211 800 0071

phone

Καθημερινά 10:00 έως 17:00

Λαΐου Αγγελική – Ιαπωνικά, Αραβικά ιδιαίτερα μαθήματα

Λαΐου Αγγελική – Ιαπωνικά, Αραβικά

ΕΚΠΑ

Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών

Τμήμα Κάτοχος του ανώτερου επιπέδου Ν2 των Ιαπωνικών

Περιοχή κατοικίας: Αθηναίων

Παραδίδει Ιδιαίτερα Μαθήματα Αραβικών, Ιδιαίτερα Μαθήματα Ιαπωνικών, στις περιοχές: Αγία Βαρβάρα, Αγία Παρασκευή, Άγιοι Ανάργυροι, Άγιος Δημήτριος, Αθήνα-Αμπελόκηποι, Αθήνα-Βοτανικός, Αθήνα-Γκύζη, Αθήνα-κέντρο, Αθήνα-Κυψέλη, Αθήνα-Νέος Κόσμος, Αθήνα-Παγκράτι, Αθήνα-Πατήσια, Αθήνα-Πετράλωνα, Αθήνα-Σεπόλια, Αιγάλεω, Άλιμος, Αργυρούπολη, Βάρη, Βούλα, Βουλιαγμένη, Βριλήσσια, Βύρωνας, Γαλάτσι, Γλυφάδα, Διόνυσος, Ελληνικό, Ζωγράφου, Ηλιούπολη, Ηράκλειο Αττικής, Καλλιθέα, Καματερό, Κηφισιά, Μαρούσι, Νέα Ιωνία, Νέα Σμύρνη, Παλαιό Φάληρο, Παλλήνη, Πειραιάς, Περιστέρι, Πετρούπολη, Χαλάνδρι,

Παραδίδει online μαθήματα: Ναι

Μεταπτυχιακός – Διδακτορικός Τίτλος Σπουδών:

 

    Κάτοχος του JLPT N1 (επίπεδο C2)  παραδίδω  μαθήματα Ιαπωνικών όλων των επιπέδων, ατομικά, σε γκρουπ (σε πιο συμφέρουσα τιμή) ή μέσω skype..  Έχω πολυετή εμπειρία στη διδασκαλία της ιαπωνικής γλώσσας, καθώς και στην προετοιμασία για τα πτυχία των εξετάσεων JLPT, με μεγάλα ποσοστά επιτυχίας. Παρέχεται και σε ηλεκτρονική μορφή όλο το διδακτικό υλικό και υπάρχει δυνατότητα επιλογής των εγχειριδίων που επιθυμεί ο κάθε μαθητής να ακολουθήσει, ανάλογα με την ηλικία, τα ενδιαφέροντα και το επίπεδό του. Πέρα από τα εγχειρίδια εκμάθησης, χρησιμοποιώ παραδοσιακά παραμύθια, ιστορίες, manga κλπ. για επιπλέον εξάσκηση και τριβή με την ιαπωνική κουλτούρα. Διδάσκω την επίσημη Αραβική γλώσσα (Standard Arabic) στην Ελλάδα  και προετοιμάζω τους μαθητές για όλα τα πτυχία  της Αραβικής γλώσσας (A1,A2,B1,B2,C1  και C2) σε φροντιστήρια και κατ ιδίαν και σε διάφορους ιδιωτικούς εκπαιδευτικούς φορείς βάσει εγκύρων και αναγνωρισμένων Ευρωπαϊκών μεθόδων διδασκαλίας της Αραβικής για ξένους. Δυνατότητα διδασκαλίας και στην καθομιλουμένη. Προετοιμασία φοιτητών και ερευνητών για πιστοποίηση της Αραβικής γλώσσας στην Ελλάδα και στα εκπαιδευτικά ιδρύματα του εξωτερικού.

 

Κάτοχος του JLPT N1 (επίπεδο C2)  παραδίδω  μαθήματα Ιαπωνικών όλων των επιπέδων, ατομικά, σε γκρουπ (σε πιο συμφέρουσα τιμή) ή μέσω skype..  Έχω πολυετή εμπειρία στη διδασκαλία της ιαπωνικής γλώσσας, καθώς και στην προετοιμασία για τα πτυχία των εξετάσεων JLPT, με μεγάλα ποσοστά επιτυχίας. Παρέχεται και σε ηλεκτρονική μορφή όλο το διδακτικό υλικό και υπάρχει δυνατότητα επιλογής των εγχειριδίων που επιθυμεί ο κάθε μαθητής να ακολουθήσει, ανάλογα με την ηλικία, τα ενδιαφέροντα και το επίπεδό του. Πέρα από τα εγχειρίδια εκμάθησης, χρησιμοποιώ παραδοσιακά παραμύθια, ιστορίες, manga κλπ. για επιπλέον εξάσκηση και τριβή με την ιαπωνική κουλτούρα.

Διδάσκω την επίσημη Αραβική γλώσσα (Standard Arabic) στην Ελλάδα  και προετοιμάζω τους μαθητές για όλα τα πτυχία  της Αραβικής γλώσσας (A1,A2,B1,B2,C1  και C2) σε φροντιστήρια και κατ ιδίαν και σε διάφορους ιδιωτικούς εκπαιδευτικούς φορείς βάσει εγκύρων και αναγνωρισμένων Ευρωπαϊκών μεθόδων διδασκαλίας της Αραβικής για ξένους. 
Δυνατότητα διδασκαλίας και στην καθομιλουμένη. 
Προετοιμασία φοιτητών και ερευνητών για πιστοποίηση της Αραβικής γλώσσας στην Ελλάδα και στα εκπαιδευτικά ιδρύματα του εξωτερικού.


Διαθεσιμότητα:

Δευτέρα

πρωί
μεσημέρι
απόγευμα

Τρίτη

πρωί
μεσημέρι
απόγευμα

Τετάρτη

πρωί
μεσημέρι
απόγευμα

Πέμπτη

πρωί
μεσημέρι
απόγευμα

Παρασκευή

πρωί
μεσημέρι
απόγευμα

Σάββατο

πρωί
μεσημέρι
απόγευμα

Κυριακή

πρωί
μεσημέρι
απόγευμα

Διδακτική Πείρα στα Ιδιαίτερα Μαθήματα Αραβικών, Ιδιαίτερα Μαθήματα Ιαπωνικών

Διδάσκω Ιαπωνικά  και Αραβικά κατ`οίκον και μέσω skype  εδώ και  13 χρόνια σε παιδιά και ενήλικες  και έχω μαθητές από όλες της ηλικίες από 9 ετών μέχρι 65 ετών καθώς επίσης τους προετοιμάζω για τις επίσημες εξετάσεις της Ιαπωνικής Γλώσσας για όλα τα επίπεδα JLPT (N5,N4,N3,N2 και N1) και επίσης για τις επίσημες εξετάσεις της Αραβικής γλώσσας  για όλα τα επίπεδα  Παραδίδω μαθήματα κατ`οίκον  και μέσω Skype ατομικά και σε group σε όλες τις περιοχές. Διαθέτω πλούσιο διδακτικό  και ακουστικό υλικό και ηλεκτρονικό.βιβλία και στις 2 γλώσσες.

Αναλαμβάνω μεταφράσεις από τα Ιαπωνικά στα Ελληνικά  και στα Αγγλικά και από τα Ελληνικά  και τα Αγγλικά  στα Ιαπωνικά. Επίσης αναλαμβάνω μεταφράσεις από τα Αραβικά στα Ελληνικά και στα Αγγλικά και από τα Αραβικά στα Ελληνικά και στα Αγγλικά.

Έχω πολλούς φίλους και συγγενείς στην Ιαπωνία και πολλούς φίλους στην Αίγυπτο και σε άλλες Αραβικές χώρες αντίστοιχα.

Ετοιμάζω τα βιογραφικά των μαθητών στα Ιαπωνικά και στα Αραβικά και τους βοηθάω να βρουν εργασία  ή να κάνουν μεταπτυχιακό στην Ιαπωνία , την Αίγυπτο και στις λοιπές Αραβικές.

Οι μαθητές μου  μαθαίνουν  να κάνουν μεταφράσεις, μαθαίνουν σπουδαίους Ιάπωνες και Άραβες λογοτέχνες και ποιητές και μαθαίνουν τα πάντα για την Ιστορία της Ιαπωνίας και των Αραβικών πολιτισμών. Εξειδικεύσεις:

N5

N4

N3

N2

N1Μοιραστείτε αυτή τη σελίδα


Επικοινωνήστε με τον εκπαιδευτικό

Στατιστικά Εκπαιδευτικού

Συνολικές προβολές προφίλ: 794

Αιτήσεις από μαθητές: 43

Ημερομηνία δημοσίευσης προφίλ: 24/04/2020

Πανελλήνιο Δίκτυο Καθηγητών

Έδρα: Βάκχου 24, Βάρη, Αττική, ΤΚ 16672
Τηλ: 211 800 0071
Ώρες Λειτουργίας: Δευ-Παρ 10:00 έως 17:00
Γραμματεία: info[at]iphestus.com
Λογιστήριο: accounting[at]iphestus.com