211 800 0071

Βρες μαθητές για ιδιαίτερα μαθήματα

  • Στοχευμένη προβολή και προώθηση στις μηχανές αναζήτησης

  • Εγγύηση ελάχιστων αιτήσεων μαθητών

  • Κυκλική προβολή στην κορυφή των αποτελεσμάτων

  • Προστασία από αθέμιτο ανταγωνισμό

  • Επιμορφωτικά σεμινάρια και υποστηρικτικές υπηρεσίες
καθηγήτρια - ιδιαίτερα μαθήματα

Βοηθάμε τα μέλη μας να πετύχουν ως επαγγελματίες και να εξελιχθούν ως εκπαιδευτικοί.

0
εκπαιδευτικοί σε όλη την Ελλάδα
0
αιτήσεις μαθητών ετησίως
0
χρόνια ανάπτυξης και καινοτομίας
0
σεμινάρια ειδικά για εκπαιδευτικούς
0
αγγελίες για προσλήψεις
0
επισκέπτες στην ιστοσελίδα μας κάθε χρόνο

Συχνές Ερωτήσεις

Το κόστος της συνδρομής είναι 60€ για 6 μήνες, ή 80€ για 12 μήνες. Ισχύει εγγύηση ελάχιστων αιτήσεων μαθητών.

Υπάρχει επίσης η επιλογή της Premium συνδρομής, η οποία περιλαμβάνει ενισχυμένη προώθηση του προφίλ σας, με κόστος 35€/μήνα.

Ισχύει εγγύηση τουλάχιστον 6 αιτήσεων για καθηγητές που έχουν ετήσια συνδρομή και 3 αιτήσεων για όσους έχουν εξάμηνη συνδρομή. Η εγγύηση περιλαμβάνει την δωρεάν ανανέωση της συνδρομής, μέχρι να επιτευχθεί ο ελάχιστος αριθμός αιτήσεων.

Για τους εκπαιδευτικούς με premium συνδρομή, η εγγύηση είναι τουλάχιστον 12 αιτήσεις μαθητών κατ’ έτος. 

Όχι, δεν υπάρχουν άλλες χρεώσεις. Όλες οι υπηρεσίες περιλαμβάνονται στη συνδρομή, εκτός της υπηρεσίας προώθησης TOPfor6 (προαιρετική).

Προϋπόθεση εγγραφής στο Δίκτυο είναι η κατοχή πτυχίου, συναφούς με το αντικείμενο διδασκαλίας. Η υποβολή του πτυχίου γίνεται μέσα από τη φόρμα εγγραφής ως φωτογραφία ή σκαναρισμένο.

Μετά την εγγραφή και εφόσον δηλώσεις ότι είσαι κάτοχος μεταπτυχιακού, είναι πιθανό να σου ζητήσουμε να μας το στείλεις με email.

Επίσης, είναι απαραίτητο στη φόρμα εγγραφής να ανεβάσεις μια φωτογραφία προσώπου, η οποία θα χρησιμοποιηθεί ως φωτογραφία προφίλ. Μπορείς να αλλάζεις φωτογραφία προφίλ όποτε θέλεις.

Για τις νέες αιτήσεις από τους μαθητές, ενημερώνεσαι άμεσα με email και SMS (χωρίς χρέωση).

Μπορείς να μας καλέσεις στο 211 800 0071, καθημερινά από τις 10:00 έως τις 17:00, ή να συμπληρώσεις τη φόρμα επικοινωνίας.

Το email της Γραμματείας είναι info@iphestus.com και η σελίδα μας στο Facebook είναι: https://www.facebook.com/DiktioKathigiton/

Ανάπτυξη Μαθητολογίου

Βρες νέους μαθητές για ιδιαίτερα μαθήματα στην περιοχή σου. Διαχειρίσου με ασφάλεια τα αιτήματα και επίλεξε αυτά που σε ενδιαφέρουν.

Προβάλλουμε τα ανταγωνιστικά σου πλεονεκτήματα και σχεδιάζουμε μια στρατηγική βελτιστοποίησης μαθητολογίου ειδικά για εσένα, με σκοπό την μεγιστοποίηση της αμοιβής σου. Εσύ επικεντρώνεσαι στα μαθήματά σου. Τα υπόλοιπα τα αναλαμβάνουμε εμείς.

προεπισκόπιση προφιλ εκπαιδευτικού

Πάνω από 300 άριστες αξιολογήσεις από εκπαιδευτικούς

Σταυρούλα Γιαννοπούλου

Σταυρούλα Γιαννοπούλου

5/5

“Πολύ εξυπηρετικοί και επαγγελματίες. Εγγράφηκα ως καθηγήτρια και μου ζήτησαν διαπιστευτήρια για τις σπουδές μου, κάτι που δεν συνέβει σε άλλα πολύ γνωστά παρόμοια sites.„

Σάββας Παυλίδης

Σάββας Παυλίδης

5/5

“Μόνο θετική άποψη από την ως τώρα συνεργασία μας. Θεωρώ ότι διαθέτουν μια εξαιρετική σελίδα, την οποία συνεχώς εξελίσσουν με διάφορες βελτιώσεις, ώστε να παρέχουν καλύτερες υπηρεσίες στα μέλη τους. Η επικοινωνία τους είναι υποδειγματική, δείχνοντας υψηλό επαγγελματισμό.„

Αθηνά Σπανίδου

Αθηνά Σπανίδου

5/5

“Εξαιρετικοί συνεργάτες, με ευγένεια και διάθεση να σε βοηθήσουν. Το κυριότερο για το Πανελλήνιο Δίκτυο Καθηγητών είναι πως προσφέρει πραγματικά ό,τι υπόσχεται.„

Σωτηρία Κοντοπούλου

Σωτηρία Κοντοπούλου

5/5

“H καλύτερη συνεργασία που θα μπορούσα να έχω όσον αφορά τα ιδιαίτερα μαθήματα αγγλικών. Συνεχόμενη εισροή προτάσεων για μαθήματα, τέλεια οργάνωση και συντονισμός, κατανόηση και κυρίως θετική και επαγγελματική στάση απέναντι σε εμάς αλλά και στους μαθητές. Σας ευχαριστώ για όλα!„

Γνωρίστε το Πανελλήνιο Δίκτυο Καθηγητών

Το Πανελλήνιο Δίκτυο Καθηγητών λειτουργεί από το 2013. Σκοπός της πλατφόρμας είναι να βοηθήσει τους εκπαιδευτικούς που παραδίδουν ιδιαίτερα μαθήματα να αναπτύξουν το μαθητολόγιό τους, προβάλλοντας το προφίλ τους στους ενδιαφερόμενους γονείς-μαθητές.

Συνεργαζόμαστε με εκπαιδευτικούς όλων των ειδικοτήτων σε όλη την Ελλάδα. 

Όραμά μας είναι να αναδείξουμε την αξία του έργου που επιτελούν οι εκπαιδευτικοί του ιδιωτικού τομέα.