211 800 0071

phone

Καθημερινά 10:00 έως 17:00

Οικονόμου Μάριος – Φιλολογικά ιδιαίτερα μαθήματα

Οικονόμου Μάριος – Φιλολογικά

Περιοχή κατοικίας: Δάφνη

Online μαθήματα: Ναι

Εξυπηρετεί τις περιοχές: Άγιος Δημήτριος, Αθήνα-Νέος Κόσμος, Αθήνα-Παγκράτι, Βύρωνας, Δάφνη, Ζωγράφου, Ηλιούπολη, Καισαριανή, Νέα Σμύρνη, Υμηττός,


Αναλαμβάνει:

Παιδιά Φοιτητές Ενήλικες

Μαθητές με μαθησιακές δυσκολίες

Διαθεσιμότητα

 

Δ

Τ

Τ

Π

Π

Σ

ΚΒασικός Τίτλος Σπουδών

Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων

Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων

Τμήμα ΦιλολογίαςΜεταπτυχιακός Τίτλος Σπουδών

Ειδική Αγωγή & Εκπαίδευση

Διδακτική Πείρα στα Ιδιαίτερα Μαθήματα Φιλολογικών

  Είμαι απόφοιτος κλασικής φιλολογίας και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών "Ειδική Αγωγή & Εκπαίδευση". Εξαιτίας της συνεχούς επιθυμίας μου για ειδίκευση στα παιδαγωγικά, συνεχίζω τις σπουδές μου ως προπτυχιακός φοιτητής στο Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης.

  Διαθέτω πολυετή εργασιακή εμπειρία στον χώρο της ιδιωτικής εκπαίδευσης ως εκπαιδευτικός, αναλαμβάνοντας την προετοιμασία υποψηφίων Πανελλαδικών εξετάσεων και τη στήριξη φοιτητών ανθρωπιστικών σπουδών με στόχο την επιτυχή περάτωση των πανεπιστημιακών μαθημάτων τους . Η επιστημονική μου κατάρτιση στην Γ' Λυκείου αφορά τα μαθήματα: Έκθεση Γενικής Παιδείας, Ιστορία Προσανατολισμού, Αρχαία Προσανατολισμού (Γνωστό Μέρος). Για την Ιστορία Προσανατολισμού, μάλιστα, είμαι συντελεστής της εφαρμογής Ιστορία App η οποία είναι διαθέσιμη για δωρεάν λήψη απο κινητά android στον ακόλουθο σύνδεσμο, έχοντας μέχρι στιγμής χιλιάδες λήψεις από μαθητές και συναδέλφους:

http://istoria.eduapps.gr/

 Επιπλέον, αναλαμβάνω τη διδασκαλία όλων των φιλολογικών μαθημάτων των Α' και Β' Λυκείου καθώς και του Γυμνασίου. Τέλος, ασχολούμαι με τη μελέτη μαθητών του Δημοτικού ενώ αναλαμβάνω και την προετοιμασία τους για τα πρότυπα Γυμνάσια με πρόσθετο βοήθημα που έχω ετοιμάσει για αυτόν τον σκοπό. 

  Επιμελούμαι τη συγγραφή φροντιστηριακών βοηθημάτων μεγάλων εκπαιδευτικών οργανισμών σε όλα τα μαθήματα τα οποία διδάσκω. Τα προαναφερθέντα βοηθήματα παραδίδονται στους μαθητές μου και ως συμπλήρωμα αυτών παρέχω μηνιαία κριτήρια αξιολόγησης και διαγωνίσματα.

  Επιπροσθέτως, η ενασχόλησή μου με τα ιστορικά δρώμενα του τόπου μας,με οδήγησε στη δημιουργία της fb σελίδας "Ελλήνων Ιστορήματα". Έτσι ως δημιουργός και αρθρογράφος λειτουργώ με στόχο την ευαισθητοποίηση και την ενημέρωση του ευρύτερου  κοινού και των μαθητών μου, σχετικά με τις παραδόσεις και την Ιστορία της Ελλάδος.

  Τέλος, θεωρώντας πως ο εκπαιδευτικός  είναι ο κινητήριος μοχλός μιας παιδείας υψηλών απαιτήσεων,ως σύντροφος και παιδαγωγός καθοδηγώ τον νέο στην επιλογή και αφομοίωση πνευματικών αγαθών που θα τον κάνουν αυτόνομο στο ταξίδι προς την ωρίμανση.

 

 Σεμινάρια - Επιμόρφωση

-Πιστοποιητικό Επάρκειας Μεθόδου Ανάγνωσης και Γραφής Τυφλών (Braille Code).

-9ο Συμπόσιο Κλασικών Σπουδών.

-2ο Σεμινάριο Κλινικής Ψυχολογίας.

-Μαθησιακές Δυσκολίες και Ειδική Γλωσσική Διαταραχή .Δημοσιεύσεις:

-Συντάκτης φιλολογικών και ιστορικών άρθρων στο zari.gr

-Κάτοχος και Συντάκτης ιστορικών άρθρων fb σελίδαs "Ελλήνων Ιστορήματα"

-Εκφώνηση απαντήσεων πανελλαδικών θεμάτων στο ραδιοφωνικό σταθμό feelfamous.grΑντικείμενα Εξειδίκευσης

ΑρχαίαΈκθεσηΕλληνικά ως Ξένη ΓλώσσαΙστορίαΜαθήματα Δημοτικού ΣχολείουΝέα ΕλληνικάΠαράλληλη ΣτήριξηΠροετοιμασία για Πρότυπα Σχολεία

Αξιολογήσεις μαθητών:

Όλες οι αξιολογήσεις ελέγχονται για την εγκυρότητά τους.

Μαθητής: ΕΛΕΝΗ ΧΡΗΣΤΑΚΗ (18/05/2020) ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ- ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ
Αξιολόγηση: Πρόκειται για εξαιρετικό καθηγητή, ο οποίος πέραν της μεταδοτικότητας που διαθέτει, ενσκύπτει σε κάθε δυσκολία με υπομονή και επιμονή προκειμένου να επιλυθεί άμεσα με τον πιο σύντομο, απλό και δημιουργικό τρόπο. Διαθέτει άριστες γνώσεις επί του αντικειμένου καθώς και εξαιρετικές προσωπικές σημειώσεις. Επιτυγχάνει απόλυτα το έργο του τόσο στα δια ζώσης μαθήματα όσο και στα εξ αποστάσεως. Θεωρώ ότι αξίζει την εμπιστοσύνη που του δείχνουν οι γονείς μου και τον συστήνω ανεπιφύλακτα.

Μαθητής: Πελαγία Κουμπασάρου (20/05/2020) Ιστορία της αρχαίας ελληνικής λογοτεχνίας και Οδύσσεια
Αξιολόγηση: Η επεξήγηση του μαθήματος από την συγκεκριμένο καθηγητή κατά την διάρκεια των βοηθητικών μαθημάτων μας ήταν τέτοια που με βοήθησε να κατανοήσω τον τρόπο που πρέπει να ανταποκριθώ στην απάντηση της εξέτασης. Λόγω της Ταχείας πανεπιστημιακής παράδοσης είχα απορίες οι οποίες μου λύθηκαν με απόλυτη καθοδήγηση και με ακριβείς απαντήσεις. Επίσης, διαθέτει μεγάλη διδακτική ευελιξία κατά τη διάρκεια των παραδόσεων του με αποτέλεσμα να μπορεί να ανταποκριθεί με επιτυχία σε οποιαδήποτε ερώτηση. Ως άνθρωπος ήταν ευχάριστος με μεγάλο επίπεδο γνώσεων και μεταδοτικότητα.

Μαθητής: Δήμητρα Ρόκα (26/05/2020) Φιλολογικά Β γυμνασίου
Αξιολόγηση: Άριστα καταρτισμένος και επικοινωνιακός στον τρόπο διδασκαλίας, ενδιαφέρεται πραγματικά για τον μαθητή του και παρακολουθεί στενά τις επιδόσεις του. Θα τον συστήναμε ανεπιφύλακτα.

Μαθητής: Ελενη Βολπιτσελλι (25/05/2020) Φιλολογικα
Αξιολόγηση: Εξαιρετικος καθηγητης και ανθρωπος εμπιστοσυνης εχει αριστες γνωσεις και προθυμος να βοηθησει τον μαθητη του με τον καλυτερο τροπο και να τον κανει να αγαπηση το μαθημα .Τον συστηνω ανεπιφυλακτα και τον ευχαριστω για οσα εχει μαθει και προσφερει μαθησιακα και ψυχολογικα τον Νικολα.

Μαθητής: Χρήστος Ολανδέζος (28/09/2020) Φιλολογικά α λυκείου
Αξιολόγηση: Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος είναι πολύ εξαίρετος καθηγητής και με έχει βοηθήσει πάρα πολύ στο να ανταπεξέλθω στα μαθήματα μου!!!

Μαθητής: Καρακωσταντοπούλου Εύα (27/10/2020) Ιστορία,Έκθεση,Φιλοσοφια.
Αξιολόγηση: Άξιολογος άνθρωπος.Τυπικός στα ραντεβού του. Πολύ οργανωμένο υλικό για κάθε μάθημα. Πολλή όρεξη και μεράκι για αυτό που κάνει,με αποτέλεσμα να σου δημιουργεί και εσένα περισσότερη θέληση για μάθηση και γνώση.

Μαθητής: Μαρία β. (18/12/2020) Εκθεση
Αξιολόγηση: Ο κ. Οικονόμου είναι ένας εξαιρετικός καθηγητής. Είναι υπομονετικός, επίμονος καί σαφώς γνώστης τής δουλειάς του. Εχει απίστευτη μεταδοτικότητα καί μεθοδικότητα πράγμα πού κατά την άποψη μου καθιστά την διδασκαλία τού εποικοδομητική. Εχει καταφέρει να με κάνει να αγαπήσω το μάθημα της έκθεσης... Της 3ης λυκείου ! Τον συνιστώ ανεπιφύλακτα..Μοιραστείτε αυτή τη σελίδα


Επικοινωνήστε με τον εκπαιδευτικό


Τύπος μαθήματος
Ιδιαίτερα Μαθήματα

Ξένες Γλώσσες

Δημοτικό Σχολείο

Γυμνάσιο - Λύκειο

Φοιτητικά

Μουσικά Όργανα

Εικαστικά

Πανελλήνιο Δίκτυο Καθηγητών

Επικοινωνία

Έδρα: Βάκχου 24, Βάρη, Αττική, ΤΚ 16672
Τηλ: 211 800 0071
Ώρες Λειτουργίας: Δευ-Παρ 10:00 έως 17:00
Γραμματεία: info[at]iphestus.com

facebook linkedin twitter instagram

Χρήσιμοι Σύνδεσμοι

Blog

Sitemap

Όροι Χρήσης

Εκπαιδευτικό ΥλικόΓια εκπαιδευτικούς

Εγγραφή Εκπαιδευτικού

Σύνδεση Μελών

Πίνακας Διαχείρισης Μαθημάτων

Σεμινάρια

Γραφείο Διασύνδεσης

Πληρωμή/Ανανέωση Συνδρομής