211 800 0071

phone

Καθημερινά 10:00 έως 17:00

Μίχα Ευγενία – Φιλολογικά ιδιαίτερα μαθήματα

Μίχα Ευγενία – Φιλολογικά

Περιοχή κατοικίας: Ζωγράφου

Online μαθήματα: Ναι

Εξυπηρετεί τις περιοχές: Βύρωνας, Ζωγράφου, Καισαριανή, Παπάγου, Χολαργός,


Αναλαμβάνει:

Παιδιά Φοιτητές Ενήλικες

Μαθητές με μαθησιακές δυσκολίες

Διαθεσιμότητα

 

Δ

Τ

Τ

Π

Π

Σ

ΚΒασικός Τίτλος Σπουδών

ΕΚΠΑ

Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών

Τμήμα Κλασσικής Φιλολογίας, Φιλοσοφική ΣχολήΔιδακτική Πείρα στα Ιδιαίτερα Μαθήματα Φιλολογικών

NEO: Διδασκαλία μέσω διαδικτύου  με μεγάλη ευελιξία. Έναρξη μαθημάτων  διά ζώσης και διαδικτυακά για τους ομογενείς μαθητές στις 21 Ιουνίου. Έναρξη μαθημάτων Α΄ και Β΄ Λυκείου 6 Σεπτεμβρίου 2021. Έναρξη Γ΄ Λυκείου 31 Αυγούστου 2021 και Αποφοίτων 13 Σεπτεμβρίου 2021. Εικοσαετής συνεχής εμπειρία στη φροντιστηριακή εκπαίδευση. Παράλληλη  παράδοση ιδιαιτέρων προπαιδεύσεων με σημαίνουσα επιτυχία σε υποψηφίους πανελλαδικών εξετάσεων, σε παιδιά ομογενών του εξωτερικού και σε αποφοίτους(Μεγάλη διαθεσιμότητα χρόνου για πρωινά τμήματα αποφοίτων).  Αναλαμβάνω μαθητές με μαθησιακές δυσκολίες , αλλά και φοιτητές τμημάτων Ανθρωπιστικών και Θετικών Σπουδών,  όπως και ΘΕΡΙΝΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΟΜΟΓΕΝΩΝ ΓΙΑ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ.    Άριστη προετοιμασία υποψηφίων δημοτικού για Πρότυπα Γυμνάσια και ιδιωτικά σχολεία. Μηχανογραφημένες δωρεάν  σημειώσεις σε όλα τα αντικείμενα. Προετοιμασία υποψηφίων για εσωτερικές εξετάσεις στην αστυνομία.

Ολοκληρωμένο υλικό σημειώσεων για τη διδασκαλία της Νεοελληνικής Γλώσσας και Λογοτεχνίας με βάση το νέο σύστημα συνεξέτασής τους στις Πανελλαδικές Εξετάσεις. Διδασκαλία Ιστορίας και Λατινικών με τη νέα ύλη. Θερινή προετοιμασία για μαθητές που τελειώνουν την Ε΄ Δημοτικού.

 Δωρεάν παροχή σημειώσεων.Σεμινάρια - Επιμόρφωση

Επιμορφωτικό σεμινάριο Μεταίχμιο Γνωστικό αντικείμενο - Διδακτική. Κάτοχος διπλώματος ECDL. Επιτυχούσα στο διαγωνισμό εκπαιδευτικών του ΑΣΕΠ .Αντικείμενα Εξειδίκευσης

IBΑρχαίαΈκθεσηΙστορίαΛατινικάΜαθήματα Δημοτικού ΣχολείουΝέα ΕλληνικάΠαράλληλη ΣτήριξηΠροετοιμασία για Πρότυπα Σχολεία

Αξιολογήσεις μαθητών:

Όλες οι αξιολογήσεις ελέγχονται για την εγκυρότητά τους.

Μαθητής: Τσεβα Σταυρουλα (26/05/2020) Προετοιμασία Πανελλαδιων Κατεύθυνση ανθρωπιστικών σπουδών και τα 4 μαθηματα
Αξιολόγηση: Εκπληκτική εκπαιδευτικός!!Απαραμιλλη σε ευσυνεοδησια,ήθος, και στη μαθησιακή διαδικασία και στον τρόπο προσέγγισης του μαθητή!!!!Σπανιζουν τέτοιοι υπέροχοι εκπαιδευτικοί και άνθρωποι συνάμα!!! Την ευχαριστώ εκ βάθους καρδιας για τον αγώνα που κάνει μαζί οδηγός και συμπαραστάτης του γιου μου!!! Σας ευχαριστώ κι εσάς πραγματικά για την υπέροχη καθηγήτρια που μου προτείνατε!!!! Σας παρακαλώ να τα διαβιβάσετε εκ μέρους όλης της οικογένειας μας!!!

Μαθητής: ΦΥΤΤΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ (26/07/2021) ΦΙΛΟΛΟΓΙΚΑ
Αξιολόγηση: Μία ανθρωπιστική προσέγγιση των μαθημάτων, όπως ακριβώς τους αρμόζει, δίχως τυποποιημένα μοντέλα στα οποία πρέπει να προσαρμοστεί ο υποψήφιος, αλλά παρουσίαση του πνεύματος των μαθημάτων έτσι ώστε να μπορεί να ανταπεξέλθει σε οποιαδήποτε ερώτηση και αν τεθεί. Παρά τον περιορισμένο χρόνο (μόλις τέσσερις μήνες), την τριετή αποχή από τα μαθήματα καθώς και την αλλαγή του τρόπου εξέτασης των μαθημάτων (των πανελληνίων του 2021 και του παλαιού το οποίο είχα συνηθίσει στο λύκειο), με την καθοδήγηση της κ. Μίχα κατόρθωσα να εκπληρώσω τον στόχο μου. Καθώς τα πάντα κρίνονται εκ του αποτελέσματος, θα χαρακτηρίσω την συνεργασία μας ως επιτυχή και έχοντας αυτήν την εμπειρία μπορώ να προτείνω την συγκεκριμένη καθηγήτρια ανεπιφύλαχτα σε όποιον επιθυμεί ένα καλό αποτέλεσμα στο τέλος της μέρας.Μοιραστείτε αυτή τη σελίδα


Επικοινωνήστε με τον εκπαιδευτικό


Τύπος μαθήματος
Ιδιαίτερα Μαθήματα

Ξένες Γλώσσες

Δημοτικό Σχολείο

Γυμνάσιο - Λύκειο

Φοιτητικά

Μουσικά Όργανα

Εικαστικά

Πανελλήνιο Δίκτυο Καθηγητών

Επικοινωνία

Έδρα: Βάκχου 24, Βάρη, Αττική, ΤΚ 16672
Τηλ: 211 800 0071
Ώρες Λειτουργίας: Δευ-Παρ 10:00 έως 17:00
Γραμματεία: info[at]iphestus.com

facebook linkedin twitter instagram

Χρήσιμοι Σύνδεσμοι

Blog

Sitemap

Όροι Χρήσης

Εκπαιδευτικό ΥλικόΓια εκπαιδευτικούς

Εγγραφή Εκπαιδευτικού

Σύνδεση Μελών

Πίνακας Διαχείρισης Μαθημάτων

Σεμινάρια

Γραφείο Διασύνδεσης

Πληρωμή/Ανανέωση Συνδρομής