211 800 0071

phone

Καθημερινά 10:00 έως 17:00

Παπαχριστοδούλου Άννα – Αγγλικά ιδιαίτερα μαθήματα

Παπαχριστοδούλου Άννα – Αγγλικά

Περιοχή κατοικίας: Κασσάνδρας

Online μαθήματα: Ναι

Εξυπηρετεί τις περιοχές: Κασσάνδρας,


Αναλαμβάνει:

Παιδιά Φοιτητές Ενήλικες

Μαθητές με μαθησιακές δυσκολίες

Διαθεσιμότητα

 

Δ

Τ

Τ

Π

Π

Σ

ΚΒασικός Τίτλος Σπουδών

ΑΠΘ

Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης

Τμήμα Αγγλικής Γλώσσας και ΦιλολογίαςΔιδακτική Πείρα στα Ιδιαίτερα Μαθήματα Αγγλικών

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Αυστραλία και εχω την Αγγλική γλώσσα ως μητρική.  Εμπειρία διδασκαλίας 30 χρόνων.

Ιδιοκτήτρια και διαχειρίστρια Φροντιστηρίου Ξένων Γλωσσών από το 1990 εως και σήμερα σε παιδιά όλων τον επιπέδων. Καθηγήτρια αγγλικών σε καταξιωμένους ομίλους, AXON, ΕΥΡΟΓΝΩΣΗ σε επίπεδα πτυχίων, καθώς και σε ΙΕΚ. Παράδοση ιδιαιτέρων μαθημάτων όλων των επιπέδων με εξειδίκευση πτυχίων. Πολυετής εμπειρία στη διδασκαλία ενηλίκων καθώς και εξειδικευμένων κατευθύνσεων: REAL ESTATE, BUSINESS ENGLISH, MARKETING, HOTELS AND CATERING, TOURISM, SOCIAL MEDIA AND MARKETING, κa. Αντικείμενα Εξειδίκευσης

Business EnglishCambridgeESBIELTSLanguage CertLRNMichiganMSUTOEICΕιδικό Μάθημα Πανελληνίων

Αξιολογήσεις μαθητών:

Όλες οι αξιολογήσεις ελέγχονται για την εγκυρότητά τους.

Μαθητής: Έφη Σκοπελίτου (11/05/2020) Αγγλικά C2
Αξιολόγηση: Εξαιρετική εκπαιδευτικός με άριστη γνώση του αντικειμένου τη. Μεθοδική, αποτελεσματική και επικοινωνιακή. Πολύ αξιόλογος άνθρωπος. Τη διακρίνει η συνέπεια, η αγάπη της για τη δουλειά της, το ενδιαφέρον της για την εξέλιξη του μαθητή της. εργατικότητα

Μαθητής: Νικολόπουλος Γιώργος (12/05/2020) Αγγλικά
Αξιολόγηση: Πολύ καλή, επαγγελματίας και μεθοδική.

Μαθητής: Μαρία Κοτρότσιου (09/01/2021) English / Speaking Skills
Αξιολόγηση: Η κα. Άννα πρόκειται για άρτια επιμορφωμενη καθηγήτρια, η οποία προσαρμόζεται σε κάθε περίσταση, επίπεδο και στόχο των μαθητών. Είναι ιδιαίτερα μεταδοτική και ευχάριστη κατά τη διάρκεια του μαθήματος, ενώ προσφέρει στήριξη και εκτός αυτού. Πρόθυμη να λύσει κάθε απορία και διαλλακτικη για τον τρόπο πραγματοποίηση του μαθήματος. Την συστήνω ανεπιφύλακτα!

Μαθητής: Emmanouela Pothitou (30/01/2021) Αγγλικά
Αξιολόγηση: Εξαιρερική εκπαιδευτικός! Προσαρμόζει τη διδασκαλία στις ανάγκες του μαθητή, ενώ το μάθημα ειναι πολύ ενδιαφέρον και δεν καταλαβαίνεις ότι πέρασε η ώρα. Φαίνεται ότι έχει και γνώσεις και εμπειρία στη δουλειά της. Θα την πρότεινα σίγουρα.

Μαθητής: Ντίνα Παπαγεωργίου (11/01/2021) Αγγλικά C2
Αξιολόγηση: Η Άννα είναι εξαιρετική καθηγήτρια. Εκτός του ότι είναι φυσική ομιλήτρια της αγγλικής, είναι και σε βάθος γνώστρια της γλώσσας, με άρτια επιστημονική κατάρτιση. Επίσης, είναι πολύ καλή επαγγελματίας, συνεπής και με μεγάλη εξοικείωση στα τεχνολογικά μέσα, γεγονός που την καθιστά πολύ αποτελεσματική σε μεθόδους e-learning. Πέρα από όλα αυτά, είναι ένα άτομο που σίγουρα θα ήθελα να την έχω φίλη!

Μαθητής: Γεωργία Κλ (13/05/2021) Αγγλικά
Αξιολόγηση: Η Άννα διαθέτει εξαιρετική γνώση της αγγλικής γλώσσας, μεταδοτικότητα αλλά και μεράκι για τη δουλειά της! Είναι ένας άνθρωπος που θα σε κάνει να νιώσεις οικεία και θα σε βοηθήσει σε ο,τι απορία έχεις ανά πάσα στιγμή της μέρας. Τη συστήνω ανεπιφύλακτα σε οποιονδήποτε επιθυμεί να βελτιώσει το επίπεδο των Αγγλικών του και να εξελιχθεί!

Μαθητής: Κ.Τ. (10/06/2021) Αγγλικά
Αξιολόγηση: Αριστη επαγγελματίας, με πολυετή εμπειρία. Οργανωτική, εργατικη, εντιμη και ιδιαίτερα ευχάριστη προσωπικότητα. Παρόλο που το μαθημα είναι εξ αποστάσεως αισθανεσαι οτι είναι κοντά σου. Την προτείνω ανεπιφύλακτα.

Μαθητής: Αννα Νικολαιδου (15/08/2021) Αγγλικά
Αξιολόγηση: Άψογη επαγγελματίας, συνεπής και υπεύθυνη, με μεγάλη αγάπη για την εργασία της. Είναι μεθοδική, υπομονετική με άριστη μεταδοτικότητα και ικανότητα να λύσει όλες τις απορίες του μαθητή ώστε να κατανοήσει πλήρως την Αγγλική γλώσσα. Τη συστήνω ανεπιφύλακτα!

Μαθητής: Καρανικολόπουλος Παναγιώτης (14/11/2021) Αγγλικά
Αξιολόγηση: Η Άννα έχει μεγαλώσει στην Αυστραλία γι αυτό έχει ως δεύτερη μητρική γλώσσα τα αγγλικά.Έχει σπουδάσει επίσης αγγλική φιλολογία και σε συνδυασμό με την αγάπη που έχει για αυτό που κάνει,μπορεί να παρέχει υψηλού επιπέδου εκπαίδευση σύμφωνα με τις εξατομικευμένες ανάγκες του κάθε μαθητή. Χαρισματική καθηγήτρια με απίστευτη μεταδοτικότητα και υπομονή! Η εμπειρία μου μαζί της ήταν εξαιρετική! Συστήνω την Άννα ανεπιφύλακτα!Μοιραστείτε αυτή τη σελίδα


Επικοινωνήστε με τον εκπαιδευτικό


Τύπος μαθήματος