211 800 0071

phone

Καθημερινά 10:00 έως 17:00

Οικονόμου Ελευθερία Μαρία – Γερμανικά ιδιαίτερα μαθήματα

Οικονόμου Ελευθερία Μαρία – Γερμανικά


ΕΚΠΑ

Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών

Τμήμα Γερμανικής Γλώσσας και Φιλολογίας (ΕΚΠΑ) Απόφοιτος Deutsche Schule Athen (DSA)

Περιοχή κατοικίας: Γλυφάδας

Παραδίδει Ιδιαίτερα Μαθήματα Γερμανικών, στις περιοχές: Αγίου Δημητρίου, Αλίμου, Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης, Γλυφάδας, Δάφνης - Υμηττού, Ελληνικού-Αργυρούπολης, Ηλιούπολης, Νέας Σμύρνης, Παλαιού Φαλήρου, Σαρωνικού,

Παραδίδει online μαθήματα: Ναι

Εξειδικεύσεις:

Goethe Zertifikat

ÖSD

Ειδικό Μάθημα Πανελληνίων

Διαθεσιμότητα:

Δευτέρα

πρωί
μεσημέρι
απόγευμα

Τρίτη

πρωί
μεσημέρι
απόγευμα

Τετάρτη

πρωί
μεσημέρι
απόγευμα

Πέμπτη

πρωί
μεσημέρι
απόγευμα

Παρασκευή

πρωί
μεσημέρι
απόγευμα

Σάββατο

πρωί
μεσημέρι
απόγευμα

Κυριακή

πρωί
μεσημέρι
απόγευμα

Διδακτική Πείρα στα Ιδιαίτερα Μαθήματα Γερμανικών

Διδάσκω τη Γερμανική γλώσσα από το 2000 έως σήμερα σε κέντρα Ξένων Γλωσσών, σε Δημόσια σχολεία, σε ΚΕΚ κα. ως σήμερα, δηλ.20 χρόνια

Προετοιμάζω παιδιά για εισαγωγή στη Γερμανική Σχολή Αθηνών (Deutsche Schule Athen-Profile E)

Προετοιμάζω για το ειδικό μάθημα Πανελληνίων. 

Μαθήματα και μέσω Skype. 

Συνεχής κατάρτιση - σεμινάρια μετεκπαίδευσης

Ενδεικτικά αναφέρω:

1)Μεταπτυχιακό καλοκαιρινό τμήμα τo 2001 στη Χαϊδελβέργη στο Παν/μιο Ruprecht-Karls-Universität με θέματα, όπως Διδακτική (Didaktik), Πολιτισμός (Kultur-Landeskunde), αυθεντικά κείμενα (authenthische Texte), καινούριοι κανόνες ορθογραφίας (neue Rechtschreibung),Ρητορική,Επικοινωνία και Αυτοπροβολή (Rhetorik, Kommunikation und Selbstpräsentation), εξοπλισμός με οπτικοακουστικά μέσα (Medienwerkstatt).

2) Μεταπτυχιακό σεμινάριο στο Βερολίνο το 2000 από το Centre International de Formation Europenne (CIFE) για την επέκταση και το μέλλον της Ευρωπαϊκής Ένωσης (Erweiterung und Zukunft der Europäischen Union).

3) Workshop στο Πολιτιστικό Κέντρο Φιλαδέλφεια στις 3 Νοεμβρίου 2013: Προαγωγή της γραπτής έκφρασης με τη βοήθεια της μεθόδου “Generatives Schreiben”.

4) Workshop στις 07 Οκτωβρίου 2012 στο Goethe Institut με θέμα: “Didaktisierung, Einsatz und Umsetzung von Comics im DaF-Unterricht”.

(«Εισαγωγή και υλοποίηση των κόμικς στο μάθημα ξένης γλώσσας»)

5) Workshop στις 10.2.2012 στο Goethe Institut με θέμα: “Didaktisierung von Musikvideos” («Διδακτική ανάλυση των μουσικών βίντεο»).

6) Workshop με θέμα: «Ostern im Deutschunterricht» («Το Πάσχα στο μάθημα των Γερμανικών») στις 20.3.2011 στο Goethe Institut.

7) 7ο διεθνές εκπαιδευτικό συνέδριο για τη διδασκαλία της γερμανικής ως ξένης γλώσσας στις 11 και 12 Σεπτεμβρίου 2015 στην Ελληνογερμανική Αγωγή με θέμα: “Διδάσκοντας τους εφήβους Γερμανικά”.

8) Workshop στις 28.9.2014 στο Goethe: "Märchenschatzsuche im DaF Unterricht" ("Αναζήτηση θησαυρού παραμυθιών στο μάθημα των Γερμανικών").

9) Σεμινάριο στο Goethe Institut στις 27 Σεπτεμβρίου 2014 για την "εξάσκηση της προφοράς στο μάθημα των Γερμανικών" Aussprachetraining im DaF-Unterricht

10) Σεμινάριο μετεκπαίδευσης στις 11.05.2014 από τον εκδοτικό οίκο Klett στη Αίγλη Ζαππείου: "Neue Medien im Einsatz. Video,SMS und Chat im Deutschunterricht", "Lebendige und authentische Landeskunde im DaF- Unterricht","Effektives Fertigkeitstraining für das neue Goethe-ÖSD- Zertifikat B1, "Spiele im DaF- Unterricht"(" πολιτισμικές πληροφορίες και παιχνίδια στο μάθημα των Γερμανικών")

11) Workshop στις 8.1.2012 στο Goethe Institut με θέμα: " Die interaktive Tafel im Deutschunterricht" ( "ο διαδραστικός πίνακας στο μάθημα γερμανικών")

12) Παρακολούθηση ενημερωτικού σεμιναρίου του εκδοτικού οίκου Praxis με θέμα: "Richtung Zertifikat C2- statt Stress: System στις 14.03.2018

13) Workshop με θέμα:" Deutschland rockt" στις 9 Οκτωβρίου 2011 στο Goethe Institut Athen. 

14) Συμμετοχή στο επιμορφωτικό σεμινάριο:"Διαταραχές άγχους και κρίσεις Πανικού" στις 09/05/2019 οργανωμένο από το Παν/νιο Δίκτυο Καθηγητών. 

15) Παρακολούθηση διαδικτυακού σεμιναρίου (webinar) :"effektives Hörtraining B1" για την εξάσκηση της ακουστικής δεξιότητας στο επίπεδο B1 από τον εκδοτικό οίκο Klett Hellas στις 17 Οκτωβρίου 2018

16) Συμμετοχή στο επιμορφωτικό σεμινάριο: "DaF-Unterricht gestalten: vielfältig, kompetent, professionell  στις 08/09/2019 οργανωμένο από PDV.(Panhellenischer Deutschlehrer/innenverband)

17) Παρακολούθηση διαδικτυακού σεμιναρίου:"einfach digital und online unterrichten in Zeiten der Krise mit den digitalen Komponenten von Klett" στις 10/04/20 (από τον εκδ. οίκο της Klett)

18) Παρακολούθηση διαδικτυακού σεμιναρίου:"LANDESKUNDE" στις 23.04.2020 με εισηγήτρια την Christine Freudenberg  από τον εκδ. οίκο hueber 

19) Παρακολούθηση διαδικτυακού σεμιναρίου: "Ideen für einen unkomplizierten Einstieg in den Online- Unterricht:Die Digitalen Komponenten Kahoot und das "derdiedaF-Portal" im Einsatz" στις 22/04/2020 με εισηγήτρια την κ. Παναγιώτα Παύλου (εκδοτ. οίκος Klett)

20) Παρακολούθηση διαδικτυακού σεμιναρίου: "Digitales Lernen im Primar- und Sekundarbereich- Unterrichten mit Adobe Connect" στις 15.05.2020 με εισηγήτρια την κ. Aleksandra Obradovic από τον εκδοτ. οίκο Cornelsen Verlag

κ.ά.Αξιολογήσεις μαθητών:

Όλες οι αξιολογήσεις ελέγχονται για την εγκυρότητά τους.

Μαθητής: Αριστοτελης Θεοδωριδης (15/05/2020) Ιδιαίτερο Μάθημα Γερμανικών
Αξιολόγηση: Επαγγελματίας πάνω από όλα! Μεγάλη προθυμία για δουλειά με πρωταρχικό στόχο τη σωστή εκμάθηση την γλώσσας. Ευχαριστώ πραγματικά για τη συνεργασία! Πρώτα ο θεός να περάσει η κρίση που διανύουμε και σύντομα ξανά παρέα με τα αγαπημένα μας βιβλία!


Μαθητής: Αντωνιάδη Μαρια (15/05/2020) Γερμανικα
Αξιολόγηση: Είναι ένα ιδιαίτερο κορίτσι, που φαίνεται πως αγαπά πολύ αυτό που κάνει.Εχει υπομονη καιπρο πάντων μεταδοτικότητα.Με τον χαρακτήρα της κερδίζει μικρούς και μεγαλους.Εχει αρχες,είναι πολύ τυπική στην ώρα του μαθήματος!!!! Τι άλλο να πω πια !!! Εμείς από Σεπτέμβριο θα την έχουμε πάλι μέχρι.


Μαθητής: Ελένη Γ. (16/05/2020) Γερμανικά
Αξιολόγηση: Η Μιρέλλα είναι πολύ καλή δασκάλα με όρεξη και διάθεση να εξηγήσει όλες τις απορίες. Τον ενθουσιασμό της για τα Γερμανικά σου τον μεταδίδει.


Μαθητής: Ειρηνη Παπαδοπουλου (14/05/2020) Γερμανικά
Αξιολόγηση: Ειμαι ικανοποιημενη με την διδασκαλια της κ.Ελευθεριας Μαριας. Ταχυρυθμα μαθηματα Γερμανικων με το παραπανω!


Μαθητής: Βασιλική Τσιαπώκη (14/05/2020) Γερμανικά
Αξιολόγηση: Η κυρία Οικονόμου είναι μία εξαιρετική καθηγήτρια, υπεύθυνη, ευγενική, ταλαντούχα, έχει μεταδοτικότητα, έναν ιδιαίτερο τρόπο να εξηγεί και να με κάνει να καταλαβαίνω όλα τα δύσκολα γραμματικά φαινόμενα πολύ εύκολα. Κάνει το μάθημα ενδιαφέρον, βάζει ωραία χρώματα στο υλικό που μου διανέμει, μου μαθαίνει πολλά και ιδιαίτερα πράγματα για την γερμανική γλώσσα, έχει πολύ καλό σύστημα διδασκαλίας, μου λύνει απορίες, όποτε την χρειαστώ είναι πάντα εκεί να με βοηθήσει, με εμψυχώνει, και πάνω από όλα είναι πολύ καλός άνθρωπος και αγαπάει τους μαθητές της! Είναι εξαιρετική εκπαιδευτικός και για μικρά παιδιά και για ενήλικες!!!


Μαθητής: Βογαζιανού Ελενη (14/05/2020) Γερμανικα
Αξιολόγηση: Είμαι πολύ ευχαριστημένη από την κ.Οικονόμου. Είναι έμπειρη και έχει μεταδοτικότητα. Επαγγελματίας,συνεπής με μεθοδικότητα και πολύ εξυπηρετική. Την συνιστώ ανεπιφύλακτα.


Μαθητής: ΒΛΑΧΟΣ ΜΑΞΙΜΙΛΙΑΝΟΣ (18/05/2020) ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ
Αξιολόγηση: Η κυρία Οικονόμου πραγματοποίησε μαθήματα Γερμανικών στα πλαίσια ενίσχυσης γνώσεων στην επιλεγμένη δεύτερη γλώσσα που ακολουθώ στο σχολείο μου. Η βοήθεια που μου παρείχε ήταν εξαιρετική, οι γνώσεις και η επιμονή - και υπομονή - ήταν καθοριστικές για εμένα και την τελική μου θετική αξιολόγηση από το σχολείο. Την ευχαριστώ πολύ. Βλάχος Μαξ


Μαθητής: Μιλιλή Μαρία (14/05/2020) Γερμανικά
Αξιολόγηση: Η εκπαιδευτικός διακρίνεται για την οργανωτικότητα και μεθοδικότητα στην διεξαγωγή του μαθήματος, διαθέτοντας πλούσιο υλικό και αφοσίωση στην εργασία της. Χαρακτηρίζεται από συνέπεια, υπομονή και αγάπη στους μαθητές της. Η κατάρτιση και το ήθος της συμβάλλουν ώστε να επιτελεί με άριστο τρόπο το έργο της.


Μαθητής: Θανος Κανελλακης (14/05/2020) Γερμανικα
Αξιολόγηση: Πολυ ευχαριστημενοι. Και τα δυο παιδια εχουν σαφη βελτιωση στο επιπεδο Γερμανικης γλωσσας, επειτα απο σχεδον εξι μηνες μαθηματων με την κα Οικονομου. Συστηνεται ανεπιφυλακτα!


Επικοινωνήστε με τον εκπαιδευτικό
Στατιστικά Εκπαιδευτικού

Συνολικές προβολές προφίλ: 330

Αιτήσεις από μαθητές: 223

Ημερομηνία δημοσίευσης προφίλ: 13/07/2015


Σημείωση: η καταμέτρηση των προβολών ξεκίνησε στις 25/9/2019

Πανελλήνιο Δίκτυο Καθηγητών

Έδρα: Βάκχου 24, Βάρη, Αττική, ΤΚ 16672
Τηλ: 211 800 0071
Ώρες Λειτουργίας: Δευ-Παρ 10:00 έως 17:00
Γραμματεία: info[at]iphestus.com
Λογιστήριο: accounting[at]iphestus.com
Copyright © Πανελλήνιο Δίκτυο Καθηγητών, 2020. All Rights Reserved. Κατασκευή και προώθηση ιστοσελίδας από την Webnest.gr