Πανελλήνιο
Δίκτυο Καθηγητών

211 800 0071

phone

Καθημερινά 10:00 έως 17:00

Πώς θα βρεις μαθητές για ιδιαίτερα μαθήματα

Στις μέρες μας, τα ιδιαίτερα μαθήματα αποτελούν για πολλούς εκπαιδευτικούς τη βασική πηγή εσόδων τους. Με ποιον τρόπο όμως μπορεί ένας εκπαιδευτικός να βρει νέους μαθητές ώστε να δημιουργήσει και να αναπτύξει ένα σταθερό μαθητολόγιο; Οι παραδοσιακοί τρόποι διαφήμισης (κάρτες στα βιβλιοπωλεία, χαρτάκια στις κολώνες, αγγελία σε εφημερίδες κλπ) δεν είναι πλέον αποτελεσματικοί και ο κύκλος γνωριμιών σου πιθανόν να μην είναι αρκετά μεγάλος ώστε να σε τροφοδοτεί συνεχώς με νέους μαθητές.  Η στροφή πολλών εκπαιδευτικών στα ιδιαίτερα μαθήματα έχει δημιουργήσει υψηλό ανταγωνισμό και η εύρεση μαθητών έχει γίνει μια δύσκολη διαδικασία. Πώς λοιπόν θα καταφέρεις να ξεχωρίσεις από τον ανταγωνισμό και να αναπτυχθείς επαγγελματικά ως εκπαιδευτικός;

Την απάντηση στο ερώτημα αυτό δίνει το Πανελλήνιο Δίκτυο Καθηγητών, η πρώτη πλατφόρμα στην Ελλάδα που βρίσκει για εσένα μαθητές για ιδιαίτερα μαθήματα κοντά στην περιοχή σου, σχεδιάζοντας και υλοποιώντας μια προσωποποιημένη στρατηγική marketing. Παρακάτω θα δούμε πως μπορείς να αναπτύξεις το μαθητολόγιο σου, ως μέλος του Δικτύου.

Σύντομες απαντήσεις σε συχνές ερωτήσεις

1. Πώς να βρω ιδιαίτερα μαθήματα;

Ο πιο αποτελεσματικός τρόπος για να βρείτε ιδιαίτερα μαθήματα είναι η προβολή σε μία πλατφόρμα εύρεσης καθηγητών, όπως αυτή του Πανελλήνιου Δικτύου Καθηγητών.

2. Χαρτάκια για ιδιαίτερα μαθήματα: έχουν αποτέλεσμα;

Όχι, δεν έχουν αποτέλεσμα. Οι γονείς και οι μαθητές δεν εμπιστεύονται αγγελίες σε χαρτάκια που μπορεί να δουν στο δρόμο.

3. Κάρτες για ιδιαίτερα μαθήματα – πρέπει να έχω;

Ναι, είναι σημαντικό να έχετε κάρτες για ιδιαίτερα μαθήματα. Δείχνουν επαγγελματισμό και σας βοηθούν να δικτυωθείτε.

4. Πώς να φτιάξω αγγελία για ιδιαίτερα μαθήματα;

Χρησιμοποιήστε την πλατφόρμα του Πανελλήνιου Δικτύου Καθηγητών για να φτιάξετε και να δημοσιεύσετε εύκολα την αγγελία σας για ιδιαίτερα μαθήματα. Γράψτε αναλυτικά για τη διδακτική σας πείρα, το ακαδημαϊκό σας υπόβαθρο και την επιμόρφωσή σας. Ζητήστε τη βοήθεια του συμβούλου σας στο Δίκτυο.

5. Πώς να κάνω ιδιαίτερα μαθήματα δημοτικού;

Όπως και οι καθηγητές των άλλων βαθμίδων εκπαίδευσης, έτσι και οι δάσκαλοι μπορούν να βρουν ιδιαίτερα μαθήματα δημοτικού και καθημερινή μελέτη δημοτικού μέσα από την πλατφόρμα του Δικτύου.

Πώς το Πανελλήνιο Δίκτυο Καθηγητών βοηθάει τους καθηγητές να βρουν μαθητές για ιδιαίτερα μαθήματα

Δημιουργία προφίλ και προώθηση στο Internet

Όλο και περισσότεροι γονείς και μαθητές αναζητούν στο Google καθηγητές και δασκάλους για ιδιαίτερα μαθήματα. Αυτό σημαίνει ότι για να σε βρουν και να σε προσεγγίσουν, θα πρέπει να έχεις μια επαγγελματική παρουσία στο internet.  Ο πιο αποτελεσματικός τρόπος προβολής σου στο internet είναι η δημιουργία του επαγγελματικού σου προφίλ στο Πανελλήνιο Δίκτυο Καθηγητών.

Διαφήμιση

Η διαφήμιση είναι απαραίτητη για να προσελκύσεις ενδιαφερόμενους μαθητές να επισκεφτούν το προφίλ σου. Ωστόσο, η διαφήμιση στο Google, στο Facebook, στο Instagram και σε άλλες ψηφιακές πλατφόρμες απαιτεί εξειδικευμένες γνώσεις και μεγάλο budget. Το Πανελλήνιο Δίκτυο Καθηγητών αναλαμβάνει δωρεάν τη διαφήμιση των μελών του, καθημερινά και για όλο το χρόνο, στο Google, στα Social Media, στις μεγαλύτερες ελληνικές ιστοσελίδες (cnn.gr, protothema.gr, naftemporiki.gr, newsbomb.gr, musicheaven.gr, queen.gr κ.α.) και σε άλλα κανάλια επισκεπτών, εξασφαλίζοντας την μέγιστη προώθηση του προφίλ σου.

Ασφάλεια

Η ασφάλεια των προσωπικών σας δεδομένων είναι πολύ σημαντική. Μην δημοσιεύετε προσωπικά σας στοιχεία όπως το τηλέφωνο ή τη διεύθυνσή σας στο διαδίκτυο, καθώς μπορεί να χρησιμοποιηθούν κακόβουλα από τρίτους για να σας ενοχλήσουν ή να σας εξαπατήσουν. Στο Πανελλήνιο Δίκτυο Καθηγητών τα προσωπικά σας στοιχεία προστατεύονται και δεν εμφανίζονται δημόσια.

Φιλτράρισμα και διαχείριση αιτημάτων

Ο μεγάλος αριθμός αιτήσεων από μαθητές δημιουργεί το πρόβλημα της διαχείρισής τους. Δεν είναι όλοι οι μαθητές κατάλληλοι για εσένα. Στο Δίκτυο έχουμε αναπτύξει μηχανισμούς φιλτραρίσματος και εύκολης διαχείρισης των αιτήσεων των μαθητών σου.

Εκτός από την ανάπτυξη του μαθητολογίου σου, το Δίκτυο σου δίνει τη δυνατότητα να παρακολουθήσεις επιμορφωτικά σεμινάρια για δασκάλους και καθηγητές και να αποκτήσεις πρόσβαση στην αγορά εργασίας μεγάλων εκπαιδευτικών οργανισμών μέσα από το Γραφείο Διασύνδεσης που λειτουργεί.

Εάν θέλεις κι εσύ να ξεχωρίσεις ως επαγγελματίας, να εξασφαλίσεις σταθερό και ποιοτικό μαθητολόγιο και να διευρύνεις τις γνώσεις σου, εκδήλωσε το ενδιαφέρον σου σήμερα! Εγγράψου σήμερα στο Πανελλήνιο Δίκτυο Καθηγητών και απόλαυσε το προνόμιο του να είσαι μέλος της πιο επιτυχημένης εκπαιδευτικής κοινότητας!

Το Δίκτυο δέχεται πάνω από 13000 αιτήσεις μαθητών κάθε χρόνο, οι οποίοι αναζητούν καθηγητές και δασκάλους για ιδιαίτερα μαθήματα ξένων γλωσσών, σχολικών μαθημάτων και μουσικών οργάνων.

Με την εγγραφή σου στο Δίκτυο, ο προσωπικός σου σύμβουλος θα σε καλέσει για δημιουργήσετε μαζί το επαγγελματικό σου προφίλ, δίνοντας έμφαση στα ανταγωνιστικά σου πλεονεκτήματα. Το προφίλ σου δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα του Δικτύου από όπου σε βρίσκουν και σε επιλέγουν οι μαθητές.Διαβάστε επίσης...

blog image Iδιαίτερα μαθήματα: πώς ωφελούν τον μαθητή;
blog image Εισαγωγή στην Θεωρία της Μουσικής για Αρχάριους
blog image Ψηφιακά εργαλεία για να εμπλουτίσετε το μάθημα Αγγλικών!
blog image Ισπανικά για Ειδικούς Σκοπούς – Διδασκαλία & Πιστοποίηση
Δείτε όλα τα άρθρα εδώ