211 800 0071

phone

Καθημερινά 10:00 έως 17:00

Κεαγιόγλου Κατερίνα – Φιλολογικά ιδιαίτερα μαθήματα

Κεαγιόγλου Κατερίνα – Φιλολογικά

Περιοχή κατοικίας: Αθήνα-Σεπόλια

Online μαθήματα: Ναι

Εξυπηρετεί τις περιοχές: Αθήνα-Βοτανικός, Αθήνα-Γκύζη, Αθήνα-Κυψέλη, Αθήνα-Πατήσια, Αθήνα-Πετράλωνα, Αθήνα-Σεπόλια, Αιγάλεω, Περιστέρι,


Αναλαμβάνει:

Παιδιά Φοιτητές Ενήλικες

Μαθητές με μαθησιακές δυσκολίες

Διαθεσιμότητα

 

Δ

Τ

Τ

Π

Π

Σ

ΚΒασικός Τίτλος Σπουδών

ΕΚΠΑ

Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών

Τμήμα Φιλοσοφίας, Παιδαγωγικής και ΨυχολογίαςΔιδακτική Πείρα στα Ιδιαίτερα Μαθήματα Φιλολογικών

Παράδοση φροντιστηριακών και ιδιαίτερων μαθημάτων από το 2000 έως και σήμερα σε όλα τα φιλολογικά μαθήματα για όλες τις τάξεις του Γυμνασίου και του Λυκείου.

Ειδικεύομαι στα Αρχαία Ελληνικά και στην Έκθεση - Λογοτεχνία στην Α΄, Β´ και Γ´ Λυκείου.

Διαθέτω ολοκληρωμένο υλικό σημειώσεων για τη διδασκαλία της Νεοελληνικής Γλώσσας και Λογοτεχνίας με βάση το νέο σύστημα συνεξέτασής τους στις Πανελλαδικές Εξετάσεις

Εικοσαετή εμπειρία στην προετοιμασία των  μαθητών της Β΄ Λυκείου και της Γ΄ Λυκείου για την εισαγωγή τους σε Πανεπιστήμια μέσω των Πανελλαδικών Εξετάσεων. Εξειδικεύομαι στα μαθήματα των Αρχαίων Ελληνικών           (Διδαγμένο και Αδίδακτο Κείμενο) και της Νεοελληνικής Γλώσσας - Λογοτεχνίας.

Πλήρες προσωπικό υλικό - συγγράμματα, σε όλα τα μαθήματα , τα οποία τα παρέχω δωρεάν στους μαθητές μου. Ως συμπλήρωμα αυτών παρέχω μηνιαία κριτήρια αξιολόγησης και διαγωνίσματα.

Αναλαμβάνω υπεύθυνα τον επαγγελματικό προσανατολισμό για όλους τους μαθητές μου     ( ενημέρωση για την "'έξυπνη"επιλογή από τον υποψήφιο σχολών και μεταπτυχιακών) καθώς και την συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου.

Μεγάλη ευελιξία τια πρωινές ώρες για τμήματα αποφοίτων.

Αναλαμβάνω on line μαθήματα για όλες τις περιοχές της Ελλάδας.Σεμινάρια - Επιμόρφωση

  • Εξάμηνο Σεμινάριο στο Ελεύθερο Πανεπιστήμιο για 10 Ψυχοπαιδαγωγικά θέματα για εκπαιδευτικούς.
  • Εξάμηνο Σεμινάριο στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών με θέμα τις διαφυλικές σχέσεις και τη σεξουαλική διαπαιδαγώγηση παιδιών και εφήβων.
  • Β΄ Πανελλήνιο Συνέδριο Ψυχολογικής Έρευνας στο Ρέθυμνο.
  • 3ο Πανελλήνιο Συνέδριο Ψυχολογικής Έρευνας στην Αθήνα από την Ελληνική Ψυχολογική Εταιρεία.
  • Σεμινάρια για τον Επαγγελματικό προσανατολισμό των μαθητών από την Employ.
  • Σεμινάρια για τη συμπλήρωση του Μηχανογραφικού Δελτίου των Πανελληνίων ( από την Employ).


Αντικείμενα Εξειδίκευσης

ΑρχαίαΈκθεσηΝέα Ελληνικά

Αξιολογήσεις μαθητών:

Όλες οι αξιολογήσεις ελέγχονται για την εγκυρότητά τους.

Μαθητής: Νοταρα Κατερινα (06/07/2021) Αρχαία και Νεοελληνική Γλώσσα Β Λυκειου
Αξιολόγηση: Η κ. Κεαγιογλου είναι μια εξαιρετική Καθηγητρια. Με την μεθοδικότητα και την μεταδοτικότητα της ο γιος μου έχει θεαματική βελτίωση στα Αρχαία και στην Έκθεση. Έχει πλούσιο διδακτικό υλικό, είναι συνεπής, οργανωτική και έχει άριστη επικοινωνία με τον μαθητή. Είναι δίπλα του σε κάθε απορία, επεξηγηματική και μας έχει προσφέρει τα μέγιστα. Την ευχαριστώ πολύ για την υπομονή και την επιμονή της, ενδιαφέρεται ουσιαστικά για την πρόοδο του μαθητή και νιώθω τυχερή που την επέλεξα. Την ευχαριστώ για όλα!

Μαθητής: Ευθυμία Γαρίδη (01/07/2021) Αρχαια/Γλωσσα/Έκθεση ΒΓυμνασιου
Αξιολόγηση: Εξαιρετική φιλόλογος, με εμπειρία, δικό της υλικό, αποτελεσματικό τροπο προσέγγισης τόσο του αντικειμένου όσο και του μαθητή. Μέσα σε λίγες εβδομάδες έχει καλύψει τα κενά που είχε ο μαθητής μέσα στη χρονιά. Είμαι απόλυτα ευχαριστημένη και θα την σύστηνα οπωσδήποτε.

Μαθητής: Τάσος Κυριακίδης (01/07/2021) Νεοελληνική Γλώσσα Λογοτεχνία Γ Λυκείου
Αξιολόγηση: H κ.Κατερίνα Κεαγιόγλου, είναι εξαιρετική επαγγελματίας,η καλύτερη που υπάρχει αυτή τη στιγμή που μιλάμε και το αξίζει πραγματικά αφού ξεχωρίζει για την ηθική,την φιλικότητα ,την ειλικρίνεια,το πάθος,τη μεθοδικότητα και την θετική της ενέργεια πάνω σε αυτό που κάνει! Ομολογώ,ότι χάρι σε εκείνη είχα μια πάρα πολύ υψηλή επίδοση,αφού με βοήθησε πραγματικά με το κατάλληλο υλικό μέσα σε χρόνο ρεκόρ πάνω σε ένα πολύ δύσκολο φιλολογικό μάθημα.Εννοείται ότι, την συνιστώ ανεπιφύλακτα σε οποιονδήποτε χρειάζεται βοήθεια με τη μελέτη φιλολογικών μαθημάτων !

Μαθητής: Αναστασια Αντωνοπουλου (27/10/2021) Εκθεση
Αξιολόγηση: Η κ. Κεαγιογλου Κατερίνα είναι μια Εξαιρετική και Χαρισματική Καθηγητρια.Ειναι διορατική και έχει τον τρόπο να δημιουργεί τις προϋποθέσεις ώστε ο μαθητής να δώσει τoν καλύτερο του εαυτό. Μεθοδική και Μεταδοτικη. Συνεπής και Οργανωτική με Εκπληκτική Εμπειρία.Εχει Άριστη επικοινωνία με τον μαθητή. Είναι δίπλα του σε κάθε απορία και προσφέρει τα Μέγιστα. Υπέροχος Άνθρωπος με Ήθος και Ευγένεια . Νιώθω πολυ χαρα που την επέλεξα. Η πρόοδος του παιδιού μου ειναι φανταστική μαζί της. Την συνιστώ ανεπιφύλακτα.Τυχερά είναι τα παιδιά που διδάσκει.Την Ευχαριστώ από Καρδίας για όλα!Μοιραστείτε αυτή τη σελίδα


Επικοινωνήστε με τον εκπαιδευτικό


Τύπος μαθήματος