211 800 0071

phone

Καθημερινά 10:00 έως 17:00

Δημητρακοπούλου Αλεξάνδρα – Γαλλικά ιδιαίτερα μαθήματα

Δημητρακοπούλου Αλεξάνδρα – Γαλλικά

Περιοχή κατοικίας: Θεσσαλονίκη - κέντρο

Online μαθήματα: Ναι

Εξυπηρετεί τις περιοχές: Θεσσαλονίκη - Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη - κέντρο, Θεσσαλονίκη - Πυλαία, Θεσσαλονίκη - Χορτιάτης,


Αναλαμβάνει:

Παιδιά Φοιτητές Ενήλικες

Μαθητές με μαθησιακές δυσκολίες

Διαθεσιμότητα

 

Δ

Τ

Τ

Π

Π

Σ

ΚΒασικός Τίτλος Σπουδών

ΕΚΠΑ

Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών

Τμήμα Γαλλικής Γλώσσας και ΦιλολογίαςΜεταπτυχιακός Τίτλος Σπουδών

Διδακτική της Γαλλικής ως Ξένης/Διεθνούς Γλώσσας, Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο

Διδακτική Πείρα στα Ιδιαίτερα Μαθήματα Γαλλικών

Παραδίδω ιδιαίτερα μαθήματα Γαλλικών κατ'οίκον από το 2010 και εξής.
Έχω εργασθεί ως καθηγήτρια σε κέντρα ξένων γλωσσών και έχω αναλάβει τα παρακάτω διπλώματα: DELF A1, DELF A2, DELF B1, DELF B2, DALF C1, DALF C2, SORBONNE B1, SORBONNE B2 SORBONNE C1, SORBONNE C2, SORBONNE C2+καθώς και το Κρατικό Πιστοποιητικό Γλωσσομάθειας όλων των επιπέδων.
Έχω αναλάβει προετοιμασία του ειδικού μαθήματος Πανελληνίων για εισαγωγή στο τμήμα της Γαλλικής Φιλολογίας.
Ασχολούμαι με μαθήματα μέσω σκάιπ εδώ και έξι χρόνια.Σεμινάρια - Επιμόρφωση

Έχω παρακολουθήσει σεμινάρια επιμόρφωσης και προετοιμασίας των διπλωμάτων DELF-DALF-SORBONNE του Γαλλικού Ινστιτούτου Θεσσαλονίκης.Αντικείμενα Εξειδίκευσης

DALFDELFSORBONNEΕιδικό Μάθημα ΠανελληνίωνΚΠΓ

Αξιολογήσεις μαθητών:

Όλες οι αξιολογήσεις ελέγχονται για την εγκυρότητά τους.

Μαθητής: Μαρία Ουλούκη (18/02/2021) Γαλλικά επιπέδου Β2 Delf/Sorbonne
Αξιολόγηση: Εξαιρετική καθηγήτρια με φοβερή μεταδοτικότητα και γνώσεις, διάθεση να βοηθήσει ακόμη και με επιπλέον υλικό εκτός βιβλίου, πάντα διαθέσιμη για απορίες και ερωτήσεις!

Μαθητής: Βαρβάρα Πολωνιδου (17/02/2021) Γαλλικά Α1
Αξιολόγηση: είναι εξαιρετική καθηγήτρια με πολύ μεταδοτικότητα !!! Είναι υπέροχος άνθρωπος!!

Μαθητής: Μαριαλένα Καναβούρα (17/02/2021) Γαλλικά
Αξιολόγηση: Αποφάσισα να αναζητήσω μια δασκάλα Γαλλικών μέσω του δικτύου καθηγητών και βρήκα την Αλεξάνδρα, η οποία απάντησε άμεσα στο μήνυμα που της έστειλα για να ξεκινήσουμε μαθήματα. Επέλεξα να επικοινώνησω μαζί της, αρχικά λόγω των σπουδών της, και έπειτα λόγω της λογικής και φιλικής τιμής των μαθημάτων. Για εμένα, η επιλογή της Αλεξάνδρας ήταν τέλεια, καθώς απολαμβάνω πολύ τα μαθήματά μας και μαθαίνω πολύ γρήγορα. Οι γνώσεις της και ο τρόπος διδασκαλίας της με βοήθησαν πολύ στο να ενθουσιάστω ακόμα περισσότερο με τη γλώσσα. Είναι μεθοδική και εκτός από τις βασικές γνώσεις γαλλικών (γραμματική, συντακτικό) γνωρίζει πολλά επιπλέον facts, τόσο για την γαλλική γλώσσα όσο και για την κουλτούρα των Γάλλων, που τα αξιοποιεί για να σου διδάξει το αντικείμενο. Επίσης, ένα πολύ σημαντικό πράγμα για μένα είναι η οργάνωσή της. Εκμεταλλεύεται και το τελευταίο δευτερόλεπτο του μαθήματος, δεν αφήνει την ώρα να χάνεται και είναι πολύ τυπική σε ότι αφορά το πρόγραμμα και τις ώρες διδασκαλίας. Τη συνιστώ ανεπιφύλακτα γιατί η δουλειά που γίνεται κατά τη διάρκεια του μαθήματος είναι ουσιαστική και στοχευμένη και επίσης είναι πολύ σημαντικό το οτι μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί της για οποιαδήποτε απορία ακόμα και σε ώρες εκτός μαθήματος.

Μαθητής: ΜΑΡΙΑ ΧΑΪΔΑΚΗ (01/10/2021) Γαλλικά επίπεδο B2
Αξιολόγηση: Η κυρία Αλεξάνδρα είναι μια ιδιαίτερα χαρισματική και βοηθητική καθηγήτρια, με όλη την καλή διάθεση και πετυχαίνει να μεταδόσει τις γνώσεις της στον μαθητή καθώς και να προσαρμόσει το μάθημα στις δικές του ανάγκες και απαιτήσεις.

Μαθητής: Σοφία Κωτσοπούλου (05/10/2021) Γαλλικά, επίπεδο C2, πτυχίο Dalf
Αξιολόγηση: Η Αλεξάνδρα Δημητρακοπούλου είναι καθηγήτρια συνεπής, με όρεξη και ειλικρινή αγάπη για τη δουλειά της. Διδάσκει σύμφωνα με τις δικές μου ανάγκες, γεγονός που θεωρώ ισχύει για κάθε μαθητή. Η συνέπεια της δεν φαίνεται μόνο στη διδασκαλία αλλά και στην άμεση διόρθωση των γραπτών καθώς και στην άμεση απάντηση των ερωτήσεων, ακόμα και σε ώρες που δεν έχουμε μάθημα. Ως άνθρωπος, είναι ευγενική, πρόσχαρη και σοβαρή όταν χρειάζεται.

Μαθητής: ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΚΟΚΚΙΝΟΠΛΙΤΗ (12/09/2021) Γαλλικά
Αξιολόγηση: Είναι μια καθηγήτρια που σίγουρα μπορείτε να εμπιστευτείτε καθώς η διάθεση, η μεταδοτικότητα και το πάθος που έχει για τη γαλλική κουλτούρα είναι αδιαμφισβήτητα! Ειλικρινά είναι η καλύτερη συνοδοιπόρος, τη συστήνω ανεπιφύλαχτα!!!

Μαθητής: ΙΤΣΙΟΥ ΟΛΓΑ (12/09/2021) ΓΑΛΛΙΚΑ
Αξιολόγηση: Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι!

Μαθητής: SOFIA TAFILI (12/09/2021) ΓΑΛΛΙΚΑ
Αξιολόγηση: Πρόσχαρη παρουσία, καταρτισμένη καθηγήτρια για προετοιμασία των μαθητών σε οποιοδήποτε επίπεδο θελήσουν να εξεταστούν. Παρέχει επαρκές υλικό και είναι πάντα διαθέσιμη να επιλύσει οποιαδήποτε απορία. Την συστήνω ανεπιφύλακτα!

Μαθητής: Ιντζέ Νεφέλη (12/09/2021) Γαλλικά
Αξιολόγηση: Πολύ καλή μεταδοτικότητα έχει λίγους μήνες που ξεκίνησα και ήδη έχω κατανοήσει πολλά πράγματα ακόμα ο ρυθμός του μαθήματος είναι αρκετά σταθερός. Επίσης υπάρχει φιλική διάθεση κάτι το οποίο ενισχύει την όρεξη για μάθημα!!!!

Μαθητής: ΕΦΡΕΝΟΓΛΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑ (05/10/2021) Γαλλικά
Αξιολόγηση: Υπέροχη καθηγήτρια και άνθρωπος.Πολύ άμεσος τρόπος διαδασκαλίας,επεξηγηματική με όρεξη και ενδιαφέρον για το μαθητή.

Μαθητής: Αναστασία Γκέκα (05/10/2021) Γαλλικά προσχολικής ηλικίας και ενηλίκων
Αξιολόγηση: Εξαιρετική καθηγήτρια! Μεταδοτική, οργανωμένη, συνεπής και πάντα πρόσχαρη! Είμαστε ενθουσιασμένοι μικροί και μεγάλοι.

Μαθητής: Άγγελος Αμαξόπουλος (07/10/2021) Γαλλικά
Αξιολόγηση: Το μάθημα με την Αλεξάνδρα είναι 100% προσαρμοσμένο στις ανάγκες τού μαθητή. Το κάθε μάθημα είναι γεμάτο, ενώ ταυτόχρονα διατηρείται ένα ευχάριστο κλίμα από την αρχή μέχρι το τέλος. Αν ενδιαφέρεσαι να μάθεις γαλλικά, σου συνιστώ την Αλεξάνδρα ανεπιφύλακτα.Μοιραστείτε αυτή τη σελίδα


Επικοινωνήστε με τον εκπαιδευτικό


Τύπος μαθήματος