211 800 0071

phone

Καθημερινά 10:00 έως 17:00

Μυριάγκος Εμμανουήλ-Μάνος – Κιθάρα ιδιαίτερα μαθήματα

Μυριάγκος Εμμανουήλ-Μάνος – Κιθάρα

Κρατικό Ωδείο Θεσσαλονίκης

Τμήμα Κλασσική Κιθάρας

Περιοχή κατοικίας: Θεσσαλονίκης

Εξυπηρετεί τις περιοχές: Αμπελοκήπων - Μενεμένης, Θεσσαλονίκης, Καλαμαριάς, Νεάπολης - Συκεών, Παύλου Μελά, Πυλαίας - Χορτιάτη,

Εξειδικεύσεις:

Κλασική

Ακουστική

Διαθεσιμότητα:

Δευτέρα

πρωί
μεσημέρι
απόγευμα

Τρίτη

πρωί
μεσημέρι
απόγευμα

Τετάρτη

πρωί
μεσημέρι
απόγευμα

Πέμπτη

πρωί
μεσημέρι
απόγευμα

Παρασκευή

πρωί
μεσημέρι
απόγευμα

Σάββατο

πρωί
μεσημέρι
απόγευμα

Κυριακή

πρωί
μεσημέρι
απόγευμα

Διδακτική Πείρα:

1 )Την χρονιά 2005/2006 προετοιμάζεται για τις εισαγωγικές εξετάσεις του Κρατικού Ωδείου όπου πέτυχε στην β ’ανωτέρα και μπήκε στην τάξη του κ. Θάνου Μήτσαλα.

2 )Το 2011 τελείωσε τις σπουδές του στο Κρατικό Ωδείο Θεσσαλονίκης Κ.Ω.Θ. στην τάξη του κ. Θάνου Μήτσαλα και πέτυχε στις νόμιμες εξετάσεις παίρνοντας το Δίπλωμα κιθάρας με βαθμό << ΑΡΙΣΤΑ εννέα και πενήντα 9,50>> ένας βαθμός που βγαίνει από τον συν ψυχισμό του επιπέδου κιθάρας με τον βαθμό των θεωρητικών μαθημάτων, του πρακτικού διδασκαλείου και της εκπαιδευτικής και παιδαγωγικής κατάρτιση για την διδασκαλία σε σχολεία και αλλους εκπαιδευτικούς φορείς

3) Έχει εμφανιστεί σε μαθητικές συναυλίες και συναυλίες νέων κιθαριστών στη Θεσσαλονίκη, Βέροια,Γιαννιτσά,Πάτρα,Βλάστη και υπήρξε μέλος της ορχήστρας κιθάρας του Μακεδονικού Ωδείου<<Μικρόχορδοι>>.

4 )Το 2011 παρουσίασε την μουσική performanceμε με τίτλο <<VISUALIZE J.S.BACH>> πάνω στην Chaconne- 5ο μέρος από τη παρτίτα για σόλο βιολί Νο2 BWV 1004, στην γκαλερί CONTAINER (Θεσσαλονίκη).

5)Από τον τρίτο χρόνο στο τμήμα κιθάρας (2004),και κάτω από την συνεχή παρακολούθηση του καθηγητή του , αναλαμβάνει τον πρώτο του πρακτικό διδασκαλείο ,όπου διδάσκει και διδάσκεται πάνω στον ίδιο μαθητή για τρία χρόνια. Η διδασκαλεία αυτή είχε στόχο πέρα από την τεχνική γνώση της κιθάρας αλλά και την ψυχολογική υποστήριξη του μαθητή και την θετική επιρροή στις τέχνες και στην εκπαίδευση.

6)Το 2007 μέχρι και το 2009 εργάζεται στο Ωδείο του Δημήτρη Δημόπουλου στην Κοζάνη και παράλληλα ,

7) Το 2008 προσλαμβάνεται από την Χ.Α.Ν.Θ. για να παραδίδει μαθήματα μουσικής-κιθάρας, στην οποία εργάζεται μέχρι και σήμερα σε ομαδικά και ατομικά τμήματα όλων των ηλικιών και της προσχολικής, δείχνοντας μεγάλη προσοχή, φροντίδα και αγάπη στη κάθε μια προσωπικότητα ξεχωριστά, δίνοντας ένα ψυχικό και νοητικό λάκτισμα για κοινωνικοποίηση και κινητικότητα όχι μόνο πάνω στην μουσική.

8)Το 2013 παίρνει στα χέρια του το Hang-Drum και ξεκινάει ένα ταξίδι αυτοσχεδιασμού και εσωτερικότητας που αποτυπώνεται στο CD του Vesica pices με μουσική solo Hang-Drum.Ενα όργανο που αγαπήθηκε πολύ από τα παιδιά αλλά και από τους μεγάλους, για το λόγο αυτό, μπήκε στην εκπαίδευση των παιδιών ως θεραπευτικό μέσω και για την ενδυνάμωση της ενσυναίσθησης τούς. Δυναμώνει την προσωπικότητα του παιδιού σε κομμάτια που έχουν να κάνουν με την υπομονή, την επιμονή, την πειθαρχία του εαυτού αλλά και σε βασικά κομμάτια απόλαυσης, διασκέδασης και ομαδικότητας.

9)Το 2015 παίρνει μέρος στη Biennale Θεσσαλονίκης ως performer στο έργο του Mekhitar Garabedian, le cinema ca sert a ca, preface που παρουσιαζόταν σε όλη την διάρκεια της, στη κεντρική έκθεσης.

10)Συνεργασίες με την Σοφία Καρακάντζα (μουσική για παιδικό θέατρο, ''Τρικυμία'' του Σαίξπηρ ),

11)Χρύσα Καψούλη ( έργο Δ.Δημητριαδη ''Ο Ευαγγελισμός της Κασσάνδρας'')

12 )παρουσιάσειςβιβλίων. (Τζιμάρα Τζανάτου, Ζίνα Αναστασιάδου κ.α)

13)Το 2018-2019 εργάστηκε στο πρόγραμμα του παιδικού χωριού SOS «Πρώιμη παρέμβαση συναισθημάτων» σε ηλικίες 2,5-5 ως εκπαιδευτικός και μουσικός που πήραν μέρος οι 10/παιδικοί σταθμοί της Θεσσαλονίκης. Η καθημερινή επαφή με τμήματα 25-30 παιδιών όπως και η θεματολογία των συναντήσεων μας με έφεραν ακόμα ένα βήμα πιο κοντά στα παιδιά και στις ανάγκες τους που βασίζονται στην προσοχή και στην θετική επιρροή σε τομείς όπως εκπαίδευση, τέχνες, μουσική, εικαστικά αλλά και στο σωστό τρόπο διαπαιδαγώγησης που ξεφεύγει από το παλιό πρότυπο Δάσκαλος- μαθητής αλλά αναπτύσσεται και στηρίζεται σε γερές βάσεις της χρυσής τριάδας Παιδί-εκπαιδευτικός- γονέας με την υποστήριξη της διεπιστημονικής ομάδας, στη προκειμένη περίπτωση του προγράμματος ,του Κ.Σ.Π.Ο

14) 10 χρόνια εμπειρίας στα ιδιαίτερα μαθήματα κλασσικής κιθάρας  αλλάκαι ακουστικής κιθάρας με βάση το πρόγραμμα του υπουργείου ή την επιλογή ρεπερτορίου του μαθητή

15) χρήση boomwhachers ( μουσικοί σωλήνες) στην εκπαίδευση και διασκέδαση τον μαθητών, ατομικά αλλά και ομαδικά.


Σεμινάρια - Επιμόρφωση:

 Το 2001 συμμετέχει στο 1ο διαγωνισμό κιθάρας Φεστιβάλ Βέροιας 2001 , αποσπώντας το ειδικό βραβείο. Συνέχισε να είναι μαθητής του Μακεδονικού Ωδείου μέχρι και το 2005. Κατα την διάρκεια των σπουδών του έχει βραβευτεί στον Διαγωνισμό κιθάρας φεστιβάλ Βόλου 2003 (3ο βραβείο) , Διαγωνισμό κιθάρας φεστιβάλ Βέροιας 2004 ( 2ο βραβείο).Παρακολούθησε τα φεστιβάλ κιθάρας Βέροιας (2001/2002/2003/2004/2005-2008/2009), Φεστιβάλ κιθάρας Βόλου (2003) και Φεστιβάλ κιθάρας Πάτρας( 2002/2003/2004-2007).Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια κιθάρας με τους Δημήτρη Ρεγγίνο ,RicardoGallien, Hubert Keppel, Gary Ryan,Θάνο Μήτσαλα,Roland Dyens,Tomas Muller Pering , Frank Bungarten,και άλλους.


Επικοινωνήστε με τον εκπαιδευτικό

Στατιστικά Εκπαιδευτικού

Συνολικές προβολές προφίλ: 100

Αιτήσεις από μαθητές: 1

Ημερομηνία δημοσίευσης προφίλ: 23/10/2019


Σημείωση: η καταμέτρηση των προβολών ξεκίνησε στις 25/9/2019

Πανελλήνιο Δίκτυο Καθηγητών

Έδρα: Βάκχου 24, Βάρη, Αττική, ΤΚ 16672
Τηλ: 211 800 0071
Ώρες Λειτουργίας: Δευ-Παρ 10:00 έως 17:00
Γραμματεία: info[at]iphestus.com
Λογιστήριο: accounting[at]iphestus.com
Copyright © Πανελλήνιο Δίκτυο Καθηγητών, 2019. All Rights Reserved. Κατασκευή και προώθηση ιστοσελίδας από την Webnest.gr