211 800 0071

Μάθε Ιταλικά online

Βρες καθηγητή ιταλικών για online ιδιαίτερα μαθήματα. Μάθε ιταλικά εξ αποστάσεως!

Ιταλία - Πύργος της Πίζας

Online μαθήματα Ιταλικών

  • Ταχύρρυθμα μαθήματα για ενήλικες

  • Ειδικές ορολογίες (ιατρική, business, οικονομικά, marketing κ.α.)

  • Προετοιμασία για πιστοποιήσεις CELI, PLIDA, CILS, Diploma Di Lingua Italiana κ.α.

  • Μαθήματα για φοιτητές στην Ιταλία

  • Οικονομικές τιμές μαθημάτων (ενδεικτικά 12€ – 18€)

Το μάθημα προσαρμόζεται στις δικές σου ανάγκες και απαιτήσεις. Οι καθηγητές μας διαθέτουν πολυετή διδακτική πείρα και αναλαμβάνουν παιδιά, φοιτητές, ενήλικες αλλά και μαθητές με μαθησιακές δυσκολίες. 

Τιμές για online μαθήματα ιταλικών

Οι τιμές για τα online μαθήματα της ιταλικής γλώσσας κυμαίνονται μεταξύ 12€ και 18€ ανά ώρα (ενδεικτικές τιμές), ανάλογα το επίπεδο, τη συχνότητα των μαθημάτων, τη διδασκαλία ειδικής ορολογίας κ.α. 

Πώς να επιλέξεις καθηγητή για μάθεις ιταλικά online

Οι καθηγητές ιταλικών της πλατφόρμας μας, είναι πιστοποιημένοι εκπαιδευτικοί με άδεια διδασκαλίας, πτυχιούχοι Ιταλικής γλώσσας και φιλολογίας από ελληνικά ή ξένα πανεπιστήμια. Διαθέτουν πολυετή πείρα στην οnline διδασκαλία των ιταλικών. Επίλεξε τον καθηγητή ή την καθηγήτρια που εξειδικεύεται σε αυτό που εσύ θέλεις να μάθεις (π.χ. προετοιμασία για τα Ιταλικά ως Ειδικό Μάθημα Πανελληνίων) και διαθέτει σχετικά διδακτική πείρα.

Στο προφίλ τους αναγράφονται αναλυτικά οι σπουδές, οι εξειδικεύσεις και η διδακτική τους πείρα. Επίσης μπορείς να δεις τη διαθεσιμότητά τους ανά ημέρα. Επικοινώνησε με όποιον καθηγητή/τρια θέλεις, άμεσα και χωρίς να κάνεις εγγραφή. Στη συνέχεια οι εκπαιδευτικοί που επέλεξες, θα σε καλέσουν για μιλήσετε σχετικά με τα μαθήματα.    

Μαθήματα Ιταλικών Online
Ταξίδι στη γλώσσα και την κουλτούρα της Ιταλίας