211 800 0071

phone

Καθημερινά 10:00 έως 17:00

Γεωργάλα Παναγιώτα – Φιλολογικά ιδιαίτερα μαθήματα

Γεωργάλα Παναγιώτα – Φιλολογικά

Περιοχή κατοικίας: Άγιος Δημήτριος

Online μαθήματα: Ναι

Εξυπηρετεί τις περιοχές: Άγιος Δημήτριος, Άλιμος, Βούλα, Γλυφάδα, Δάφνη, Ηλιούπολη, Νέα Σμύρνη, Παλαιό Φάληρο, Υμηττός,


Αναλαμβάνει:

Παιδιά Φοιτητές Ενήλικες

Μαθητές με μαθησιακές δυσκολίες

Διαθεσιμότητα

 

Δ

Τ

Τ

Π

Π

Σ

ΚΒασικός Τίτλος Σπουδών

ΕΚΠΑ

Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών

Τμήμα Ιστορίας και ΑρχαιολογίαςΜεταπτυχιακός Τίτλος Σπουδών

  • Μεταπτυχιακό πρόγραμμα Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση, Πανεπιστήμιο Λευκωσίας, εν εξελίξει.
  • Πρόγραμμα εξειδίκευσης 550 ωρών στην Ειδική Αγωγή και Μαθησιακές Δυσκολίες: Εκπαίδευση - Απασχόληση και Φροντίδα ατόμων με αναπηρία (Ανοιχτό Ίδρυμα Εκπαίδευσης Αβέρωφ 18 Περισσός,)
  • Πρόγραμμα εξειδίκευσης στη Διδακτική των Φιλολογικών μαθημάτων (Ανοιχτό Ίδρυμα Εκπαίδευσης Αβέρωφ 18 Περισσός)


Διδακτική Πείρα στα Ιδιαίτερα Μαθήματα Φιλολογικών

  ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗ ΣΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΕΣ     ΑΝΑΓΚΕΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ -ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ - ΛΥΚΕΙΟΥ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ.

 ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗ ΣΤΗ ΔΙΔΑΚΤΙΚΗ ΤΩΝ ΦΙΛΟΛΟΓΙΚΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ.

Πολυετή εμπειρία 12 ετών   στη Διδασκαλία των Φιλολογικών μαθημάτων του Γυμνασίου και Λυκείου. Καθημερινή Μελέτη μαθητών Δημοτικού σε όλες τις τάξεις. Προετοιμασία για την εισαγωγή στα ΠΡΟΤΥΠΑ -ΓΥΜΝΑΣΙΑ ΚΑΙ ΛΥΚΕΙΑ με χρήση εξειδικευμένου υλικού και διαγωνισμάτων προσομοίωσης για τις εξετάσεις. Εργασιακή εμπειρία στα Φροντιστήρια Μέσης Εκπαίδευσης : ΠΕΔΙΟ-ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ-ΠΟΥΚΑΜΙΣΑΣ -ΣΤΑΥΡΑΚΑΚΗΣ Παράδοση on -line μαθημάτων με τη χρήση ειδικής πλατφόρμας ( ZOOM-SKYPE-WEBEX) με επιπλέον υποστηρικτικό υλικό.

Διδασκαλία της Ελληνικής Γλώσσας ως δεύτερης γλώσσας σε μαθητές και ενήλικους από το εξωτερικό.

Καλοκαιρινή προετοιμασία για μαθητές Λυκείου και κάλυψη κενών της προηγούμενης τάξης σε μαθητές Δημοτικού και Γυμνασίου.

 

Παρέχονται προσωπικές σημειώσεις και επιπρόσθετες βοηθητικές ασκήσεις για καλύτερη διευκόλυνση και κατανόηση του μαθητή.Σεμινάρια - Επιμόρφωση

2015: Εκπαιδευτικό Σεμινάριο διδακτικές παρεμβάσεις σε μαθητές με Αsperger,ελαφρά νοητική καθυστέρηση και προβλήματα συμπεριφοράς (Ευρυμάθεια, Κέντρο Ειδικής Διαπαιδαγώγησης, Νέο Ηράκλειο). 2015: Εκπαιδευτικό Σεμινάριο Δυσλεξία : Φύση του προβλήματος και αντιμετώπιση (Ευρυμάθεια, Κέντρο Ειδικής Διαπαιδαγώγησης, Νέο Ηράκλειο). 2015: Εκπαιδευτικό Σεμινάριο – Επιμορφωτικό στα Λατινικά, Αρχαία Ελληνική Γλώσσα, Νεοελληνική Γλώσσα, Παιδαγωγικά (Όμιλος φροντιστηρίων Μέσης Εκπαίδευσης Πουκαμισάς, Πειραιάς). 2016: Σεμινάριο σχολικός εκφοβισμός μέσω της διαπροσωπικής επαφής και των social media ( Φροντιστήριο Μέσης Εκπαίδευσης Βαφειαδάκης, Περιστέρι). 2021: Nέες τεχνολογίες και εκπαίδευση ( Ανοιχτό Ίδρυμα Εκπαίδευσης, Ν.Ιωνία.)Διαπολιτισμική εκπαίδευση(Πανεπιστηήμιο Αιγαίου.) 

 Αντικείμενα Εξειδίκευσης

ΑρχαίαΈκθεσηΙστορίαΛατινικάΝέα ΕλληνικάΠαράλληλη ΣτήριξηΠροετοιμασία για Πρότυπα Σχολεία

Αξιολογήσεις μαθητών:

Όλες οι αξιολογήσεις ελέγχονται για την εγκυρότητά τους.

Μαθητής: Emmanouil Sfakianakis (22/06/2020) έκθεση αρχαία στην Α λυκείου
Αξιολόγηση: Συνεπής κ άριστη καθηγήτρια στον τομέα της. Πολύ δυναμική κ με άριστη γνώση όλων των φιλολογικών μαθημάτων που διδάσκει.

Μαθητής: ΚΑΛΟΓΡΑΝΗ ΜΑΡΊΑ (03/06/2020) ΙΣΤΟΡΊΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΊΑ (3ης Λυκείου)
Αξιολόγηση: Είναι μία εξαιρετική καθηγήτρια ....Πολύ καλή και σαν εκπαιδευτικός και σαν άνθρωπος... Υπεύθυνη σε όλα της.....Πολύ καλή επιλογή για τους μαθητές... Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι και την συστήνουμε ανεπιφύλακτα....

Μαθητής: Κατσουλη Φωτεινή (14/06/2020) Έκθεση Νεοελληνική γλώσσα Α Γυμνασιου
Αξιολόγηση: Άριστη εκπαιδευτικος μας βοήθησε πολύ!!!! Συνεπής και επαγγελματίας αλλά και ένας ζεστός και χαμογελαστός ανθρώπος! Σε ευχαριστούμε πολύ!

Μαθητής: Δημητρης Κ. (28/01/2021) Έκθεση
Αξιολόγηση: Εξαιρετική εκπαιδευτικός. Πολύ σοβαρή στην δουλειά της. Τα παιδιά είναι ενθουσιασμένα και έχουμε δει μεγάλη πρόοδο.

Μαθητής: Αντωνία Θεοδώρου (04/02/2021) Φιλολογικά σε μαθήτρια ΣΤ Δημοτικού
Αξιολόγηση: Η κυρία Γεωργάλα είναι σοβαρή και υπεύθυνη επαγγελματίας, με αγάπη για τα παιδιά και με βαθιά γνώση του αντικειμένου της. Ως γονείς έχουμε μείνει πολύ ικανοποιημένοι από την συνεργασία μας, καθώς φροντίζει να χτίζει σχέσεις εμπιστοσύνης με τους μαθητές της. Διδάσκοντας με συστηματικό τρόπο, ηρεμία και υπομονή (και πάντα με το χαμόγελο στα χείλη!) η κόρη μας παρουσιάζει σαφή βελτίωση στα φιλολογικά μαθήματα και αποκτά περισσότερη αυτοπεποίθηση ότι είναι πλήρως προετοιμασμένη για το Γυμνάσιο. Την ευχαριστούμε πολύ για το έργο της και την συστήνουμε ανεπιφύλακτα σε γονείς και μαθητές!

Μαθητής: Βασίλης Μ. (06/10/2021) φιλολογικά ΑΛυκείου
Αξιολόγηση: Εξαιρετική εκπαιδευτικός, σοβαρή, επαγγελματίας με κατάρτιση και γνώση των φιλολογικών μαθημάτων. Με αμεσότητα και μεταδοτικότητα στους μαθητές της, με αγάπη για την δουλειά της, αλλά κυρίως με αγάπη και ενδιαφέρον για τα παιδιά και τις ανάγκες τους. Ως γονείς την συστήνουμε ανεπιφύλακτα!!!Μοιραστείτε αυτή τη σελίδα


Επικοινωνήστε με τον εκπαιδευτικό


Τύπος μαθήματος
Ιδιαίτερα Μαθήματα

Ξένες Γλώσσες

Δημοτικό Σχολείο

Γυμνάσιο - Λύκειο

Φοιτητικά

Μουσικά Όργανα

Εικαστικά

Πανελλήνιο Δίκτυο Καθηγητών

Επικοινωνία

Έδρα: Βάκχου 24, Βάρη, Αττική, ΤΚ 16672
Τηλ: 211 800 0071
Ώρες Λειτουργίας: Δευ-Παρ 10:00 έως 17:00
Γραμματεία: info[at]iphestus.com

facebook linkedin twitter instagram

Χρήσιμοι Σύνδεσμοι

Blog

Sitemap

Όροι Χρήσης

Εκπαιδευτικό ΥλικόΓια εκπαιδευτικούς

Εγγραφή Εκπαιδευτικού

Σύνδεση Μελών

Πίνακας Διαχείρισης Μαθημάτων

Σεμινάρια

Γραφείο Διασύνδεσης

Πληρωμή/Ανανέωση Συνδρομής