211 800 0071

Ιδιαίτερα μαθήματα ξένων γλωσσών

Επίλεξε τη γλώσσα που σε ενδιαφέρει και δες αγγελίες από καθηγητές που παραδίδουν ιδιαίτερα μαθήματα κατ’ οίκον ή online. Βρες τον εκπαιδευτικό που ταιριάζει στις δικές σου ανάγκες και επικοινώνησε απευθείας μαζί του συμπληρώνοντας τη φόρμα επικοινωνίας στο προφίλ του.

Συχνές ερωτήσεις

Οι τιμές των ιδιαιτέρων μαθημάτων ξένων γλωσσών κυμαίνονται από 12 έως 18 ευρώ / ώρα, χωρίς όμως αυτό να είναι απόλυτο. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το κόστος διαβάστε: τιμές ιδιατέρων μαθημάτων

Οι καθηγητές ξένων γλωσσών του Δικτύου είναι επαγγελματίες εκπαιδευτικοί με πτυχίο Φιλολογίας της γλώσσας που διδάσκουν από ελληνικά και ξένα πανεπιστήμια (Αριστοτέλειο, Καποδιστριακό κλπ). Διαθέτουν άδεια διδασκαλίας με πιστοποίηση από τον ΕΟΠΠΕΠ. Στην πλατφόρμα μας θα βρείτε μόνο έγκριτους καθηγητές. Επίσης, οι καθηγητές μας επιμορφώνονται διαρκώς με σεμινάρια σχετικά με την εκπαιδευτική διαδικασία, ενώ πολλοί από αυτούς κατέχουν και μεταπτυχιακούς ή διδακτορικούς τίτλους σπουδών. 

Τα μαθήματα γίνονται στο χώρο που θα συμφωνηθεί με τον καθηγητή (συνήθως στο σπίτι του μαθητή) ή online.

Ιδιαίτερα μαθήματα ξένων γλωσσών

Οι καθηγητές του Πανελλήνιου Δικτύου Καθηγητών παραδίδουν ιδιαίτερα μαθήματα, κατ’ οίκον ή online σε μαθητές όλων των ηλικιών και όλων των επιπέδων. Αναλαμβάνουν την προετοιμασία για τις εξετάσεις των πιστοποιήσεων όλων των γλωσσών.  

Εκπαίδευση στελεχών και υπαλλήλων για επιχειρήσεις και μεγάλους οργανισμούς

Αναλαμβάνουμε την διδασκαλία ξένης γλώσσας με ομαδικά ή ατομικά μαθήματα στο προσωπικό εταιρειών και μεγάλων οργανισμών. Η επιμόρφωση λαμβάνει χώρα στον χώρο της εταιρείας ή γίνεται μέσω διαδικτύου. Το πρόγραμμα και ο διδακτικός στόχος διαμορφώνεται ανάλογα με τις ανάγκες, ενώ υπάρχει και η δυνατότητα μαθημάτων σε εξειδικευμένη ορολογία (τουρισμός, ναυτιλία, ιατρική, engineering, πληροφορική κλπ)