Πανελλήνιο Δίκτυο Καθηγητών

Τηλεφωνική Εξυπηρέτηση

211 800 0071

phone

Ώρες Λειτουργίας: Δευ-Παρ 10:00 έως 15:00

Τάρταρη Ματίνα - Aγγλικά

Τάρταρη Ματίνα – Aγγλικά

tutor photo

Πτυχίο Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης:

Αμερικανικό Κολέγιο Ελλάδος

Τμήμα:

Αγγλικής Γλώσσας και Λογοτεχνίας

Μεταπτυχιακός – Διδακτορικός Τίτλος Σπουδών:

Second Language Acquisition/Managment of Language Learning (University of Greenwich).


Επαγγελματική Πείρα:

Απρίλιος 2012 - Σήμερα: Έχω εργαστεί και εργάζομαι σε Κέντρα Ξένων Γλωσσών, όπου διδάσκω διάφορα πτυχία και επίπεδα. Τα τελευταία δυο χρόνια είμαι εξετάστρια προφορικών στο ESB. Συνεργάζομαι με το Hellenic American Union, όπου είμαι ο επίτιμος φορέας των πτυχίων ECCE, ECPE (Michigan).

 

Από τον Σεπτέμβριο 2013 - Μάιο 2015 ήμουν υπεύθυνη σπουδών σε Κέντρο Ξένων Γλωσσών, όπου στόχευε κυρίως στην εκμάθηση Αγγλικών σε ενήλικες. Στο φροντιστήριο όπου εργάζομαι πλέον, έχω σχεδιάσει ένα πρόγραμμα το οποίο απευθύνετε σε όσους θα δώσουν κάποιο πτυχίο και σε αυτούς που έχουν ήδη αποκτήσει ένα πτυχίο στην Αγγλική Γλώσσα και θέλουν να κρατήσουν επαφή με την Αγγλική γλώσσα. Τα μαθήματα έχουν ως στόχο οι μαθητές να ασχοληθούν με θέματα που τους αφορούν ως εφήβους, και να έχουν κίνητρο να ακούν, να διαβάζουν άρθρα, αλλά πάνω απ' όλα να μιλούν τη γλώσσα. Τα θέματα είναι κυρίως Ψυχολογίας, Παραγωγικότητας και Λογοτεχνίας.

 

Επίσης, έχω δημιουργήσει ένα τρίμηνο πρόγραμμα το οποίο απευθύνετε σε οδηγούς ταξί οι οποίοι ενδιαφέρονται να αναπτύξουν τον λόγο τους στα Αγγλικά που τους χρειάζονται στο χώρο εργασίας τους.

 

ΠΤΥΧΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΙΔΑΣΚΩ: C2 (ECPE) Β2 (ECCE) C2 (MSU) TOEIC ESB (B1,B2,C1,C2) TOEFL BULATS (B2,C1,C2) TIE (B2,C1,C2) PTE (B1, B2) Junior and Pre-junior classes (Stars 1,2, Elementary, Beginners).


Επικοινωνία

Έδρα: Βάκχου 24, Βάρη, Αττική, ΤΚ 16672
Τηλ: 211 800 0071 (αστική χρέωση)
Ώρες Λειτουργίας: Δευ-Παρ 10:00 έως 15:00
Γραμματεία: info[at]iphestus.com- Σεμινάρια για Καθηγητές

Ιδιαίτερα Μαθήματα

Χρήσιμοι Σύνδεσμοι

Sitemap

Όροι Χρήσης

Πολιτική απορρήτου

Blog

Πίνακας Ελέγχου

Εκτέλεση Πληρωμής