211 800 0071

phone

Καθημερινά 10:00 έως 17:00

Γκαζούλη Όλγα – Γαλλικά ιδιαίτερα μαθήματα

Γκαζούλη Όλγα – Γαλλικά

Περιοχή κατοικίας: Γλυφάδα

Online μαθήματα: Ναι

Εξυπηρετεί τις περιοχές: Γλυφάδα,


Αναλαμβάνει:

Παιδιά Φοιτητές Ενήλικες

Μαθητές με μαθησιακές δυσκολίες

Διαθεσιμότητα

 

Δ

Τ

Τ

Π

Π

Σ

ΚΒασικός Τίτλος Σπουδών

Sorbonne Paris 4

Τμήμα Γαλλικής Φιλολογίας - Licence de Lettres ModernesΜεταπτυχιακός Τίτλος Σπουδών

Littérature du Moyen Age et de la Rennaissance

Διδακτική Πείρα στα Ιδιαίτερα Μαθήματα Γαλλικών

 • Σεπτέμβριος 2003 - Ιούλιος 2010 : Καθηγήτρια γαλλικών στον Όμιλο CarrefourMarinopoulos, ως υπεύθυνη για την εκμάθηση της γαλλικής γλώσσας στα στελέχη της εταιρίας με στόχο την απόκτηση ανώτερου πτυχίου.
 • Σεπτέμβριος 2006 – Μάιος 2011 : Καθηγήτρια γαλλικών στο φροντιστήριο «So Easy» της Βάρης. Υπεύθυνη για την προετοιμασία όλων των διπλωμάτων, καθώς και για την επιλογή  της ύλης.
 • Σεπτέμβριος 2012  - Μάιος 2016: Καθηγήτρια γαλλικών στο φροντιστήριο ''Μ.Μποκίδη''. Υπεύθυνη για την επιλογή  της ύλης, καθώς και για την προετοιμασία όλων των διπλωμάτων: Delf, Dalf, Sorbonne, Κρατικό Πιστοποιητικό Γλωσσομάθειας .
 • Οκτώβριος 2016 - Μάιος 2018: Συνεργασία με το  Κέντρο Ξένων Γλωσσών  ‘’Ευρωγνώση" - pilot school  για την προετοιμασία πτυχίων
 • Οκτώβριος 2019 έως σήμερα:  μαθήματα μέσω  Zoom  σε ενήλικες και παιδιά ατομικά και γκρουπ.
 • Οκτώβριος 2019 έως σήμερα : Καθηγήτρια γαλλικών στο εκπαιδευτήριο: "Fun 2 Learn". Υπεύθυνη για την προετοιμασία όλων των πτυχίων :  Delf, Dalf, Sorbonne, Κρατικό Πιστοποιητικό Γλωσσομάθειας, καθώς και για την επιλογή της ύλης.

 

!!!!!    Χάρη στην πολυετή μου εμπειρία  και το πάθος μου για τη διδασκαλία μπορώ να προσφέρω:

 

Ø  υπερσύγχρονες μεθόδους διδασκαλίας με πλούσιο οπτικοακουστικό υλικό και  διαδραστικές ασκήσεις με στόχο την άμεση επιτυχία στις εξετάσεις!

Ø   Άριστη  προετοιμασία στο προφορικό λόγο αλλά και στο ακουστικό που θεωρείται το πιο απαιτητικό κομμάτι στα πτυχία γαλλικής γλώσσας.

Ø   Επίσης, προσφέρω δωρεάν πλούσιο εκπαιδευτικό υλικό, όπως: βιβλία γραμματικής, λογοτεχνικά κείμενα (για πτυχία Sorbonne), βιβλία με τεστάκια όλων των επιπέδων κλπ.

Ø  Μεγάλη εμπειρία στην προετοιμασία για το ειδικό μάθημα των Γαλλικών στις Πανελλήνιες εξετάσεις!!

Ø   Εγγυημένη επιτυχία σε φοιτητές της Γαλλικής Φιλολογίας σε δεξιότητες όπως :  exposé, compte rendu, synthèse, résumé, commentaire composé, dissertation, langue latine, stylistique, morphologie, lexicologie, littérature 

Ø  Τέλος, η επιμονή μου και η πραγματική θέληση για μεταδοτικότητα έχουν φέρει έως τώρα τα αναμενόμενα αποτελέσματα με ποσοστό επιτυχίας 100% !Σεμινάρια - Επιμόρφωση

 • Παρακολουθώ τακτικά όλα τα  επιμορφωτικά σεμινάρια  που διοργανώνει το Πανελλήνιο Δίκτυο Καθηγητών, καθώς και  το Γαλλικό Ινστιτούτο Αθηνών, σχετικά με τις νέες μεθόλους διδασκαλίας της Γαλλικής γλώσσας και την προσαρμογή τους είτε ατομικά, είτε σε τάξη.

 • Επίσης :
 • 2003: Γαλλικό Ινστιτούτο Αθηνών : Έλαβα μέρος στα εξής σεμινάρια:

 • «Atelier d’écriture: Εvaluation et Ιnnovation».

 • «Enseigner aux enfants: techniques pour l’oral et l’ écrit».

 • «Geste, rythme et langage».

 • «Compréhension et expression orale: techniques et critères d’ évaluation» κ.λ.π.

τα οποία διοργανώθηκαν από το Γαλλικό Ινστιτούτο Αθηνών

1999: Παράλληλα με τις σπουδές μου, έλαβα μέρος στην εκπαιδευτική εκδρομή που διοργάνωσε το Γαλλικό Ινστιτούτο Αθηνών στο Παρίσι, με θέμα «Découvrir l’ art contemporain et la création artistique à Paris», όπου συμμετείχαν γαλλόφωνοι φοιτητές από διάφορες χώρες.Αντικείμενα Εξειδίκευσης

DALFDELFSORBONNEΕιδικό Μάθημα ΠανελληνίωνΚΠΓ

Αξιολογήσεις μαθητών:

Όλες οι αξιολογήσεις ελέγχονται για την εγκυρότητά τους.

Μαθητής: Ελίνα Μαυροπούλου (15/07/2020) Γαλλικά
Αξιολόγηση: Η κύρια Όλγα είναι απόλυτα μεθοδική, οργανωτική και συνεπής. Επιπλέον, εκτός από το κυρίως βιβλίο δίνει πλούσιο και σύγχρονο υλικό για περαιτέρω εξάσκηση εναρμονισμένο στο επίπεδο του κάθε μαθητή. Αυτό που μου άρεσε ιδιαίτερα είναι οτι σου μαθαίνει εκφράσεις, ιδιωματισμούς και στοιχεία της κουλτούρας που δεν τις βρίσκει κανείς ευκολά στα βιβλία. Είμαι πολύ ευχαριστημένη από την συνεργασία μας γιατί με έκανε αφενός να αγαπήσω τη γαλλική γλώσσα και αφετέρου να κάνω άλματα προόδου. Τη συστήνω ανεπιφύλακτα!

Μαθητής: Μελινα Γκιτσα (15/06/2021) Γαλλικα - Α2
Αξιολόγηση: Ξεκινησα μαθηματα εξαποστασεως με την Ολγα τον Οκτωβρη 2020, καθως ζω στο Λονδινο. 1 1/2 ωρα καθε Σαββατο. Η ποιοτητα των μαθηματων ειναι παντα εξαιρετικη, καθως ειναι παντα προετοιμασμενη και καταλαβαινει που να εστιασει καθε φορα. Επισης μου αρεσε το γεγονος οτι δεν υπηρχαν τεχνικες δυσκολιες καθως τα μαθηματα ειναι online. Επειδη εχω δει την αγορα, ειναι εξαιρετικα δυσκολο να βρεις μια καλη καθηγητρια που να προτειθετε να κανει μαθηματα εξολοκληρου εξαποστασεως. Μια καλοπροαιρετη συμβουλη Για ατομα σαν εμενα που ζουν στο εξωτερικο, ειναι πιο ευκολο να εχουμε ενα online βιβλιο επειδη παιρνει χρονο μεχρι να παραγγειλουμε κατι και να ερθει απο την Ελλαδα. Επισης καθως η Ολγα ειναι πολυασχολη, πρεπει να ειστε συγκεκριμμενη στις ωρες που μπορειτε να κανετε το μαθημα καθως μπορει να μην εχει ωρα για αλλαγες της τελευταιας στιγμης.

Μαθητής: Σαραντοπούλου Κατερίνα (10/09/2021) Γαλλικά
Αξιολόγηση: Εξαιρετική στην δουλειά της, με οργάνωση, κέρδισε την προσοχή των παιδιών παρουσιάζοντας με διασκεδαστικό τρόπο την εκμάθηση της γλώσσας. Η εξέλιξή τους μέσα σε ένα σχολικό χρόνο ήταν εντυπωσιακή. Η συνεργασία ξεκίνησε για βοήθεια στο μάθημα του σχολείου και τελικά τα παιδιά θα συνεχίσουν κανονικά για απόκτηση πτυχίου. Υπάρχει συνεννόηση και κατανόηση και από τις δύο πλευρές έτσι η συνεργασία μεταξύ μας είναι ευχάριστη. Η εμπειρία που έχει φάνηκε και χαίρομαι για την επιλογή που έκανα. Ευχαριστώ και την καθηγήτριά μας αλλά και το site σας το οποίο βοήθησε στην επιλογή αυτή.Μοιραστείτε αυτή τη σελίδα


Επικοινωνήστε με τον εκπαιδευτικό


Τύπος μαθήματος