211 800 0071

phone

Καθημερινά 10:00 έως 17:00

Λαγανάς Παναγιώτης – Μαθηματικά ιδιαίτερα μαθήματα

Λαγανάς Παναγιώτης – Μαθηματικά


ΕΚΠΑ

Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών

Τμήμα Μαθηματικών (Απόφοιτος 2009)

Περιοχή κατοικίας: Άγιος Δημήτριος

Παραδίδει Ιδιαίτερα Μαθήματα Μαθηματικών, στις περιοχές: Αγίου Δημητρίου, Αλίμου, Δάφνης - Υμηττού, Ηλιούπολης, Νέας Σμύρνης, Παλαιού Φαλήρου, παραδίδει μαθήματα και μέσω διαδικτύου

Εξειδικεύσεις:

Άλγεβρα

Γεωμετρία

Στατιστική

Πιθανότητες

Ανάλυση

IB

Μεταπτυχιακός – Διδακτορικός Τίτλος Σπουδών:

2011: Μεταπτυχιακό στα Μαθηματικά, Queen Mary University London - Distinction. 

Βραβείο αριστείας από το Πανεπιστήμιο Queen Mary University of London.

 

2017: Μεταπτυχιακό στη Φιλοσοφία, King's College London - Merit. 

Μεταπτυχιακή Υποτροφία του Πανεπιστημίου King's College London.


Διαθεσιμότητα:

Δευτέρα

πρωί
μεσημέρι
απόγευμα

Τρίτη

πρωί
μεσημέρι
απόγευμα

Τετάρτη

πρωί
μεσημέρι
απόγευμα

Πέμπτη

πρωί
μεσημέρι
απόγευμα

Παρασκευή

πρωί
μεσημέρι
απόγευμα

Σάββατο

πρωί
μεσημέρι
απόγευμα

Κυριακή

πρωί
μεσημέρι
απόγευμα

Διδακτική Πείρα στα Ιδιαίτερα Μαθήματα Μαθηματικών

2011 – 2017: Καθηγητής Μαθηματικών σε μαθητές Λυκείου κι αντίστοιχου Λυκείου στο Αγγλικό εκπαιδευτικό σύστημα (GCSE, IGCSE, IB, A-levels), καθώς και σε προπτυχιακούς φοιτητές από διάφορα Αγγλικά και μη πανεπιστήμια.

Ειδίκευση στα ακόλουθα πανεπιστημιακά μαθήματα: Πραγματική/Μιγαδική Ανάλυση, Απειροστικός Λογισμός, Γραμμική Άλγεβρα, Αναλυτική Γεωμετρία, Διαφορική Γεωμετρία Καμπυλών και Επιφανειών, Πιθανότητες, Στατιστική.

Έχοντας αρκετά χρόνια εμπειρίας στο Ελληνικό αλλά και στο Αγγλικό εκπαιδευτικό σύστημα μπορούμε να ακολουθήσουμε το αντίστοιχο περιεχόμενο και γλώσσα, εφόσον αυτό είναι επιθυμητό. Επίσης αναλαμβάνω σπουδαστές που επιθυμούν να δώσουν εξετάσεις σε αγγλόφωνα πανεπιστήμια, παρέχοντας συμβουλές για τα δικά τους συστήματα και προετοιμασία για τον αντίστοιχο κύκλο σπουδών.

Είμαι αρκετά ενθουσιώδης με τη διδασκαλία και τα μαθηματικά καθαυτά, και προσπαθώ να περάσω αυτό το συναίσθημα και στους μαθητές μου. Τα μαθηματικά δεν είναι απλά κάτι που πρέπει να μάθουν, αλλά κάτι ενδιαφέρον που μπορούν να μάθουν. Αυτό που συνήθως λείπει από την...εξίσωση είναι το 'γιατί' και το 'πως'.
Φυσικά όλοι μεριμνούν για τους βαθμούς και τα αποτελέσματα, αλλά αυτό που μετράει περισσότερο στο τέλος της ημέρας είναι ο νέος τρόπος σκέψης που έχουν αποκτήσει, με τη βοήθεια του οποίου μπορούν να συνεχίσουν την οικοδόμηση των ικανοτήτων τους μέσα σε οποιοδήποτε κλάδο σπουδών.
Όσο για τη μέθοδο διδασκαλίας μου, προσπαθω να δημιουργώ μια καλά ισορροπημένη και φιλική σχέση με τους μαθητές. Θέτω σαφείς στόχους για τους μαθητές μου και περιμένω να αναπτυχθούν κατά τη διάρκεια των μαθημάτων μας. Δίνω έμφαση στην κατάλληλη προσέγγιση για κάθε άτομο, ώστε να έχουμε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα. Τέλος, θεωρώ ότι το χιούμορ είναι ουσιαστικό μέρος της διδασκαλίας μου, δεδομένου ότι δημιουργεί ένα καλύτερο, χαλαρό και ευχάριστο περιβάλλον μάθησης.

Το ωράριο είναι ευέλικτο και οι τιμές συζητήσιμες.
Παραδίδω μαθήματα και μέσω skype, όπου το πρώτο μάθημα είναι δωρεάν/δοκιμαστικό, για να εξοικειθεί ο/η μαθητής/τρια με την πλατφόρμα, αλλά και για να συζητήσουμε τις ανάγκες και το σχέδιο που θα ακολουθήσουμε.
Επίσης υπάρχει και η επιλογή έκπτωσης σε πακέτο μαθημάτων.

Είστε ευπρόσδεκτοι να επικοινωνήσετε μαζί μου για περισσότερες πληροφορίες ή/και ερωτήσεις.Επικοινωνήστε με τον εκπαιδευτικό

Στατιστικά Εκπαιδευτικού

Συνολικές προβολές προφίλ: 20

Αιτήσεις από μαθητές: 21

Ημερομηνία δημοσίευσης προφίλ: 17/03/2020


Σημείωση: η καταμέτρηση των προβολών ξεκίνησε στις 25/9/2019

Πανελλήνιο Δίκτυο Καθηγητών

Έδρα: Βάκχου 24, Βάρη, Αττική, ΤΚ 16672
Τηλ: 211 800 0071
Ώρες Λειτουργίας: Δευ-Παρ 10:00 έως 17:00
Γραμματεία: info[at]iphestus.com
Λογιστήριο: accounting[at]iphestus.com
Copyright © Πανελλήνιο Δίκτυο Καθηγητών, 2020. All Rights Reserved. Κατασκευή και προώθηση ιστοσελίδας από την Webnest.gr