211 800 0071

phone

Καθημερινά 10:00 έως 17:00

Ξέστερνος Περικλής – Αγγλικά ιδιαίτερα μαθήματα

Ξέστερνος Περικλής – Αγγλικά

Περιοχή κατοικίας: Πυλαία

Online μαθήματα: Ναι

Εξυπηρετεί τις περιοχές: Θερμαϊκού, Θεσσαλονίκη - Ευκαρπία, Θεσσαλονίκη - Εύοσμος, Θεσσαλονίκη - Θέρμη, Θεσσαλονίκη - Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη - κέντρο, Θεσσαλονίκη - Πολίχνη, Θεσσαλονίκη - Πυλαία, Θεσσαλονίκη - Σταυρούπολη, Θεσσαλονίκη - Ωραιόκαστρο,


Αναλαμβάνει:

Παιδιά Φοιτητές Ενήλικες

Μαθητές με μαθησιακές δυσκολίες

Διαθεσιμότητα

 

Δ

Τ

Τ

Π

Π

Σ

ΚΒασικός Τίτλος Σπουδών

Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο

Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο

Τμήμα Computer ScienceΜεταπτυχιακός Τίτλος Σπουδών

Εκπαίδευση Ενηλίκων - Πανεπιστήμιο Αθηνών (ΕΚΠΑ)

Ενδοσχολική βία και εκφοβισμός - Πανεπιστήμιο ΑιγαίουΔιδακτική Πείρα στα Ιδιαίτερα Μαθήματα Αγγλικών

👨‍🏫 Καθηγητής Αγγλικών με επάρκεια και άδεια διδασκαλίας απο το 2007. Ευχάριστος χαρακτήρας και αποδεδειγμένη μεταδοτικότητα

Πρώην καθηγητής πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης Κορίνθου και πρώην υπεύθυνος εκπαίδευσης στην OΤΕacademy (Cosmote) Θεσσαλονίκης.

Απο τον Ιούνιο (2020) διδάσκω το επίπεδο C2, σε γνωστό Κέντρο Δια Βιου Μάθησης της Θεσσαλονίκης, στο πτυχίο Open College Network West Midlands.

null

Με απόλυτη επιτυχία των μαθητών μου στις εξετάσεις γλωσσομάθειας μέχρι και σήμερα (March 2021). 👨‍🎓👩🏼‍🎓

Σκοπός μου είναι να σας βοηθήσω να απόκτησετε αναγνωρισμένο πτυχίο όσο πιο εύκολα γίνεται. Ανάλογα με τα δυνατά σας σημεία, θα σας κατευθύνω στο κατάλληλο, για γρήγορη και σίγουρη επιτυχία. Η δική μου επιτυχία εξαρτάται απο τη δική σας.

Μέσω της εμπειρίας μου στα θέματα των εξετάσεων συνήθως "κόβουμε δρόμο" εστιάζοντας στα ζητούμενα των εξετάσεων 🎯 και όχι σε περίπλοκα θέματα που δε χρησιμοποιούνται στην καθημερινότητα, ούτε και μπαίνουν στις εξετάσεις. Έτσι μειώνεται και ο χρόνος και το κόστος, χωρίς να χάνουμε όμως την ουσία.

Όταν ήμουν μικρός, θεωρούσα τα Αγγλικά δύσκολα και βαρετά. Για αυτό κάνω σήμερα το μάθημα, πολύ εύκολο στους μαθητές μου. Έχοντας ζήσει στην περιοχή Corte Madera (California), μιλάμε με τους μαθητές για στοιχεία του Αμερικάνικου τρόπου ζωής, τα σπορ, τις ταινίες και τη διασκέδαση.

Με έτοιμες δοκιμασμένες μεθοδολογίες βήμα - βήμα για να περάσετε το προφορικό (B1 - Β2) και την έκθεση (B1 - Β2), όσο και αν δυσκολεύεστε εγγυημένα.

Θα σας δώσω έτοιμες εκφράσεις, δοκιμασμένες στο χρόνο, που εντυπωσιάζουν και ανεβάζουν τους βαθμούς. Στο προφορικό, θα σας προετοιμάσω, για τα θέματα που θα πέσουν ακριβώς στις εξετάσεις.


Περιοχές εξυπηρέτησης :

✔️Αγία Παρασκευή ✔️Άγιος Αντώνιος ✔️Ασβεστοχώρι ✔️Βασιλικά ✔️Ευκαρπία ✔️Θέρμη ✔️Καλαμαριά ✔️Ντεπώ ✔️Νέα Πολιτεία Ευόσμου ✔️Νέα Ραιδεστός ✔️Νέο Ρύσιο ✔️Πεύκα (Ρετζίκι) ✔️Πλαγιάρι ✔️Πολίχνη ✔️Πυλαία ✔️Σουρωτή ✔️Ταγαράδες ✔️Τριάδι ✔️Τρίλοφος ✔️Ωραιόκαστρο

και σε περιοχές κοντά στον Περιφερειακό.

Απο το 2016, συνεργασία και εξειδίκευση στα πιστοποιητικά γλωσσομάθειας LRN (με ισχύ στον ΑΣΕΠ - Ελλάδα και στον Ofqual - εξωτερικό).

Για τη χρονιά 2020-2021

Δεν αναλαμβάνω πιστοποιητικά με expiration date (IELTS, TOEFL) και μαθητές που δεν έχουν στόχο κάποια πιστοποίηση/εξέταση.  Αναλαμβάνω όμως προετοιμασία για όλες τις ειδικές εξετάσεις όπως Αγγλικά Ανατόλια, Αστυνομίας κτλ. καθώς και βοήθεια στα Αγγλικά του σχολείου (ΕΠΑΛ και Γενικά).

Τα μαθήματα γίνονται σε 🚭 άκαπνα σπίτια μόνο.

Αιτήσεις που δεν έχουν συμπληρώσει όλα τα στοιχεία της φόρμας (επιθυμητό πτυχίο, σημερινό επίπεδο γνώσης, δια ζώσης ή online κτλ),  απορρίπτονται κατευθείαν.

Οι ενήλικες δε θα έχουν σταθερό ωράριο, λόγω των συχνών αλλαγών 💼 στα προγράμματά τους, τις περισσότερες φορές όμως θα είναι σταθερό. Συνεννόηση θα υπάρχει, άνθρωποι είμαστε.

Λόγω covid 19 😷, τα μαθήματα αυτή τη στιγμή γίνονται μόνο online μέσω zoom. Αναλυτικές οδηγίες (βήμα - βήμα με εικόνες) για το πως θα συνδεθείτε (απο PC, κινητό ή τάμπλετ) θα λάβετε στο email σας. 

Μπορείτε να δείτε και ένα βίντεο διδασκαλίας B2 στο Youtube εδώ ➡️➡️ https://youtu.be/6FPTnjYSwMs ⬅️⬅️Σεμινάρια - Επιμόρφωση

Πολλά σεμινάρια και μεγάλη εμπειρία σε μαθητές με μαθησιακές δυσκολίες. Ενδεικτικά μερικά μπορείτε να βρείτε απο κάτω. 

(HAU) ΕλληνοΑμερικανικη Ένωση - Teaching English as a foreign Language Μαθησιακές δυσκολίες και δυσλεξία Εντοπίζω τις μαθησιακές δυσκολίες και ενημερώνω τους γονείς Διαταραχή Ελλειματικής Προσοχής Υπερκινητικότητας (ΔΕΠΥ)
Teaching English to dyslexic students Οι ειδικές μαθησιακές δυσκολίες στη διδασκαλία της ξένης γλώσσας Οργάνωση και διεξαγωγή διαδικτυακού μαθήματος Τεχνικές Αντιμετώπισης Μαθησιακών Δυσκολιών και ΔΕΠΥ

Επίσης δείτε κάποιες αξιολογήσεις απο παλιούς μαθητές (στην cosmote)

✔️ Αξιολόγηση 1   

✔️Αξιολόγηση 2  

✔️ Αξιολόγηση 3  

✔️ Αξιολόγηση 4Αντικείμενα Εξειδίκευσης

ESBLanguage CertLRNMichiganMSUTIE

Αξιολογήσεις μαθητών:

Όλες οι αξιολογήσεις ελέγχονται για την εγκυρότητά τους.

Μαθητής: Γεωργίου Ιωάννης (05/02/2021) Αγγλικά
Αξιολόγηση: Ο κ. Περικλής είναι απίστευτος στη δουλειά του και είναι πολύ μεταδοτικός! Έχει βοηθήσει την κόρη μου να αγαπήσει τα Αγγλικά και σε λίγο καιρό θα πάρουμε και πτυχίο!

Μαθητής: Έλενα Μ. (16/05/2021) Αγγλικά
Αξιολόγηση: Ευχαριστώ πολύ τον κ. Περικλή για τις γνώσεις που μου προσέφερε στο μάθημα των Αγγλικών. Ως πιστοποιημένος καθηγητής, με άψογη οργάνωση, εκπαιδευτικές τεχνικές και υλικό κατάφερα σε λίγο χρονικό διάστημα να ανεβάσω επίπεδο στην Αγγλική γλώσσα.Μοιραστείτε αυτή τη σελίδα


Επικοινωνήστε με τον εκπαιδευτικό


Τύπος μαθήματος
Ιδιαίτερα Μαθήματα

Ξένες Γλώσσες

Δημοτικό Σχολείο

Γυμνάσιο - Λύκειο

Φοιτητικά

Μουσικά Όργανα

Εικαστικά

Πανελλήνιο Δίκτυο Καθηγητών

Επικοινωνία

Έδρα: Βάκχου 24, Βάρη, Αττική, ΤΚ 16672
Τηλ: 211 800 0071
Ώρες Λειτουργίας: Δευ-Παρ 10:00 έως 17:00
Γραμματεία: info[at]iphestus.com

facebook linkedin twitter instagram

Χρήσιμοι Σύνδεσμοι

Blog

Sitemap

Όροι Χρήσης

Εκπαιδευτικό ΥλικόΓια εκπαιδευτικούς

Εγγραφή Εκπαιδευτικού

Σύνδεση Μελών

Πίνακας Διαχείρισης Μαθημάτων

Σεμινάρια

Γραφείο Διασύνδεσης

Πληρωμή/Ανανέωση Συνδρομής