211 800 0071

Σχετικά με εμάς

Το Πανελλήνιο Δίκτυο Καθηγητών ιδρύθηκε το 2013 όντας η πρώτη πλατφόρμα εύρεσης καθηγητών για ιδιαίτερα μαθήματα στην Ελλάδα με εξειδικευμένους εκπαιδευτικούς. Μέχρι σήμερα έχουμε εξυπηρετήσει εκατοντάδες χιλιάδες μαθητές, ενώ έχουμε συνεργαστεί και συνεργαζόμαστε με χιλιάδες δασκάλους και καθηγητές όλων των ειδικοτήτων (ξένες γλώσσες, σχολικά μαθήματα, πανεπιστημιακά, μουσικά όργανα και καλλιτεχνικά).

Ο τρόπος λειτουργίας μας σχεδιάστηκε και διαμορφώθηκε πάνω σε αξίες και αρχές, με σεβασμό στο έργο των εκπαιδευτικών αλλά και απόλυτη κατανόηση της ευθύνης απέναντι στους μαθητές. Δεσμευτήκαμε από την αρχή να παρέχουμε το υψηλότερο επίπεδο υπηρεσιών, αυτό που θα θέλαμε και για τα δικά μας παιδιά.

Το όραμά μας από το 2013 παραμένει αναλλοίωτο: να βοηθάμε τους μαθητές και τους γονείς να βρουν τον ιδανικό καθηγητή για τα ιδιαίτερα μαθήματά τους και ταυτόχρονα, να υποστηρίζουμε τους καθηγητές ώστε να γίνουν επιτυχημένοι επαγγελματίες και να εξελίσσονται ως εκπαιδευτικοί.

Ειδικά όσον αφορά τους εκπαιδευτικούς μας, διοργανώνουμε ειδικά για εκείνους επιμορφωτικά σεμινάρια, τους παρέχουμε προσωποποιημένες συμβουλευτικές υπηρεσίες, τους υποστηρίζουμε σε φορολογικά-φοροτεχνικά θέματα κ.α.

Πιστεύουμε ότι οι καθηγητές και οι δάσκαλοι που παραδίδουν κατ’ οίκον ή online ιδιαίτερα μαθήματα, αποτελούν ένα σημαντικό και απαραίτητο στοιχείο του εκπαιδευτικού οικοσυστήματος και αξίζουν αναγνώριση και καταξίωση για το έργο που επιτελούν.

Οι μαθητές και οι γονείς αισθάνονται ασφάλεια επιλέγοντας καθηγητή-μέλος του Δικτύου, καθώς γνωρίζουν ότι πρόκειται για επαγγελματία εκπαιδευτικό, με την απαραίτητη ακαδημαϊκή κατάρτιση.

Μετρώντας πλέον πάνω από μία δεκαετία ζωής, στο Πανελλήνιο Δίκτυο Καθηγητών συνεχίζουμε να εμπλουτίζουμε τις υπηρεσίες μας, να καινοτομούμε και να αναπτυσσόμαστε. Είμαστε η πλατφόρμα που δεν ακολουθεί τις εξελίξεις, αλλά τις δημιουργεί και διαμορφώνει το περιβάλλον στο οποίο λειτουργεί η ιδιωτική εκπαίδευση στην Ελλάδα.