Πανελλήνιο Δίκτυο Καθηγητών

Τηλεφωνική Εξυπηρέτηση

211 800 0071

phone

Ώρες Λειτουργίας: Δευ-Παρ 10:00 έως 17:00

Τιμές Ιδιαιτέρων Μαθημάτων.

Οι παρακάτω τιμές ιδιαιτέρων μαθημάτων είναι ενδεικτικές

Οι τιμές των μαθημάτων καθορίζονται αποκλειστικά από τον εκάστοτε καθηγητή, σε συνεννόηση φυσικά με τον ενδιαφερόμενο μαθητή. Οι διάφοροι παράγοντες που επηρεάζουν τις τιμές είναι:

  • Το επίπεδο ή η τάξη του μαθητή

  • Η συχνότητα των μαθημάτων

  • Η χρονική περίοδος. Στην αρχή κάθε σχολικής χρονιάς, οι τιμές των μαθημάτων ανεβαίνουν. Σας προτείνουμε να κλείσετε τον καθηγητή σας από νωρίς το καλοκαίρι ώστε να πετύχετε καλύτερες τιμές.

  • Την επιμόρφωση του καθηγητή

Τιμές Σχολικών και Πανεπιστημιακών μαθημάτωνΟι τιμές των ιδιαιτέρων μαθημάτων έχουν μειωθεί τα τελευταία χρόνια και έχουν προσαρμοστεί στο μειωμένο εισόδημα της μέσης ελληνικής οικογένειας. Στο πανελλήνιο δίκτυο καθηγητών, με βάση έρευνα που διενεργήσαμε με ερωτηματολόγιο (περίπου 500 ερωτηθέντες καθηγητές), βρήκαμε ότι οι τιμές των ιδιαιτέρων μαθημάτων κυμαίνονται στα παραπάνω εύρη. Τονίζεται ότι οι τιμές αναφέρονται σε ιδιαίτερα μαθήματα από πανεπιστημιακού επιπέδου καθηγητές και όχι από φοιτητές ή εμπειρικούς γνώστες.

Το Πανελλήνιο Δίκτυο Καθηγητών δεν καθορίζει την τελική τιμή του μαθήματος. Αυτή συμφωνείται αποκλειστικά και μόνο μεταξύ καθηγητή και μαθητή. Ο σκοπός της δημοσίευσης του παραπάνω πίνακα, έχει σκοπό να αποτρέψει φαινόμενα υπερτιμολόγησης από τους καθηγητές, αλλά και να προστατεύσει τους καθηγητές από τον ευτελισμό της αξίας του έργου τους.

Επικοινωνία

Έδρα: Βάκχου 24, Βάρη, Αττική, ΤΚ 16672
Τηλ: 211 800 0071 (αστική χρέωση)
Ώρες Λειτουργίας: Δευ-Παρ 10:00 έως 17:00
Γραμματεία: info[at]iphestus.com
Λογιστήριο: accounting[at]iphestus.com- Εγγραφές Καθηγητών

- Teachers Club - Σεμινάρια για Εκπαιδευτικούς

- Τιμές ιδιαιτέρων μαθημάτων