211 800 0071

phone

Καθημερινά 10:00 έως 17:00

Αναστοπούλου Γεωργία – Μαθηματικά ιδιαίτερα μαθήματα

Αναστοπούλου Γεωργία – Μαθηματικά

Περιοχή κατοικίας: Γλυφάδας

Online μαθήματα: Ναι

Εξυπηρετεί τις περιοχές: Άγιος Δημήτριος, Αθήνα-Αμπελόκηποι, Αθήνα-Βοτανικός, Αθήνα-Γκύζη, Αθήνα-κέντρο, Αθήνα-Κυψέλη, Αθήνα-Νέος Κόσμος, Αθήνα-Παγκράτι, Αθήνα-Πατήσια, Αθήνα-Πετράλωνα, Αθήνα-Σεπόλια, Άλιμος, Αργυρούπολη, Βάρη, Βούλα, Βουλιαγμένη, Γλυφάδα, Ελληνικό, Ηλιούπολη,


Αναλαμβάνει:

Παιδιά Φοιτητές Ενήλικες

Μαθητές με μαθησιακές δυσκολίες

Διαθεσιμότητα

 

Δ

Τ

Τ

Π

Π

Σ

ΚΒασικός Τίτλος Σπουδών

ΕΚΠΑ

Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών

Τμήμα ΜαθηματικώνΜεταπτυχιακός Τίτλος Σπουδών

2016: Απόφοιτη από το μεταπτυχιακό   πρόγραμμα << Επιστήμες  Αγωγής- Ειδική  Εκπαίδευση>>  του Πανεπιστημίου Λευκωσίας.

2014: Απόφοιτη του Διαπανεπιστημιακού – Δια τμηματικού Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών «ΔΙΔΑΚΤΙΚΗ ΚΑΙ ΜΕΘΟΔΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΩΝ» του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (Τμήμα Μαθηματικών ,Τμήμα Μεθοδολογίας, Ιστορίας  Θεωρίας Της Επιστήμης , Τμήμα Φιλοσοφίας – Παιδαγωγικής & Ψυχολογίας) και του  ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΥΠΡΟΥ   (Τμήμα      Μαθηματικών και Στατιστικής Τμήμα Επιστήμων Αγωγής.


Διδακτική Πείρα στα Ιδιαίτερα Μαθήματα Μαθηματικών

 • 2014-έως Σήμερα : Παροχή ατομικών και ομαδικών μαθημάτων  σε προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς  σε Κέντρα Πανεπιστημιακών Σπουδών στο κέντρο της Αθήνας.
 • Σχολικό Έτος 2020-2021:Καθηγήτρια στην Δ ' Αθήνας
 • Σχολικό Έτος 2019-2020:Καθηγήτρια στην Δ ' Αθήνας
 • Σχολικό Έτος 2018-2019. : Καθηγήτρια στα τμήματα Ένταξης
 • Σχολικό Έτος 2013-2014. : Παροχή μαθημάτων   σε όλες τις τάξεις Γυμνασίου – Λυκείου για το κέντρο εκπαίδευσης με την επωνυμία << Nάσος Κουμαρελάς και Συνεργάτες >>.
 • Σχολικό Έτος 2012-2013 : Παροχή ατομικών και ομαδικών μαθημάτων σε όλες τις τάξεις Γυμνασίου –Λυκείου για τον  εκπαιδευτικό οργανισμό με την επωνυμία << Ρόμβος>>.
 • Σχολικό Έτος 2011-2012, 2012-2013, 2013-2014 : Eπικουρικό έργο στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο στο τμήμα Μαθηματικών ως επιβλέπον και σύμβουλος των προπτυχιακών φοιτητών στα Πειραματικά  σχολεία της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.
 • 2006-2019: Παροχή Ιδιαιτέρων μαθημάτων σε μαθητές Δημοτικού , Γυμνασίου , Λυκείου και σε Φοιτητές , Παιδαγωγικού , Παντείου , Γεωπονικού , Ανοιχτού Πανεπιστημίου καθώς και ΤΕΙ Πειραιά και Αθηνών.
 • 2008-2019  :Επίλυση και επιμέλεια φοιτητικών εργασιών στα τμήματα Πολυτεχνείου, ΤΕΙ Αθηνών , ΤΕΙ Πειραιά , Ανοιχτού πανεπιστημίου, ΑΣΟΕ και άλλων πανεπιστημίων.
 • 18/10/12-8/3/13 Συντονιστής εκπαίδευσης:    Στον Σύνδεσμο Προστασίας και Ανάπτυξης Υμηττού (Σ.Π.ΑΥ.) στην Περιφέρεια Αττικής .Επιμέλεια και παρουσίαση εκπαιδευτικού υλικού σε σχολεία της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.
   

  1/12-30/6/12 : Απασχόληση σε σύμβαση έργου για την ενίσχυση της ερευνητικής και αναπτυξιακής δραστηριότητας του Τμήματος Μαθηματικών του  Ε.Κ.Π.Α. με αντικείμενο εργασίας << φροντιστηριακές ασκήσεις>> σε μαθήματα  του τμήματος Μαθηματικών Ε.Κ.Π.Α.
 • 2011-2014 Πειραματικές διδασκαλίες στο Λεόντειο Γυμνάσιο-Λύκειο Πατησίων , στο 1ο Γυμνάσιο-Λύκειο  Αθηνών, στο 2ο Πειραματικό  Γυμνάσιο Αθήνας, στην Ευαγγελική Σχολή στην Νέα Σμύρνη, στο Ζάνειο Πειραματικό Γυμνάσιο-Λύκειο στον Πειραιά και στο 11ο Δημοτικό Σχολείο Παγκρατίου.
 • 1/10/2008-10/2/2009 : Πρακτική άσκηση στο Ζάνειο πειραματικό Λύκειο του Πειραιά (σε τάξεις λυκείου) από το Πανεπιστήμιο Αθηνών.
 • 7/2008-4/2009 : Διορθώσεις  βοηθημάτων και μαθηματικών κειμένων προς έκδοση.
 • Ιούλιος 2015: Διαχειρίστρια σε παιδικές κατασκηνώσεις– Υπεύθυνη υλικού, προσωπικού και κατασκηνωτών.


Σεμινάρια - Επιμόρφωση

18 Νοεμβρίου 2015: ΚΕ.ΘΕ.ΣΥ << ΔΕΠ-Υ Διάσπαση Προσοχής – Διάγνωση και Αντιμετώπιση>>.

27 Δεκεμβρίου 2015 Σεμινάριο κινητικότητας Τυφλών Ατόμων από την Εθνική Ομοσπονδία Τυφλών.
8-12 Ιουλίου 2013 5 ήμερο σεμινάριο- Θερινό σχολείο του Δια τμηματικού Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών << Διδακτική και Μεθοδολογία των Μαθηματικών >> στην Ανάβυσσο.
18-22 Ιουλίου 2011 5 ήμερο σεμινάριο- Θερινό σχολείο του Δια τμηματικού Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών << Διδακτική και Μεθοδολογία των Μαθηματικών >> στο Τολό της Αργολίδας.
Νοέμβριος 2011 Συνέδριο: 28ο Πανελλήνιο Συνέδριο Μαθηματικής Παιδείας (Ε.Μ.Ε.) – Μαθηματική Μοντελοποίηση: Εφαρμογές στις Επιστήμες την Τεχνολογία και την Εκπαίδευση, Τμήμα Μαθηματικών, Πανεπιστήμιο Αθήνας.
Ιούνιος 2011 Ημερίδα: «Τα Νέα Προγράμματα Σπουδών για τα Μαθηματικά στην Υποχρεωτική Εκπαίδευση», Ένωση Ερευνητών Διδακτικής των Μαθηματικών, Επιστημονική Ένωση για τη Διδακτική των Μαθηματικών, Τμήμα Μαθηματικών, Πανεπιστήμιο Αθήνας.
2-ΗΜΕΡΙΔΑ Μαθηματικά και Τέχνες 2010
Ημερίδα << Τα νέα προγράμματα σπουδών για τα μαθηματικά στην υποχρεωτική εκπαίδευση>>
Braille Κάτοχος πιστοποίησης ανάγνωσης και γραφής


Δημοσιεύσεις:

2013 Έρευνα με θέμα το <<Δίκτυο Εθελοντικών Ομάδων Υμηττού : Ο ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΣ ΩΣ ΘΕΣΜΟΣ>> καθώς και το Νομοθετικό πλαίσιο στο οποίο λαμβάνει χώρα το  Δίκτυο Εθελοντικών Ομάδων Υμηττού . Δημοσιεύτηκε στο site του συνδέσμου και παρουσιάστηκε στα σχολεία της Δευτεροβάθμιας στην περιοχή του Βύρωνα.

2014 Διπλωματική εργασία με θέμα την <<Εισαγωγή της μη Ευκλείδειας Γεωμετρίας και των Fractals σε όλες τις βαθμίδες της εκπαίδευσης >> για το μεταπτυχιακό της Διδακτικής και Μεθοδολογίας των Μαθηματικών ( Βαθμός: Άριστα -Παρουσιάστηκε τον Σεπτέμβριο του 2014 στην επιστημονική κοινότητα και βρίσκεται στις βιβλιοθήκες του Ε.Κ.Π.Α.).
2015<<Η λειτουργία της κατανόησης των μαθητών της Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης αναφορικά με την εκθετική συνάρτηση- Η αντίληψη και οι πεποιθήσεις που έχουν για την κατανόηση οι εκπαιδευτικοί>>- Εργασία μεταπτυχιακού επιπέδου για το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας.
2015<< Μορφές Ειδικών Εκπαιδευτικών Αναγκών>>- Εργασία μεταπτυχιακού επιπέδου για το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας.
2015 << Συμπεριληπτική κουλτούρα εκπαίδευσης>>- Εργασία μεταπτυχιακού επιπέδου για το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας
2015<< Παιδαγωγική της συμπερίληψης>>-Εργασία μεταπτυχιακού επιπέδου για το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας
2015<< Ψυχομετρικές Μέθοδοι στην Ειδική Εκπαίδευση>>-Εργασία μεταπτυχιακού επιπέδου για το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας
2015<< Portofolio ασκήσεων για μαθητές με Διαταραχή Ελλειμματικής Προσοχής – Υπερκινητικότητα>>-Εργασία μεταπτυχιακού επιπέδου για το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας
2015<< Νοητική υστέρηση στην παιδική ηλικία και νοσηλευτική φροντίδα>>-Εργασία μεταπτυχιακού επιπέδου για το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας
2015<< Δυσλεξία >>-Εργασία μεταπτυχιακού επιπέδου για το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας
2015<<Νοητική υστέρηση – Αυτισμός>>- Εργασία μεταπτυχιακού επιπέδου για το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας.


Αντικείμενα Εξειδίκευσης

IBMATLABSPSSΆλγεβραΑνάλυσηΒιοστατιστικήΓεωμετρίαΕφαρμοσμένα ΜαθηματικάΠιθανότητεςΠροετοιμασία για Πρότυπα ΣχολείαΣτατιστική


Μοιραστείτε αυτή τη σελίδα


Επικοινωνήστε με τον εκπαιδευτικό


Τύπος μαθήματος
Ξένες Γλώσσες

ιδιαίτερα μαθήματα αγγλικών

ιδιαίτερα μαθήματα γαλλικών

ιδιαίτερα μαθήματα γερμανικών

ιδιαίτερα μαθήματα ιταλικών

ιδιαίτερα μαθήματα ισπανικών

ιδιαίτερα μαθήματα ρωσικών

ιδιαίτερα μαθήματα τουρκικών

ελληνικά ως ξένη γλώσσα

ιδιαίτερα μαθήματα βουλγαρικών

ιδιαίτερα μαθήματα κινεζικών

ιδιαίτερα μαθήματα ιαπωνικών

Σχολικά

ιδιαίτερα μαθήματα μαθηματικών

ιδιαίτερα μαθήματα φυσικής

ιδιαίτερα μαθήματα χημείας

ιδιαίτερα μαθήματα πληροφορικής

ιδιαίτερα μαθήματα φιλολογικών

ιδιαίτερα μαθήματα βιολογίας

ιδιαίτερα μαθήματα οικονομικών

ιδιαίτερα μαθήματα κοινωνιολογίας

ιδιαίτερα μαθήματα δημοτικού

Πανελλήνιο Δίκτυο Καθηγητών

Επικοινωνία

Έδρα: Βάκχου 24, Βάρη, Αττική, ΤΚ 16672
Τηλ: 211 800 0071
Ώρες Λειτουργίας: Δευ-Παρ 10:00 έως 17:00
Γραμματεία: info[at]iphestus.comΓια εκπαιδευτικούς

Εγγραφή Εκπαιδευτικού

Σύνδεση Μελών

Πίνακας Διαχείρισης Μαθημάτων

Σεμινάρια

Γραφείο Διασύνδεσης

Πληρωμή/Ανανέωση Συνδρομής

Εκπαιδευτικό Υλικό