211 800 0071

Μαθήματα Speaking για Ενήλικες

Μάθε να μιλάς αγγλικά με αυτοπεποίθηση!

Μαθήματα βελτίωσης προφορικών στα Αγγλικά (speaking)

Κάνε μαθήματα εξάσκησης προφορικών σε τμήμα που έχει διαμορφωθεί ειδικά για αυτό τον σκοπό. Τα μαθήματα αφορούν όσους έχουν ένα βασικό επίπεδο στα αγγλικά (τουλάχιστον Β1) και χρειάζονται εξάσκηση στα προφορικά.

Ολιγομελή τμήματα ενηλίκων, έως 4 άτομα.

Συχνότητα μαθημάτων: 2 φορές την εβδομάδα

Διάρκεια μαθήματος:  1 ώρα

Τύπος μαθημάτων: online – σύγχρονη διδασκαλία

Κόστος: 60€/μήνα

Δωρεάν δοκιμαστικό μάθημα, χωρίς δέσμευση

Κάνε δωρεάν δοκιμαστικό μάθημα

Κάλεσε στο 211 800 0071 ή συμπλήρωσε τη φόρμα επικοινωνίας

Διδάσκουν οι καθηγητές:

profile_photo

Aspasia Hellenis Sotirakis

Native speaker (USA, Chicago). Καθηγήτρια Αγγλικών πτυχιούχος του Northeastern Illinois University, τμήμα Αγγλικής Γλώσσας και Γλωσσολογίας.

Διδακτική πείρα 25 ετών σε μαθητές όλων των επιπέδων, με έμφαση στο speaking.

Αννέτα Τσώλη – Αγγλικά

Αννέτα Τσώλη

Καθηγήτρια Αγγλικών, Πτυχιούχος Τμήματος Αγγλικής Γλώσσας & Φιλολογίας καθώς και του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών του Εθνικού & Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Διαθέτει πολυετή διδακτική πείρα σε όλα τα επίπεδα, σε ενήλικες και παιδιά, ενώ εξειδικεύεται και στην ορολογία Business English.

profile_photo (1)

Τσιάρας Παναγιώτης

Καθηγητής Αγγλικών, Πτυχιούχος του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών

Μεταπτυχιακός Τίτλος Σπουδών: M.A in Linguistics, University College London

Απόφοιτος ενός εκ των 10 καλύτερων Πανεπιστημίων του κόσμου (UCL) με πολυετή πείρα στη διδασκαλία αγγλικών, για όλα τα επίπεδα.

Πανελλήνιο Δίκτυο Καθηγητών

Τηλ. 211 800 0071

(Δευτέρα – Παρασκευή 10:00 – 17:00)

Email: info@iphestus.com

Αξιολογήσεις μαθητών

Μηνάς Μπαντ. (12/01/2023) – Αγγλικα (επίπεδο Proficiency)

Ο Παναγιώτης είναι απίστευτος καθηγητής, κάνει το μάθημα διαδραστικό καθώς και το προσαρμόζει ανάλογα με το επίπεδο του μαθητή. Δουλεύει πολύ επαγγελματικά και φέρει πολύ καλά αποτελέσματα.

Λαμπρινη Παπαστεργίου (26/06/2023) – Αγγλικά επιπέδου B2

Η συνεργασία μου με τη κ. Τσωλη Αννέτα ήταν καταπληκτική. Την βρήκα τυχαία από την συγκεκριμένη πλατφόρμα και από την πρώτη στιγμή με κέρδισε ο επαγγελματισμός της. Οφείλω να αναγνωρίσω το ποσό βοηθητική ήταν και το γεγονός ότι σε διάστημα δυο μηνών φτάσαμε στο επίπεδο που χρειαζόμουν.

Σπυρος Μιαρης (13/11/2022) – Αγγλικα

Είμαι πολύ χαρούμενος και ευχαριστημένος όσο αφορά την επιλογή που έκανα να έχω ως καθηγητή αγγλικών τον Πανο. Είναι ευχαρίστως, φιλικός, ευγενικός και φυσικά πολύ καλός στην δουλειά του. Αν και το επίπεδο μου στα αγγλικά είναι πολύ χαμηλό ο τρόπος που με διδάσκει είναι λειτουργικός και έχει εξαιρετικά αποτελέσματα σε εμένα. Ευχαριστώ, Σπύρος

Ειρήνη Παπαδάκη (26/06/2023) – Προφορικά C2 Cambridge

Η επικοινωνία με την Αννέτα ήταν εξαιρετική από όλες τις απόψεις, είτε στα προφορικά είτε στα γραπτά. Στα προφορικά ιδιαίτερα, τα οποία είναι κατεμε το πιο δύσκολο κομμάτι μιας εξέτασης, μιας και το άγχος παίζει καθοριστικό ρόλο, η στήριξη και η βοήθεια της Αννέτας ήταν καθοριστική. Με έκανε να αποβάλλω σημαντικό μέρος του άγχους μου, με έκανε να νιώθω άνετα και με βοηθούσε όπου συναντούσα δυσκολίες. Είναι αναλυτική και οργανωτική, μην αφήνοντας περιθώριο αποριών ή κενών μετά από κάθε session.

Αριστείδης Αμανατίδης (20/02/2021) – Αγγλικά

Πολύ καλός στην δουλειά του με ωραίο υλικό. Πολύ ευγενικός και συμπαθητικός με ωραίο κλίμα στο μάθημα του. Σου εξηγεί το κάθε τι όση ώρα και να πάρει.Προσωπικα τον συνιστώ ανεπιφύλακτα η δουλειά που κάνει με έχει βοηθήσει πολύ

Αγγελική Ρουμπάνη (26/06/2023) – Αγγλικά Β Γυμνασίου

Η κυρία Τσωλη διακρίνεται από υψηλής ποιότητας επαγγελματισμό και ατομική ευθύνη, τα οποία επιδεικνύει με ζήλο στη δουλειά της. Συνδυάζει την εξειδικευμένη γνώση με εκείνα τα στοιχεία της προσωπικότητας που διακρίνουν μια ιδιαίτερη και τρυφερή δασκάλα, κάτι που αποτελεί προτέρημα για τους μαθητές της, όπως και για τον γιο μου που επωφελήθηκε πολύ από την διδασκαλία της.

Μαξιμος Μανώλης (10/05/2022) – Αγγλικά

Εξαιρετικός καθηγητής με υπομονή και γνωσεις! Η καλύτερη επιλογή για τα αγγλικά γιατί είχα πολλά κενά και είδα τεράστια βελτίωση

Ηλέκτρα Δημουλά (26/06/2023) – Αγγλικά

Εξαιρετική στη δουλειά της, με βαθιά γνώση του αντικειμένου και αγάπη για την αγγλική γλώσσα!! Οργανωτική, επιμελής και σωστή επαγγελματίας!! Ενδιαφέρεται πραγματικά για τους μαθητές και την επίδοσή τους και θα προσαρμόσει με τέτοιο τρόπο τη διδασκαλία της έτσι ώστε να γίνει κατανοητή!! Χάρις την πολύτιμη βοήθειά της, πέρασα με κατατακτήριες εξετάσεις στην Αγγλική Φιλολογία Αθηνών!!

Ειρήνη Φούρου (29/05/2022) – Αγγλικά

Εξαιρετικός καθηγητής. Πολύ οργανωτικός και αποτελεσματικός! Τα λέει πολύ επεξηγηματικά και βάσει των αναγκών σου προσαρμόζεται αναλόγως. Ευέλικτος στο πρόγραμμα. Τον συνιστώ ανεπιφύλακτα.