Είμαι απόφοιτη του τμήματος Φιλολογίας του Πανεπιστημίου Κρήτης. Ασχολούμαι με την διδασκαλία φιλολογικών μαθημάτων 10 χρόνια. Αγαπημένο μου μάθημα είναι τα αρχαία στο οποίο εξειδικεύομαι μέσα από οργανωμένο υλικό και επιπλέον ασκήσεις που έχουν ως στόχο να φτάσει ο μαθητής στον επιθυμητό του στόχο.
Αναλαμβάνω παράλληλη στήριξη μαθητών δημοτικού και γυμνασίου. Εχω αντίστοιχη προϋπηρεσία σε ιδιωτικο σχολείο Βόρειων Προαστείων .Ακομη αναλαμβάνω την προετοιμασία παιδιών για τις πανελλαδικές εξετάσεις καθώς και την καλοκαιρινή προετοιμασία για τις επόμενες τάξεις. Αγαπώ πολύ τα παιδιά και την δουλειά και θέλω να βρίσκομαι δίπλα τους να τα βοηθάω να εξελίσσονται αλλά να εξελίσσομαι και εγώ μέσα από αυτά. Στόχος μου δεν είναι να οδηγήσω τον μαθητή στη στείρα γνώση αλλά μέσα από τη διδασκαλία να βρει το αντικείμενο που του αρέσει και μαζί να φτάσουμε στη γνώση την οποία θα την έχει κατακτήσει μόνος του,με οδηγό εμένα.
Σεμινάρια - Επιμόρφωση
Εχω παρακολουθήσει το 9ΜΗΝΟ σεμινάριο Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση του Κέντρου Επιμόρφωσης και Δια Βίου Μάθησης του Πανεπιστημίου Αιγαίου.