Πανελλήνιο
Δίκτυο Καθηγητών

211 800 0071

phone

Καθημερινά 10:00 έως 17:00

Μέτρα στήριξης για τους εκπαιδευτικούς από το Πανελλήνιο Δίκτυο Καθηγητών

Δεδομένων των δυσχερών συνθηκών που έχει προκαλέσει η πανδημία του COVID-19, οι εκπαιδευτικοί του ιδιωτικού τομέα καλούνται να ανταπεξέλθουν σε ένα εξαιρετικά ρευστό και αβέβαιο περιβάλλον, χωρίς κάποια ουσιαστική θεσμική στήριξη. Σε αυτή την πρόκληση, οι εκπαιδευτικοί έχουν στο πλευρό τους το Πανελλήνιο Δίκτυο Καθηγητών.

Πανελλήνιο Δίκτυο Καθηγητών

Το Πανελλήνιο Δίκτυο Καθηγητών ανακοινώνει 4 μέτρα στήριξης, τα οποία αφορούν όλους τους εκπαιδευτικούς:

1. Διαθέτουμε ελεύθερα την πλατφόρμα Online Τάξη σε όλους εκπαιδευτικούς, ανεξάρτητα από το αν είναι ή όχι μέλη του Πανελλήνιου Δικτύου Καθηγητών.

2. Δημιουργούμε κοινόχρηστο αποθετήριο ψηφιακού εκπαιδευτικού υλικού, προσβάσιμo από όλους εκπαιδευτικούς, ανεξάρτητα από το αν είναι ή όχι μέλη του Πανελλήνιου Δικτύου Καθηγητών. Καλούμε όλους τους συναδέλφους να συνεισφέρουν σε αυτή την προσπάθεια, ανεβάζοντας υλικό από το προσωπικό τους αρχείο.

3. Διαθέτουμε δωρεάν το ασύγχρονο σεμινάριο Οργάνωση και Διεξαγωγή Διαδικτυακού Μαθήματος σε όλους εκπαιδευτικούς, ανεξάρτητα από το αν είναι ή όχι μέλη του Πανελλήνιου Δικτύου Καθηγητών.

4. Η εγγραφή στο Πανελλήνιο Δίκτυο Καθηγητών γίνεται δωρεάν, ώστε να λάβει κάθε εκπαιδευτικός έως 4 αιτήσεις από μαθητές για ιδιαίτερα μαθήματα.

Έχοντας πρώτη προτεραιότητά την ασφάλεια των μαθητών σας και τη δική σας, οι εκπαιδευτικοί πρέπει να αποτελέσετε παράδειγμα για όλους, για το πώς διαχειριζόμαστε δύσκολες καταστάσεις. Το Δίκτυο θα είναι αρωγός σε αυτή σας την προσπάθεια.

Ιδιαίτερα μαθήματα - Ανάπτυξη μαθητολογίου


Διαβάστε επίσης...

blog image Αγγλικά Speaking – 5 τρόποι για εξάσκηση στα προφορικά
blog image 5 συμβουλές προετοιμασίας για τις εξετάσεις!
blog image Προετοιμασία για το ECCE: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε
blog image Ποια είναι η κατάλληλη ηλικία για να ξεκινήσει το παιδί μία ξένη γλώσσα;
Δείτε όλα τα άρθρα εδώ