211 800 0071

phone

Καθημερινά 10:00 έως 17:00

Μελισσοπούλου Κυριακή- Γερμανικά ιδιαίτερα μαθήματα

Μελισσοπούλου Κυριακή- Γερμανικά

Περιοχή κατοικίας: Βόλος

Online μαθήματα: Ναι

Εξυπηρετεί τις περιοχές: Βόλος,


Αναλαμβάνει:

Παιδιά Φοιτητές Ενήλικες

Μαθητές με μαθησιακές δυσκολίες

Διαθεσιμότητα

 

Δ

Τ

Τ

Π

Π

Σ

ΚΒασικός Τίτλος Σπουδών

ΕΘΝΙΚΟ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ

Τμήμα ΓΕΡΜΑΝΙΚΉ ΦΙΛΟΛΟΓΊΑΔιδακτική Πείρα στα Ιδιαίτερα Μαθήματα Γερμανικών

Διδάσκω εδώ και 31 πλέον χρόνια , έχοντας πολύ μεγάλη πείρα και τα γερμανικά ως μητρική γλώσσα , αφού γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Γερμανία . 

Για δέκα συνεχή έτη ήμουν υπεύθυνη τόσο της οργάνωσης όσο της διδασκαλίας της γερμανικής γλώσσας σε φροντιστήριο στην Σκιάθο , με 100% επιτυχία σε όλες τις εξετάσεις τόσο σε επίπεδο Β1 , Β2 και C1. 

Με συνεχή επιμόρφωση σε όλες τις διαβαθμίσεις και συμμετοχή σε όλα τα επιμορφωτικά σεμινάρια , η επιτυχία στις εξετάσεις είναι συμβόλαιο . Επίσης αφουγκράζοντας τις εξελίξεις της εποχής , έχω εξειδικευτεί στην ψηφιακή , διαδραστική διδασκαλία εξ αποστάσεως . Σεμινάρια - Επιμόρφωση

Παίρνω μέρος σε όλα τα επιμορφωτικά σεμινάρια που διοργανώνονται από το ινστιτούτο Goethe και από τους εκάστοτε εκδοτικούς οίκους. Αντικείμενα Εξειδίκευσης

DSDGoethe ZertifikatÖSDTestDaF

Αξιολογήσεις μαθητών:

Όλες οι αξιολογήσεις ελέγχονται για την εγκυρότητά τους.

Μαθητής: Mαρία-Ελένη Δανδουλάκη (01/12/2020) Γερμανικά
Αξιολόγηση: Χάρη στην κ. Μελισσοπούλου αγάπησα και κατανόησα τη γερμανική γλώσσα. Ήμουν έτοιμη να τα παρατήσω, μέχρι που ξεκίνησα μαθήματα μαζί της τον Φλεβάρη του 2019 και ανέκτησα την όρεξη που είχα χάσει! Όχι μόνο έχει τρομερή μεταδοτικότητα, αλλά επίσης η μέθοδός της βοηθά το μαθητή στο να λυθεί, να μάθει να εκφράζεται σωστά και παράλληλα να απολαμβάνει το μάθημα! Επιπρόσθετα, καταλαβαίνει τις ανάγκες των μαθητών της, τους σκοπούς και τις επιθυμίες τους όσον αφορά τη γλώσσα και βοηθά στην επιτυχή εκπλήρωσή τους! Δε θα την άλλαζα με τίποτα! Τη συστήνω ανεπιφύλακτα σε όσους θέλουν να μάθουν γερμανικά, μικρούς και μεγάλες!

Μαθητής: ΒΕΤΣΙΚΟΥ ΓΛΥΚΕΡΙΑ (20/05/2020) ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ
Αξιολόγηση: Αψογη μεταδοτικότητα , κατανοητή. Αρχισα τα μαθηματα γερμανικών πριν από δυο μήνες χωρίς γνώση προηγούμενη της γλώσσας . Είμαι πολυ ικανοποιημένη διότι τώρα μετά απο δυο μήνες μπορώ και καταλαβαίνω τη γερμανική γλώσσα, μιλάω σωστά και συνεχίζω την προοδό μου .Οφείλω ενα μεγάλο ευχαριστώ στην εκαιδευτικό Μελισσοπούλου Κυριακή που με τη βοήθεια της έφτασα σε αυτό το επίπεδο και συνεχίζω .

Μαθητής: Ευστάθιος Παυλίδης (20/08/2020) Γερμανικά
Αξιολόγηση: Εξαιρετική καθηγήτρια. Οι γνώσεις της και η μεταδοτικότητά της είναι αξιέπαινες. Πολύ καλές τιμές σε σύγκριση με άλλους καθηγητές. Επιπρόσθετα με την κα Μελισσοπούλου δημιουργείται εύκολα μια διαπροσωπική σχέση που εξυπηρετεί την εκπαιδευτική διαδικασία. Ειλικρινά, μακάρι να την είχα βρει νωρίτερα.

Μαθητής: Σουγγαρη Ιφιγενεια (15/05/2020) Γερμανικα
Αξιολόγηση: Άριστη Καθηγήτρια.Μοναδικη επικοινωνία με τα παιδιά, μεταδοτικη κ πολύ αγαπητή από τα παιδιά.

Μαθητής: Χρήστος Γιαννακάς - Φωτεινή Ζιώβα (07/06/2020) Γερμανικά
Αξιολόγηση: Βρήκαμε την Κυρία Κυριακή τυχαία με τον σύζυγο μου μέσω της σελίδας του δικτύου , γιατί θέλαμε να εργαστούμε στη Γερμανία . Πλέον είμαστε στη Γερμανία και εξακολουθούμε να κάνουμε μαθήματα γιατί χάρη σε αυτόν τον άνθρωπο έχουμε καταφέρει να μεινουμε και να επιβιώσουμε σε αυτή τη χώρα . Είναι ότι καλύτερο μπορούσαμε να έχουμε κάνει για να μάθουμε Γερμανικά σωστά , με προγραμμα και μεθοδικότητα. Εκτός αυτού , θέλω να τονίσω το πόσο νοιάζεται να μας διδάξει και να μας μεταδοσει με την μοναδική ενέργεια και επιμονή της , όρεξη για να διαβάσουμε και εμείς αντίστοιχα . Θα πρότεινα ανεπιφύλακτα οποιονδήποτε να κάνει μάθημα μαζί της. Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ ..

Μαθητής: Χατζάκη Κατερίνα (01/12/2020) Γερμανικά Β1
Αξιολόγηση: Η κυρία Μελισσοπούλου είναι μια εξαιρετική καθηγητρια που δεν μου έδωσε μόνο τις γνώσεις της αλλά με βοήθησε να πιστέψω στον εαυτό μου και να προσπαθήσω για το καλύτερο. Η ύλη, η μέθοδος διδασκαλίας, η τεχνική, οι εργασίες και η πρακτική εξάσκησης που χρησιμοποιεί, με βοήθησαν να απελευθερωθώ, να ενδυναμώσω και να θέλω να αποκτήσω μια βαθειά γνώση. Αγαπημένη Κυριακή σε ευχαριστώ για όλα!!

Μαθητής: Ζωή Μούλτου (26/08/2020) Γερμανικά
Αξιολόγηση: Μέσα απο το δίκτυο βρήκα τη κα. Κυριακή, διότι ενδιαφερόμουν να μείνω μόνιμα στη Γερμανία. Εξαιρετική καθηγήτρια με πολυ καλή επικοινωνία και μεταδοτικότητα στους μαθητές . Είμαι ευγνώμων μου επέλεξα τη συγκεκριμένη καθηγήτρια και με βοήθησε να αντεπεξέλθω στις ανάγκες της Γερμανίας, μιας και που ζω πλέον εκεί. Μέχρι και σήμερα συνεχίζει να μου μεταδίδει γνώση με πρόγραμμα και μεθοδοτικότητα. Θα πρότεινα ανεπιφύλακτα σε όποιονδήποτε θέλει να μάθει γερμανικά. Σας ευχαριστώ παρα πολύ!!!

Μαθητής: Παναγιώτης-Γιώργος Βουζιούρης (28/07/2020) Γερμανικά
Αξιολόγηση: Πρόκειται για μια από τις καλύτερες καθηγήτριες που είχα, η καλύτερη από τις καθηγήτριες ξένων γλωσσών. Άκρως μεταδοτική με εμπειρία που είναι εύκολα διακριτή. Επίσης, μεγάλης σημασίας για μένα είναι πως το μάθημα είναι πολύ ευχάριστο. Την συνιστώ σε όλες τις ηλικίες που ενδιαφέρονται για εκμάθηση γερμανικών!

Μαθητής: Παρνασσού (29/11/2020) Γερμανικά
Αξιολόγηση: Η Frau Μελισσοπούλου κατάφερε να με κάνει να αγαπήσω μία γλώσσα που φοβόμουν και πιστευα δεν θα κατανοήσω ποτέ. Μέσα από ένα ευχάριστο και φιλικό μάθημα κατάφερα απο τους πρώτους κιολας 2 μήνες να κάνω διαλόγους στα γερμανικά! Η ώρα περνάει πολύ εύκολα καθώς βρίσκει τρόπους να κάνει το μάθημα ενδιαφέρον. Έχοντας ζήσει και η ίδια στη Γερμανία τόσα χρονια, μου μαθαίνει, εκτός από γραμματική, για τον τρόπο ζωής τους, την κουλτούρα τους ακόμα και συνταγές τους! Έχει απίστευτη μεταδοτικότητα, υπομονή και μόνιμα ενα χαμόγελο ζωγραφισμένο στο πρόσωπο της! Πιστευω πως θα την συμβουλεύομαι για πάντα.

Μαθητής: Υνες Ρουτη (13/01/2021) Γερμανικά
Αξιολόγηση: Είμαι μαθήτρια της κα. Κυριακή από αρχές Σεπτεμβρίου. Ονομάζομαι Υνές Ρουτη και ζω στην Γερμανία από το 2015. Είναι μια πάρα πολύ αξιόλογη καθηγήτρια με πάρα πολύ καλές γνώσης το πως να σου μετάδοση την γλώσσα και να σε βοηθήσει όσο χρειαστείς εκεί που δυσκολεύεσαι. Είναι ένας πολύ ευχαρίστως ανθρώπους που κάνει το μάθημα διασκεδαστικο και και ενδιαφέρον. Επίσης είναι ένας πολύ καλός άνθρωπος που με έχει βοηθήσει πέρα από το μάθημα όταν χρειάστηκα κατι στην Γερμανία. Η μόνη μου στεναχώρια είναι που δεν την ανακάλυψα νωρίτερα

Μαθητής: Χαρά Μπελέγρη (23/11/2020) Γερμανικά
Αξιολόγηση: Ξεκίνησα μαθήματα με την Κυριακή τον Σεπτέμβριο μην έχοντας κάνει ποτέ μαθήματα μέσω Skype. Δεν είναι υπερβολή να πω ότι δεν έχω γνωρίσει καλύτερο εκπαιδευτικό. Πέρα από εξαιρετικά συμπαθής και γοητευτικός άνθρωπος, έχει την ικανότητα να μεταδίδει εύκολα τον ενθουσιασμό της για τα Γερμανικά και τις γνώσεις της. Είναι πραγματικά αξιόλογη!

Μαθητής: Βασίλης Τογκουσίδης (15/12/2020) Γερμανικά
Αξιολόγηση: Πολυ ευγενική και γλυκιά καθηγήτρια!! Έχει φοβερή μεταδοτικότητα και αγαπάει πολύ τους μαθητές της!

Μαθητής: Αγγελική Μπιρμπίλα (15/12/2020) Γερμανικά Β1
Αξιολόγηση: Η κα. Μελισσοπούλου είναι μια εξαιρετική καθηγήτρια. Με έχει βοηθήσει πολύ και την ευχαριστώ γιαυτό!

Μαθητής: ΜΑΡΙΟΣ ΠΛΙΑΤΣΙΚΑΣ (22/04/2021) ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ
Αξιολόγηση: Χάρη στην κ. Μελισσοπούλου άρχισα να κατανοώ την γερμανική γλώσσα. Με όλες τι δυσκολίες λόγω εργασίας και έλλειψης χρόνου, κατάφερε με την υπομονή και την επιμονή της να κάνουμε ιδιαίτερη πρόοδο. Εξαιρετική καθηγήτρια, φιλική με άριστη μεταδοτικότητα. Την προτείνω ανεπιφύλακτα σε οποιονδήποτε θέλει να μάθει Γερμανικά.

Μαθητής: ΠΑΥΛΙΔΟΥ ΧΑΡΑ (22/04/2021) ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ
Αξιολόγηση: Εξαιρετική!!!Την διακρίνουν, η άριστη γνώση του αντικειμένου που πραγματεύεται,ο σωστός επαγγελματισμός,η μεγάλη της εμπειρία στην εκπαίδευση ,η μεθοδικότητα,η οργάνωση, η μεταδοτικότητα,η όρεξη και η αγάπη της για την εργασία της που είναι μεταδοτική.Με κατανόηση,με υπομονή και ενθάρρυνση με βοηθάει στην εκμάθηση της γερμανικής γλώσσας.Με εμπνέει και με υποστηρίζει.την ευχαριστώ και την αγαπώ.

Μαθητής: Μαρία Τσάμη (01/10/2021) Γερμανικά Β2
Αξιολόγηση: Η κ. μελισσοπούλου ήταν συνοδοιπόρος στον δρόμο για την απόκτηση του πτυχίου! οι κόποι μας αποδώσανε καρπούς και την ευχαριστώ πολύ! ειναι μια εξαιρετική επαγγελματίας αλλά και άνθρωπος, κάνοντας την συνεργασία μας ακόμη καλύτερη και αποτελεσματική.

Μαθητής: Χατζ. Χαρ. (27/09/2021) Γερμανικά
Αξιολόγηση: Έχοντας κάνει εντατικά μαθήματα με την κα. Μελισσοπούλου για δύο περίπου μήνες, η βελτίωσή μου στο λεξιλόγιο και γενικότερα στον χειρισμό της γλώσσας είναι εμφανής. Εξαιρετική καθηγήτρια με όρεξη, θετική διάθεση, μεθοδικότητα και μεταδοτικότητα. Πάντα πρόθυμη να βοηθήσει και να λύσει κάθε είδους απορία, χωρίς αυτό να περιορίζεται αποκλειστικά και μόνο στην εκμάθηση της γλώσσας, αλλά να επεκτείνεται και σε επαγγελματικό/προσωπικό επίπεδο. Προτείνεται ανεπιφύλακτα!Μοιραστείτε αυτή τη σελίδα


Επικοινωνήστε με τον εκπαιδευτικό


Τύπος μαθήματος
Ιδιαίτερα Μαθήματα

Ξένες Γλώσσες

Δημοτικό Σχολείο

Γυμνάσιο - Λύκειο

Φοιτητικά

Μουσικά Όργανα

Εικαστικά

Πανελλήνιο Δίκτυο Καθηγητών

Επικοινωνία

Έδρα: Βάκχου 24, Βάρη, Αττική, ΤΚ 16672
Τηλ: 211 800 0071
Ώρες Λειτουργίας: Δευ-Παρ 10:00 έως 17:00
Γραμματεία: info[at]iphestus.com

facebook linkedin twitter instagram

Χρήσιμοι Σύνδεσμοι

Blog

Sitemap

Όροι Χρήσης

Εκπαιδευτικό ΥλικόΓια εκπαιδευτικούς

Εγγραφή Εκπαιδευτικού

Σύνδεση Μελών

Πίνακας Διαχείρισης Μαθημάτων

Σεμινάρια

Γραφείο Διασύνδεσης

Πληρωμή/Ανανέωση Συνδρομής