211 800 0071

Διαδικτυακό Σεμινάριο: Marketing για Εκπαιδευτικούς – Πως θα μετατρέψω τον ενδιαφερόμενο σε μαθητή μου.

Περιγραφή

Μέσα από αυτό το σεμινάριο, θα δοθούν ιδέες και πρακτικές που θα βοηθήσουν το συμμετέχοντα να αξιοποιήσει άμεσα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις επαφές του με ενδιαφερόμενους μαθητές και γονείς, πετυχαίνοντας κερδοφόρες συμφωνίες.

Μερικά από τα βασικά ερωτήματα που θα μας απαντηθούν είναι:
– Πώς πρέπει να διαχειριστώ το πρώτο τηλεφώνημα;
– Είναι σωστό να δώσω την τιμή από το τηλέφωνο;
– Πώς θα αξιοποιήσω το βιογραφικό μου;
– Να κάνω καλύτερη τιμή αν μου ζητηθεί;
– Με ποιον τρόπο θα απορρίψω έναν υποψήφιο μαθητή;

Spilios-Aristotelidis-2

Εισηγητής

Ο Σπήλιος Αριστοτελίδης, αποφοίτησε από το τμήμα Φυσικών επιστημών του Πανεπιστημίου του Manchester, ενώ διαθέτει μεταπτυχιακό στη διοίκηση διεθνών επιχειρήσεων (International MBA). Ξεκίνησε να εργάζεται στην εκπαίδευση και πιο συγκεκριμένα στην προσέλκυση υποψηφίων μαθητών-φοιτητών, το 2000, σε γνωστό εκπαιδευτικό όμιλο της Θεσσαλονίκης. Από τότε έως και σήμερα, μεταξύ άλλων κατείχε διοικητικές θέσεις σε εταιρείες εκπαίδευσης ενηλίκων (Business Training) και Κολέγια, έχοντας πάντα ενεργό ρόλο στις πωλήσεις, το marketing και τη διασφάλιση ποιότητας. Έως και τον Ιούλιο του 2017 κατείχε τη θέση του Διευθυντή Μεταπτυχιακών Προγραμμάτων του New York College, ενώ έως και σήμερα είναι εισηγητής σεμιναρίων σε θέματα πωλήσεων, marketing, εξυπηρέτησης πελατών, digital marketing κ.α.


Πληροφορίες συμμετοχής

Υπεύθυνη Συντονισμού: Μαρία Τσαμαδιά, Τηλέφωνο: 2118000071, Ώρες Λειτουργίας: Καθημερινά 10:00 έως 17:00, Email: info@iphestus.com