Πανελλήνιο Δίκτυο Καθηγητών

Τηλεφωνική Εξυπηρέτηση

211 800 0071

phone

Ώρες Λειτουργίας: Δευ-Παρ 10:00 έως 17:00

Παπαθεοχάρης Ιωάννης - Βιολογία

Παπαθεοχάρης Ιωάννης – Βιολογία

tutor photo

Πτυχίο Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης:

Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών

Τμήμα:

Βιολογίας

Μεταπτυχιακός – Διδακτορικός Τίτλος Σπουδών:

- Μεταπτυχιακό σεμινάριο Τεχνολογίας Περιβάλλοντος, Τ.Ε.Ι. Αθηνών. Διπλωματική εργασία με αντικείμενο τους βιολογικούς παράγοντες στην ποιότητα του εδάφους υπό την επίβλεψη του κ. Σ. Σταματιάδη, διευθυντή του Εργαστηρίου Εδαφικής Οικολογίας και Βιοτεχνολογίας, του Μουσείου Φυσικής Ιστορίας (Γουλανδρή).  
- Master of Environmental Studies (MEnvS) από το Graduate School of Environmental Studies του Πανεπιστημίου Strathclyde της Σκωτίας.

Επαγγελματική Πείρα:

- Καθηγητής στους προπτυχιακούς φοιτητές του τμήματος Βιολογίας, το αντικείμενο “Ηλεκτρονικοί Υπολογιστές στις Βιολογικές Επιστήμες”, ως υπεύθυνος εργαστηρίου.
 
- Δίδαξε για 3 χρόνια μαθήματα Foundation  και GCSE στη Βιολογία στα Αγγλικά σε μαθητές που θα σπουδάσουν σε πανεπιστήμια του εξωτερικού στην Αnglian Link.
 
- Δίδαξε το μάθημα “Προστατευόμενες Δασικές Περιοχές” σε σπουδαστές της σχολής Επιμελητών - Ξεναγών Εθνικών Δρυμών και Χώρων Αναψυχής του δημοσίου ΙΕΚ Αχαρνών.
 
- Δίδαξε το μάθημα  “Γενετική και Μοριακή Βιολογία”  σε σπουδαστές της σχολής Ειδικών Εφαρμογών Διαιτητικής του δημοσίου ΙΕΚ Αχαρνών.
 
- Δίδαξε το εργαστήριο Μικροβιολογίας Ι σε σπουδαστές της σχολής Ειδικών Μικροβιολογικού και Βιοχημικού Εργαστηρίου του δημοσίου ΙΕΚ Αιγάλεω.
 
- Καθηγητής Βιολογίας Γενικής Παιδείας της Β’ και Γ’ Λυκείου και το μάθημα Βιολογίας Θετικής Κατεύθυνσης της Γ’ λυκείου, σε φροντιστήρια
 
- Επίσης, έχει διδάξει σε ιδιωτικό σχολείο.
 
- Καθηγητής Βιολογίας Κατεύθυνσης σε Φροντιστήρια της Αθήνας
 
- Επί διετίας  εργάστηκε ερευνητικά στο Εργαστήριο Ιολογίας του Ερευνητικού Ινστιτούτου Παπανικολάου, συνεργαζόμενος σε προγράμματα αξιολόγησης των αντι/ογκογονιδίων neu και p53 καθώς και της πρωτεΐνης    Cathepsin-D  σαν προδιαθεσικούς και προγνωστικούς παράγοντες στον καρκίνο του μαστού, ανίχνευσης του ιού Epstein-Barr σε καρκίνους του ρινοφάρυγγα, αξιολόγησης της ενεργοποίησης ογκογονιδίων σε αυτοάνοσα νοσήματα κ.λπ.

Σεμινάρια - Επιμόρφωση:Δημοσιεύσεις:Επικοινωνία

Έδρα: Βάκχου 24, Βάρη, Αττική, ΤΚ 16672
Τηλ: 211 800 0071 (αστική χρέωση)
Ώρες Λειτουργίας: Δευ-Παρ 10:00 έως 17:00
Γραμματεία: info[at]iphestus.com- Εγγραφές Καθηγητών

- Teachers Club - Σεμινάρια για Εκπαιδευτικούς

Ιδιαίτερα Μαθήματα

Χρήσιμοι Σύνδεσμοι

Sitemap

Όροι Χρήσης

Πολιτική απορρήτου

Blog

Πίνακας Διαχείρισης Μαθημάτων

Εκτέλεση Πληρωμής