211 800 0071

phone

Καθημερινά 10:00 έως 17:00

Στουγιανάς Πανταζής – Φιλολογικά ιδιαίτερα μαθήματα

Στουγιανάς Πανταζής – Φιλολογικά

Περιοχή κατοικίας: Θεσσαλονίκη - κέντρο

Online μαθήματα: Ναι

Εξυπηρετεί τις περιοχές: Θεσσαλονίκη - Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη - κέντρο,


Αναλαμβάνει:

Παιδιά Φοιτητές Ενήλικες

Μαθητές με μαθησιακές δυσκολίες

Διαθεσιμότητα

 

Δ

Τ

Τ

Π

Π

Σ

ΚΒασικός Τίτλος Σπουδών

Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων

Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων

Τμήμα ΦιλολογίαςΜεταπτυχιακός Τίτλος Σπουδών

Είμαι πτυχιούχος κλασικής φιλολογίας (ειδίκευση στα αρχαία ελληνικά και τα λατινικά) από το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων και πλέον μεταπτυχιακός φοιτητής ιστορικής γλωσσολογίας στο ΑΠΘ. Έχω εξεταστεί επιτυχώς σε όλα τα μεταπτυχιακά μαθήματα (μέσος όρος: 9,57/10) και φέτος εκπονώ την τελική διπλωματική μου εργασία, η οποία αφορά την αρχαία ελληνική λεξικολογία και τη γνωσιακή σημασιολογία. Διδακτική Πείρα στα Ιδιαίτερα Μαθήματα Φιλολογικών

Τα τελευταία 6 χρόνια παραδίδω φιλολογικά μαθήματα σε Έλληνες μαθητές και παράλληλα διδάσκω νέα ελληνικά σε ξένους είτε από κοντά είτε μέσω skype. Διατηρώ πάντα ένα ευχάριστο κλίμα στο μάθημα, κάνοντας τον/την μαθητή/-τρια να αισθάνεται άνετα. Δημιουργώ δικά μου εκπαιδευτικά φυλλάδια για περαιτέρω εμβάθυνση και χρησιμοποιώ αξιόπιστο εκπαιδευτικό υλικό από το διαδίκτυο. Τα παρέχω όλα δωρεάν. Στο Γυμνάσιο διδάσκω όλα τα φιλολογικά, ενώ στην Α' και Β' Λυκείου αναλαμβάνω μόνο τα αρχαία ελληνικά, τα λατινικά και την έκθεση. Όσον αφορά τις πανελλαδικές, εξειδικεύομαι στα αρχαία ελληνικά και τα λατινικά.  

Παράλληλα με τις σπουδές μου πραγματοποίησα τρεις πρακτικές ασκήσεις διδάσκοντας τη νέα ελληνική ως δεύτερη / ξένη γλώσσα σε Ελλάδα και εξωτερικό. Πιο συγκεκριμένα:
-στο Πανεπιστήμιο Jean Jaurès της Τουλούζης, στη Γαλλία (Μάρτιος 2020).
-στην Εστία Βουκουρεστίου του Ελληνικού Ιδρύματος Πολιτισμού, στη Ρουμανία (Φεβρουάριος-Μάιος 2017), όπου υπήρξα και εξεταστής στις προφορικές εξετάσεις ελληνομάθειας του Κέντρου Ελληνικής Γλώσσας (16-17 Μαΐου 2017)
-στο Σχολείο Νέας Ελληνικής Γλώσσας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (Μάρτιος-Απρίλιος 2015)

 Σεμινάρια - Επιμόρφωση

-Είμαι εγγεγραμμένος στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα διάρκειας 5 μηνών με τίτλο "Επιμέλεια και Διόρθωση Κειμένου" του Πανεπιστημίου Αθηνών, το οποίο θα διαρκέσει μέχρι και τον Φεβρουάριο του 2021.  

-Βεβαίωση συμμετοχής στο διεθνές θερινό πρόγραμμα γλωσσολογίας διάρκειας 3 ημερών με τίτλο "Language Comparison and Typology: German and the Mediterranean languages". Διοργανώθηκε από την κ. Αθηνά Σιούπη, καθηγήτρια γλωσσολογίας στο Τμήμα Γερμανικής Γλώσσας και Φιλολογίας του ΑΠΘ σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Humboldt του Βερολίνου.    

-Βεβαίωση επιτυχούς παρακολούθησης για τo διαδικτυακό μάθημα διάρκειας 5 εβδομάδων "Η μακρά ελληνιστική εποχή: Ο ελληνικός κόσμος από τον Αλέξανδρο στον Αδριανό" από τον κ. Άγγελο Χανιώτη, καθηγητή αρχαίας ιστορίας στo Institute for Advanced Study, Princeton (Πλατφόρμα Mathesis των Πανεπιστημιακών Εκδόσεων Κρήτης).

-Βεβαίωση παρακολούθησης για το σεμινάριο διάρκειας 8 ωρών με τίτλο "Η διδασκαλία της στρατηγικής του μορφολογικού τεμαχισμού" από την κ. Άννα Αναστασιάδη-Συμεωνίδη, Ομότιμη καθηγήτρια γλωσσολογίας του ΑΠΘ (Σύλλογος Αποφοίτων της Φιλοσοφικής του ΑΠΘ "Φιλόλογος").

-Βεβαίωση παρακολούθησης για το σεμινάριο διάρκειας 10 ωρών με τίτλο "Η διδασκαλία των αρχαίων ελληνικών σε μαθητές με ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες" από την κ. Αναστασία Ζαχίλα, υποψήφια διδάκτορα ειδικής αγωγής (ΚΔΒΜ EMPLOY).Αντικείμενα Εξειδίκευσης

ΑρχαίαΕλληνικά ως Ξένη ΓλώσσαΛατινικάΝέα Ελληνικά


Μοιραστείτε αυτή τη σελίδα


Επικοινωνήστε με τον εκπαιδευτικό


Τύπος μαθήματος
Ξένες Γλώσσες

ιδιαίτερα μαθήματα αγγλικών

ιδιαίτερα μαθήματα γαλλικών

ιδιαίτερα μαθήματα γερμανικών

ιδιαίτερα μαθήματα ιταλικών

ιδιαίτερα μαθήματα ισπανικών

ιδιαίτερα μαθήματα ρωσικών

ιδιαίτερα μαθήματα τουρκικών

ελληνικά ως ξένη γλώσσα

ιδιαίτερα μαθήματα βουλγαρικών

ιδιαίτερα μαθήματα κινεζικών

ιδιαίτερα μαθήματα ιαπωνικών

Σχολικά

ιδιαίτερα μαθήματα μαθηματικών

ιδιαίτερα μαθήματα φυσικής

ιδιαίτερα μαθήματα χημείας

ιδιαίτερα μαθήματα πληροφορικής

ιδιαίτερα μαθήματα φιλολογικών

ιδιαίτερα μαθήματα βιολογίας

ιδιαίτερα μαθήματα οικονομικών

ιδιαίτερα μαθήματα κοινωνιολογίας

ιδιαίτερα μαθήματα δημοτικού

Πανελλήνιο Δίκτυο Καθηγητών

Επικοινωνία

Έδρα: Βάκχου 24, Βάρη, Αττική, ΤΚ 16672
Τηλ: 211 800 0071
Ώρες Λειτουργίας: Δευ-Παρ 10:00 έως 17:00
Γραμματεία: info[at]iphestus.comΓια εκπαιδευτικούς

Εγγραφή Εκπαιδευτικού

Σύνδεση Μελών

Πίνακας Διαχείρισης Μαθημάτων

Σεμινάρια

Γραφείο Διασύνδεσης

Πληρωμή/Ανανέωση Συνδρομής

Εκπαιδευτικό Υλικό