σύγκρινε καθηγητές αγγλικών στην περιοχή σου ή επικοινώνησε μαζί μας για να σε βοηθήσουμε στην επιλογή.

Ιδιαίτερα Μαθήματα Αγγλικών για ενήλικες

Οι ενήλικες συνήθως δεν έχουν το χρόνο για παρακολουθήσουν μαθήματα αγγλικών σε φροντιστήριο. Επιλέγουν ιδιαίτερα μαθήματα για εξοικονόμηση χρόνου και για να μπορούν να προσαρμόζουν τα μαθήματά τους στο πρόγραμμά τους. Οι καθηγητές του Δικτύου έχουν το ακαδημαϊκό υπόβαθρο και την πείρα για να διδάξουν αποτελεσματικά ενήλικες. Επισημαίνεται ότι η διδασκαλία σε ενήλικες διαφέρει από τη διδασκαλία σε παιδιά.

 

Ιδιαίτερα Μαθήματα Αγγλικών για παιδιά

Η επιλογή ιδιαιτέρων μαθημάτων για το παιδί σας, ενέχει πολλαπλά οφέλη. Δεν χρειάζεται να κάνετε συνέχεια δρομολόγια αφού ο καθηγητής έρχεται σπίτι σας. Το παιδί σας είναι ασφαλές και κερδίζει ελεύθερο χρόνο (που είναι σημαντικός για τα παιδιά). Το μάθημα προσαρμόζεται στον ρυθμό και τις ανάγκες του παιδιού σας, καλύπτονται τυχόν κενά και επιλύονται όλες οι απορίες του.

 

Εντατικά Μαθήματα Αγγλικών

Τα εντατικά – ταχύρυθμα μαθήματα αγγλικών αφορούν κυρίως τους ενήλικες αλλά κατά περίπτωση και παιδιά. Το κόστος ανά ώρα είναι συνήθως χαμηλότερο λόγω της μεγάλης συχνότητας των μαθημάτων.

 

Ιδιαίτερα Μαθήματα Αγγλικών – Τιμές

Οι τιμές για τα ιδιαίτερα μαθήματα αγγλικών ξεκινούν από 8 €/ώρα. Φυσικά κάθε καθηγητής ορίζει ο ίδιος την αμοιβή του, την οποία μπορείτε να δείτε στο προφίλ του. Η τελική τιμή εξαρτάται από το επίπεδο του μαθητή, από τη συχνότητα των μαθημάτων και από την απόσταση καθηγητή-μαθητή.

Διαβάστε τις τιμές για όλα τα ιδιαίτερα μαθήματα εδώ.

Πτυχία Αγγλικών

Πτυχία Αγγλικών Cambridge (CPE, CAE, FCE, PET)

Πτυχία Αγγλικών Michigan (ECCE, ECPE, MET, MELAB)

Πτυχία Αγγλικών TOEIC, TOEFL, SAT, GRE

 

Επικοινωνία

Έδρα: Βάκχου 24, Βάρη, Αττική, ΤΚ 16672
Τηλ: 211 800 0071 (αστική χρέωση)
Ώρες Λειτουργίας: Δευ-Παρ 10:00 έως 15:00
Γραμματεία: info[at]iphestus.com- Σεμινάρια για Καθηγητές