211 800 0071

phone

Καθημερινά 10:00 έως 17:00

Ψωμά Μαρία – Αγγλικά ιδιαίτερα μαθήματα

Ψωμά Μαρία – Αγγλικά

Περιοχή κατοικίας: Πετρούπολη

Online μαθήματα: Ναι

Εξυπηρετεί τις περιοχές: Ίλιον, Περιστέρι, Πετρούπολη,


Αναλαμβάνει:

Παιδιά Φοιτητές Ενήλικες

Μαθητές με μαθησιακές δυσκολίες

Διαθεσιμότητα

 

Δ

Τ

Τ

Π

Π

Σ

ΚΒασικός Τίτλος Σπουδών

The University of Michigan

Τμήμα Certificate of Proficiency in EnglishΔιδακτική Πείρα στα Ιδιαίτερα Μαθήματα Αγγλικών

Παραδίδω ιδιαίτερα μαθήματα αγγλικής γλώσσας σε όλα τα επίπεδα σε μαθητές , φοιτητές και ενήλικες  για περισσότερο από 15 έτη. Άψογη προσέγγιση ιδιαίτερα σε επίπεδα Pre-Junior, Junior με σκοπό την αγάπη προς την ξένη γλώσσα. Εμπειρία σε παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες.Επιτυχία 100% σε όλα τα επίπεδα για την πιστοποίηση της Αγγλικής Γλώσσας.

 Αντικείμενα Εξειδίκευσης

CambridgeESBLRNMichiganMSUNOCNTIETOEICΕιδικό Μάθημα ΠανελληνίωνΚΠΓ

Αξιολογήσεις μαθητών:

Όλες οι αξιολογήσεις ελέγχονται για την εγκυρότητά τους.

Μαθητής: Βασιλοπούλου Όλγα (12/05/2020) Αγγλικά
Αξιολόγηση: Μια από τις καλύτερες καθηγητριες που είχα στα αγγλικα. Με όρεξη για δουλεια, αγαπάει αυτό που κάνει και πάνω από όλα βοηθάει τον μαθητή να κατανοήσει το μαθημα. Έχω μείνει πολύ ικανοποιημένη!

Μαθητής: Μαραντιδου Αλεξανδρα (11/05/2020) Αγγλικα
Αξιολόγηση: Είμαι πολύ ευχαριστημένη. Είναι πολύ καλή με τα παιδιά, ευγενική, τυπική κ επιμελής. Είμαι ικανοποιημενη κ με το γνωστικό της επίπεδο στο αντικείμενο της αλλά και τον παιδαγωγικό της τροπο. Προσπαθείκ με το παραπάνω. Ακόμα κ τώρα με τις δυσκολίες του κορονοιου κάνουμε εξ αποστάσεως τα μαθήματα και πάμε πολύ καλά.

Μαθητής: Νάνσυ Παπαντωνίου (07/08/2020) Αγγλικά
Αξιολόγηση: Είμαι πολύ ευχαριστημένη. Έχει μεταδοτικότητα στις γνώσεις της και πολύ όρεξη για δουλειά! Το μάθημα μαζί της είναι πολύ ευχάριστο και ανυπομονώ να το επαναλάβω.

Μαθητής: Χριστινα Δεστουνη (07/08/2020) Αγγλικα
Αξιολόγηση: Εξαιρετική καθηγήτρια με υπομονή κ ιδιαιτερη μεταδοτικότητα!!Ειμαι 26 χρονών και μπορω πλέον, μετά από χρόνια απουσίας, να πω με σιγουριά πως με έχει κάνει να αγαπήσω τα αγγλικά και να προσπαθώ συνέχεια να γίνομαι καλύτερη!! Thanks a million Mary ❤

Μαθητής: Ιωάννα Καμπάκου (25/09/2020) Αγγλικά
Αξιολόγηση: Είναι μια αξιόλογη εκπαιδευτικός, υπάρχει σταθερότητα, πολύ καλή επικοινωνία με το παιδι αλλα και τους γονείς. Το μάθημα είναι πάντα ευχάριστο.Είναι εξαιρετική!

Μαθητής: Μαρία Κοσκινά (08/02/2021) Αγγλικά
Αξιολόγηση: Πολύ καλή καθηγήτρια! Διαθέτει μεταδοτικότητα και συνέπεια! Λειτουργεί με βάση τις δικές μου ανάγκες και προσαρμόζει τη διδασκαλία της σύμφωνα με τα κενά που έχω. Είχα πολλά χρόνια να ασχοληθώ με τη γλώσσα αλλά με έχει βοηθήσει να προσαρμοστώ εύκολα.

Μαθητής: Ελένη Παπαζαχαρία (21/03/2021) Αγγλικά Junior
Αξιολόγηση: Μέσα της χρονιάς σταμάτησα για διάφορους λόγους με την προηγούμενη δασκάλα. Έψαξα μέσω internet γιατί κανείς δεν αναλάμβανε παιδάκι πλέον στη μέση της χρονιάς. Είδα αξιολογήσεις και είπα ας δοκιμάσουμε και το πολύ πολύ να πάει χαμένη μια χρονιά. Όλα άψογα. Φοβερή επαγγελματίας, αγαπάει αυτό που κάνει και φαίνεται. Το παιδί την λατρεύει και πλεόν διαβάζει αγγλικά. όχι απλά αναπλήρωσε τον χαμένο χρόνο αλλά έκανε και το παιδί να αγαπήσει το μάθημα..Τη συστήνω χωρίς δεύτερη σκέψη. Όλα τέλεια.

Μαθητής: Θεοδώρα Χαλούλου (15/04/2021) Αγγλικά
Αξιολόγηση: Πρώτη φορά στη ζωή μου εχω τόσο καλή διάθεση όταν φτάνει η ώρα για το μάθημα αγγλικών. Εξαιρετική καθηγήτρια όπως και αξιόλογος άνθρωπος με απίστευτη μεταδοτικότητα. Ειμαι τυχερή που τη γνώρισα!

Μαθητής: ΧΡΙΣΤΙΝΑ (28/09/2021) ΙΔΙΑΊΤΕΡΑ ΜΑΘΉΜΑΤΑ ΑΓΓΛΙΚΏΝ
Αξιολόγηση: Η κυρία Ψωμά είναι πολύ καλή! Έχει πολύ καλή διάθεση και ένστικτο για να καταλάβει, τι είναι αυτό που χρειάζεται ο κάθε μαθητής. Τις καλύτερες εντυπώσεις έχω και χαίρομαι πολύ που ξεκινήσαμε γιατί με ενθαρρύνει και νιώθω ότι θα πετύχω τον στόχο μου. Απο το πρώτο μάθημα επισήμανε κάποιες ελλείψεις που είχα από προηγούμενη καθηγήτρια και η μεταδοτική της ικανότητα με βοήθησε ως προς την κατανόηση. Είναι γλυκός άνθρωπος, πολύ φιλική και εχω μόνο πολύ καλές εντυπώσεις σε και σαν άνθρωπος και σαν καθηγήτρια είναι υπέροχη!Μοιραστείτε αυτή τη σελίδα


Επικοινωνήστε με τον εκπαιδευτικό


Τύπος μαθήματος
Ιδιαίτερα Μαθήματα

Ξένες Γλώσσες

Δημοτικό Σχολείο

Γυμνάσιο - Λύκειο

Φοιτητικά

Μουσικά Όργανα

Εικαστικά

Πανελλήνιο Δίκτυο Καθηγητών

Επικοινωνία

Έδρα: Βάκχου 24, Βάρη, Αττική, ΤΚ 16672
Τηλ: 211 800 0071
Ώρες Λειτουργίας: Δευ-Παρ 10:00 έως 17:00
Γραμματεία: info[at]iphestus.com

facebook linkedin twitter instagram

Χρήσιμοι Σύνδεσμοι

Blog

Sitemap

Όροι Χρήσης

Εκπαιδευτικό ΥλικόΓια εκπαιδευτικούς

Εγγραφή Εκπαιδευτικού

Σύνδεση Μελών

Πίνακας Διαχείρισης Μαθημάτων

Σεμινάρια

Γραφείο Διασύνδεσης

Πληρωμή/Ανανέωση Συνδρομής