211 800 0071

phone

Καθημερινά 10:00 έως 17:00

Προετοιμασία για τις εξετάσεις LRN (B2)

LRN

Προετοιμαστείτε για τις εξετάσεις της πιστοποίησης LRN – επίπεδο B2.

Διάρκεια μαθημάτων: 4 μήνες

Συχνότητα μαθημάτων: 2 φορές την εβδομάδα

Διάρκεια μαθήματος:  1 ώρα και 30 λεπτά

Τμήμα: ομοιογενές τμήμα ενηλίκων, 3-6 ατόμων.

Τύπος μαθημάτων: online – σύγχρονη διδασκαλία

Κόστος: 79€/μήνα

Καθηγητής: Τσιάρας Παναγιώτης

Καθηγητής Αγγλικών, Πτυχιούχος του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών

Μεταπτυχιακός Τίτλος Σπουδών: M.A in Linguistics, University College London

Ο κ. Τσιάρας Παναγιώτης είναι απόφοιτος ενός εκ των 10 καλύτερων Πανεπιστημίων του κόσμου (UCL) και διαθέτει πολυετή πείρα στην προετοιμασία για τις εξετάσεις LRN, για όλα τα επίπεδα.

Καλέστε μας στο 211 800 0071 για περισσότερες πληροφορίες (καθημερινά 10:00 έως 17:00)

Φόρμα Επικοινωνίας
Το μήνυμά σας:

Αξιολογήσεις μαθητών

Μηνάς Μπαντ. (12/01/2023) - Αγγλικα (επίπεδο Proficiency)

Ο Παναγιώτης είναι απίστευτος καθηγητής, κάνει το μάθημα διαδραστικό καθώς και το προσαρμόζει ανάλογα με το επίπεδο του μαθητή. Δουλεύει πολύ επαγγελματικά και φέρει πολύ καλά αποτελέσματα.

Σπυρος Μιαρης (13/11/2022) - Αγγλικα

Είμαι πολύ χαρούμενος και ευχαριστημένος όσο αφορά την επιλογή που έκανα να έχω ως καθηγητή αγγλικών τον Πανο. Είναι ευχαρίστως, φιλικός, ευγενικός και φυσικά πολύ καλός στην δουλειά του. Αν και το επίπεδο μου στα αγγλικά είναι πολύ χαμηλό ο τρόπος που με διδάσκει είναι λειτουργικός και έχει εξαιρετικά αποτελέσματα σε εμένα. Ευχαριστώ, Σπύρος

Ειρήνη Φούρου (29/05/2022) - Αγγλικά

Εξαιρετικός καθηγητής. Πολύ οργανωτικός και αποτελεσματικός! Τα λέει πολύ επεξηγηματικά και βάσει των αναγκών σου προσαρμόζεται αναλόγως. Ευέλικτος στο πρόγραμμα. Τον συνιστώ ανεπιφύλακτα.

Γιάννης Φασόης (25/05/2022) - Αγγλικά

Είναι ο μόνος καθηγητής Αγγλικών με τον οποίο μπορώ να πω ότι άρχισα να κατανοώ τα Αγγλικά και να λύνω τα κενά μου. Είναι πολύ βοηθητικός και πάντα υποστηρικτικός απέναντι στον μαθητή.

Λιαπης Ιωάννης (25/07/2022) - Αγγλικά TOEFL

Με τον Παναγιώτη έκανα ταχύρυθμα μαθήματα για το TOEFL. Η προετοιμασία μου ήταν 4 εβδομάδες και τα μαθήματα έγιναν ηλεκτρονικά. Όσο και να σκεφθώ δεν σκέφτομαι τίποτα αρνητικό. Εξαίρετος, τυπικότατος με σύγχρονο υλικό. Πέραν του μαθήματος με βοήθησε πολύ και ψυχολογικά ενθαρρύνοντας με. Πρόθυμος να με βοηθήσει και με αλλά μέρη των αιτήσεων μου. Έπειτα από την εξέταση, νιώθω ότι προετοιμάστηκα πλήρως έχοντας αφήσει αποκλειστικά σε αυτόν τον προγραμματισμό της προετοιμασίας μου. Νέος καθηγητής με όρεξη κι άρτιες γνώσεις. Τον συστήνω ανεπιφύλακτα!!!

Μαξιμος Μανώλης (10/05/2022) - Αγγλικά

Εξαιρετικός καθηγητής με υπομονή και γνωσεις! Η καλύτερη επιλογή για τα αγγλικά γιατί είχα πολλά κενά και είδα τεράστια βελτίωση

Αριστείδης Αμανατίδης (20/02/2021) - Αγγλικά

Πολύ καλός στην δουλειά του με ωραίο υλικό. Πολύ ευγενικός και συμπαθητικός με ωραίο κλίμα στο μάθημα του. Σου εξηγεί το κάθε τι όση ώρα και να πάρει.Προσωπικα τον συνιστώ ανεπιφύλακτα η δουλειά που κάνει με έχει βοηθήσει πολύ

Δημητρα Κανελλη (11/01/2023) - Αγγλικά

Πολύ τέλειος δάσκαλος σε όλα του συνεπείς στην ώρα του τοπικός πάντα ευγενής με κατανόηση και υπομονή πολύ ευχαρίστως θα τον σύστηνα ανεπιφύλακτα.

Εξετάσεις LRN

Οι Εξετάσεις LRN διεξάγονται δύο φορές το χρόνο, κάθε Ιανουάριο και κάθε Ιούνιο.

Οι δεξιότητες που εξετάζονται είναι Listening, Writing, Reading and Use και Speaking.

Δύο εβδομάδες πριν τις προφορικές εξετάσεις αποστέλλονται 5 θέματα που εξετάζονται στο Section 2 του Speaking. Κάθε υποψήφιος πρέπει να προετοιμάσει μόνο 1 από τα 5 θέματα. Οι 2 Υποψήφιοι που εξετάζονται μαζί στο Speaking είναι δυνατόν να έχουν επιλέξει το ίδιο θέμα.

Η διάρκεια του LRN ΕΧΑΜ Β2 μαζί με το Listening είναι 2 ώρες και 30 λεπτά. Το LRN EXAM είναι ενιαίο. Δίνεται όλο μαζί και οι υποψήφιοι έχουν τη δυνατότητα να διαχειριστούν το χρόνο τους και να επιστρέψουν σε ένα μέρος του Test, για να διορθώσουν ή να συμπληρώσουν ό,τι χρειαστεί καθ’ όλη τη διάρκεια της εξέτασης.

Το κόστος συμμετοχής στις Εξετάσεις LRN (για το έτος 2022) είναι ως εξής:

LEVEL B1: 85€
LEVEL B2: 165€
LEVEL C1: 160€
LEVEL C2: 185€

Οι Εξετάσεις LRN είναι πλήρως αναγνωρισμένες από το Ελληνικό Κράτος, όπως ορίζεται και στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως και, κατ’ επέκταση, το ΑΣΕΠ. Επιπλέον, είναι αναγνωρισμένες από το OFQUAL και το UCAS.

Διαβάστε Πιστοποίηση LRN: 10 ερωτήσεις και απαντήσεις