211 800 0071

phone

Καθημερινά 10:00 έως 17:00

ΕΙΡΗΝΗ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ – Πιάνο ιδιαίτερα μαθήματα

ΕΙΡΗΝΗ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ – Πιάνο

Περιοχή κατοικίας: Πετρούπολη

Online μαθήματα: Όχι

Εξυπηρετεί τις περιοχές: Άγιοι Ανάργυροι, Ίλιον, Καματερό, Νέα Φιλαδέλφεια, Νέα Χαλκηδόνα, Περιστέρι, Πετρούπολη, Χαϊδάρι,


Αναλαμβάνει:

Παιδιά Φοιτητές Ενήλικες

Μαθητές με μαθησιακές δυσκολίες

Διαθεσιμότητα

 

Δ

Τ

Τ

Π

Π

Σ

ΚΒασικός Τίτλος Σπουδών

ΩΔΕΙΟ ΓΚΟΥΛΕΤΣΟΥ (Λάρισα), ΩΔΕΙΟ ΚΑΡΚΑΛΑ (Βόλος), ΑΠΘ

Τμήμα ΠΙΑΝΟΥ, ΑΝΤΙΣΤΙΞΗΣ, ΑΡΜΟΝΙΑΣ, ΝΟΜΙΚΗΣ ((ΑΠΘ)Διδακτική Πείρα στα Ιδιαίτερα Μαθήματα Πιάνου

Αναλαμβάνω μαθητές αρχάριους (προκαταρκτική) και κατωτέρας με ειδίκευση στα μικρά παιδιά, ακόμα και πολύ μικρής ηλικίας (από 4 ετών και πάνω, ατομικά ή ομαδικά σε group έως 3 ατόμων, ), λόγω και της παράλληλης ενασχόλησής μου και με τη μουσικοκινητική αγωγή και μουσική προπαιδεία σε παιδιά προσχολικής και πρώτης σχολικής ηλικίας.  Επίσης, τη συνοδεία στο πιάνο ατόμων που ασχολούνται με το κλασικό τραγούδι ή το musical. Ενδεικτικά η εμπειρία μου:

- Δασκάλα πιάνου  (αναπληρώτρια) στο Διαπολιτισμικό Δημοτικό Σχολείο Σαπών Κομοτηνής.

 -Δασκάλα πιάνου και Προθεωρίας σε Ιδιωτικό Ωδείο στην Κομοτηνή.

-Κατ’ οίκον μαθήματα πιάνου, πιανιστικής προπαιδείας και μουσικής προθεωρίας

- Ωδείο "Ρυθμός' Βόλου (συνοδεία στο πιάνο τμημάτων μονωδίας, μουσικών συνόλων και Πολυφωνικής Χορωδίας).

- Μουσικοκινητική αγωγή σε παιδικούς σταθμούς και κέντρα δημιουργικής απασχόλησης.

-Εκπαιδευτικό πρόγραμμα μουσικοκινητικής αγωγής (παρουσίαση) στη μουσική βιβλιοθήκη του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών ("Μουσική με τα κρεμμυδάκια")

-Εκπαιδευτικό μουσικοκινητικό πρόγραμμα (σύνθεση, παρουσίαση και εκτέλεση στο πιάνο) στη Μουσική Βιβλιοθήκη του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών ("Μουσική συμμορία").Σεμινάρια - Επιμόρφωση

*  «Το πιάνο γίνεται παιχνίδι», από την καθηγήτρια Μαρίνα Καλογεράκη .

*"Διδασκαλία του πιάνου με τα μαγικά χεράκια" (Μαρία Παπαδάτου, καθηγήτρια πιάνου και συγγραφέας βιβλίων πιάνου).

*Σεμινάρια πιάνου και συνοδείας από την καθηγήτρια, σολίστ και διδάκτορα Πιάνου Πανεπιστημίου Ιασίου Ρουμανίας κ. Ευγενία Γκουλέτσου (ωδείο Γκουλέτσου Λάρισα).

*Επιμορφωτικό πρόγραμμα του Πανεπιστημίου Ιονίου με τίτλο: « Μουσική Αγωγή στην Προσχολική Ηλικία», διάρκειας 460 ωρών.

 

*Bιωματικό σεμινάριο μουσικοκινητικής και ψυχοκινητικής αγωγής με την καθηγήτρια ΕΚΠΑ κ. Νίτσα Μπουρνέλη ,διάρκειας 20 ωρών (Σεπτέμβριος- Οκτώβριος 2017).

*Ημερίδα με θέμα «Η ΜΟΥΣΙΚΟΚΙΝΗΤΙΚΗ ΑΓΩΓΗ CARL ORFF ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΣΧΟΛΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ. Η ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗ, ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΛΗ ΤΗΣ» με την μουσικοπαιδαγωγό κ. Μαρία Φιλιάνου , διάρκειας 3 ωρών (Οκτώβριος 2017).

*Ημερίδα με θέμα «Ο ΡΟΛΟΣ ΤΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΣΤΗ ΜΟΥΣΙΚΟΚΙΝΗΤΙΚΗ ΑΓΩΓΗ CARL ORFF» με την μουσικοπαιδαγωγό- διδάκτωρ Μουσικοκινητικής Αγωγής ΕΚΠΑ  κ. Ολυμπία Αγαλιανού, διάρκειας 4 ωρών (Νοέμβριος 2017).

* Ημερίδα με θέμα «ΜΟΥΣΙΚΟΚΙΝΗΤΙΚΗ ΑΓΩΓΗ CARL ORFF: ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΖΩΝΤΑΝΕΥΟΥΝ» με τον μουσικοπαιδαγωγό κ. Γιώργο Χαρωνίτη, διάρκειας 4 ωρών (Νοέμβριος 2017).

*Ημερίδα με θέμα « ΜΟΥΣΙΚΟΚΙΝΗΤΙΚΗ ΑΓΩΓΗ ΚΑΙ ΘΕΑΤΡΟ (Η ΧΙΟΝΟΜΠΑΛΟΥ)» με την μουσικοπαιδαγωγό- συγγραφέα και καθηγήτρια φωνητικής κ. Μάρω Θεοδωράκη, διάρκειας 4 ωρών (Νοέμβριος 2017).

*Ημερίδα με θέμα «ΤΟ ΠΑΠΛΩΜΑ ΜΕ ΤΑ ΧΡΥΣΑ ΚΟΥΔΟΥΝΙΑ –ΈΝΑ ΜΟΥΣΙΚΟΘΕΑΤΡΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ» με την τραγουδίστρια κ. Μαρίζα Κωχ και τον Καθηγητή Μουσικής Αγωγής κ. Νικόλαο Τσαφταρίδη, διάρκειας 4 ωρών (Νοέμβριος 2017).

*Διεθνές Σεμινάριο Μουσικοπαιδαγωγικού Συστήματος KODALY που διοργανώθηκε από το ωδείο Kodaly, την πρεσβεία της Ουγγαρίας στην Ελλάδα και το Ινστιτούτο Kodaly της Ακαδημίας Μουσικής Ferenc Liszt, με τους Dr Nemes, Διευθυντή του Ουγγρικού Ινστιτούτου Kodaly, Ε.Πατσέα, μουσικοπαιδαγωγού και Μιχ. Πατσέα, Μαέστρου, Μουσικοπαιδαγωγού και Διευθυντή του ωδείου Kodaly, διάρκειας 16 ωρών (Νοέμβριος 2017).

* Ημερίδα με θέμα: «ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΟΥΣΙΚΟΥΣ ΣΩΛΗΝΕΣ BOOMWHACKERS », διάρκειας 4 ωρών, με την Καθηγήτρια Μουσικής- Διδάκτωρ Μουσικής Παιδαγωγικής ΕΚΠΑ Ελισσάβετ Περακάκη και την Μουσικοπαιδαγωγό Μαρίνα Μίντζα (Φεβρουάριος 2018)

* Ημερίδα με θέμα: «Η ΣΥΝΔΕΣΗ ΤΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΡΥΘΜΟΥ. Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΣΤΟ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΤΑΞΕΙΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΟΥΣΙΚΟΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ C.ORFF», διάρκειας 3 ωρών με την μουσικοπαιδαγωγό Μαρία Φιλιάνου (Φεβρουάριος 2018).

*Σεμιναριακός κύκλος του καλλιτεχνικού εργαστηρίου «Το Πολύτεχνο» με τίτλο: ΜΟΥΣΙΚΟΚΙΝΗΤΙΚΗ ΑΓΩΓΗ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΕΚΦΡΑΣΗ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ORFF», διάρκειας 50 ωρών, ο οποίος περιλάμβανε τελική εργασία- σχέδιο μαθήματος και ο οποίος διενεργήθηκε με κάποιους από τους καλύτερους μουσικοπαιδαγωγούς της χώρας (Μάρτιος- Ιούνιος 2018).

*8o Πανελλήνιο Συνέδριο ΕΕΜΕ (Θεσσαλονίκη, 23-25 Νοεμβρίου 2018)

*Σεμιναριακός κύκλος του καλλιτεχνικού εργαστηρίου «Το Πολύτεχνο» με τίτλο: «Musigenius», 25 ωρών, που αφορά πρωτότυπη μέθοδο εκμάθησης μουσικής σε βρέφη και παιδιά από 6 μηνών έως 3 ετών (Οκτώβριος- Νοέμβριος 2018).

* « Πώς να παίξεις μουσική με το μωρό σου», πρόγραμμα μουσικού προγράμματος μουσικού εργαστηρίου «Χαρά και Μουσική» (Απρίλιος 2021).

* Διαδικτυακό σεμινάριο από το Πανεπιστήμιο Κύπρου με θέμα: «Μουσικές ταυτότητες και επικοινωνιακή μουσικότητα στην προσχολική ηλικία» (Απρίλιος 2021).

 Δημοσιεύσεις:

Διευκρινίσεις για διαθεσιμότητα:

Πρωί: 8:45-13:30

Μεσημέρι- Απόγευμα: 15:30 και μετά (μόνο κατ΄οίκον), πλην Παρασκευής (16:30-18:30, μόνο στο χώρο του μαθητή και σε περιοχές κοντά στο κέντρο).

 Αντικείμενα Εξειδίκευσης

Μουσικοκινητική


Μοιραστείτε αυτή τη σελίδα


Επικοινωνήστε με τον εκπαιδευτικό


Τύπος μαθήματος
Ιδιαίτερα Μαθήματα

Ξένες Γλώσσες

Δημοτικό Σχολείο

Γυμνάσιο - Λύκειο

Φοιτητικά

Μουσικά Όργανα

Εικαστικά

Πανελλήνιο Δίκτυο Καθηγητών

Επικοινωνία

Έδρα: Βάκχου 24, Βάρη, Αττική, ΤΚ 16672
Τηλ: 211 800 0071
Ώρες Λειτουργίας: Δευ-Παρ 10:00 έως 17:00
Γραμματεία: info[at]iphestus.com

facebook linkedin twitter instagram

Χρήσιμοι Σύνδεσμοι

Blog

Sitemap

Όροι Χρήσης

Εκπαιδευτικό ΥλικόΓια εκπαιδευτικούς

Εγγραφή Εκπαιδευτικού

Σύνδεση Μελών

Πίνακας Διαχείρισης Μαθημάτων

Σεμινάρια

Γραφείο Διασύνδεσης

Πληρωμή/Ανανέωση Συνδρομής