Πανελλήνιο Δίκτυο Καθηγητών

Τηλεφωνική Εξυπηρέτηση

211 800 0071

phone

Καθημερινά 10:00 έως 17:00

Ιδιαίτερα Μαθήματα Ισπανικών

Πιστοποιημένοι καθηγητές Ισπανικών για ιδιαίτερα μαθήματα

Σύγκρινε καθηγητές Ισπανικών στην περιοχή σου

Google Reviews

review Google Reviews | tasos ntokos

Αξιόπιστο δίκτυο. Πολύ καλή επικοινωνία με τους ιθύνοντες. Συνεργάζομαι 3 χρόνια και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος.

review Google Reviews | Nikolaos Pitsinis

Το Πανελλήνιο Δίκτυο Καθηγητών έχει σχηματιστεί από επαγγελματίες με τους οποίους χαίρεσαι να συνεργάζεσαι. Άριστες υπηρεσίες στους γονείς - μαθητές και στους καθηγητές. Συνεχίστε την καλή δουλειά.

review Google Reviews | Ελένη Τσιριγώτη

Το Πανελλήνιο Δίκτυο Καθηγητών είναι πρωτοπόρο στην ιδέα σύνδεσης μαθητών με αξιόπιστους καθηγητές. Προσφέρει άμεση εξυπηρέτηση και στις δύο πλευρές με αξιοπιστία και υπευθυνότητα. Είμαι πολύ ευχαριστημένη.

Ιδιαίτερα Μαθήματα Ισπανικών από Πιστοποιημένους Καθηγητές

Σύγκρινε πιστοποιημένους καθηγητές Ισπανικών για ιδιαίτερα μαθήματα κατ’ οίκον. Οι καθηγητές του Δικτύου είναι επαγγελματίες εκπαιδευτικοί με υψηλό ακαδημαϊκό υπόβαθρο και πείρα στη διδασκαλία. Ενδεικτικά, οι καθηγητές Ισπανικών του Δικτύου είναι πτυχιούχοι του τμήματος ισπανικής γλώσσας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, του πανεπιστημίου Complutense της Μαδρίτης, του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου κα.

Προετοιμασία για τα πτυχία ισπανικών του Instituto Cervantes σε όλα επίπεδα (Α1-C2). 

Ισπανική γλώσσα

Τα Ισπανικά είναι επίσημη γλώσσα  σε  τουλάχιστον 21 κράτη. Πάνω από 450 εκατομμύρια άνθρωποι στον κόσμο μιλούν Ισπανικά ενώ πάντα σύμφωνα με επίσημα στοιχεία του Instituto Cervantes είναι  η  μητρική  γλώσσα  για τουλάχιστον 329 εκατομμύρια ανθρώπους (πηγή: Ethnologue. Languages of the World. 16t Ed., 2009.). Αυτό το στοιχείο την καθιστά 2η γλώσσα παγκοσμίως σε φυσικούς ομιλητές μετά τα Κινέζικα. Ακολουθεί η Αγγλική ως 3η γλώσσα με 328 εκατομμύρια φυσικούς ομιλητές. Οι ίδιες επίσημες πηγές αναφέρουν ότι το 2030, το 7,5 % του παγκόσμιου πληθυσμού θα είναι Ισπανόφωνο (περίπου 535 εκατομμύρια) σε σύγκριση με το ποσοστό του ρώσικου (2,2%), του  γαλλόφωνου (1,4%), και του γερμανόφωνου πληθυσμού (1,2%). (πηγή: ΠΑ.ΣΥ.ΚΑ.Ι.Γ.)

 

 

Επικοινωνία

Έδρα: Βάκχου 24, Βάρη, Αττική, ΤΚ 16672
Τηλ: 211 800 0071
Ώρες Λειτουργίας: Δευ-Παρ 10:00 έως 17:00
Γραμματεία: info[at]iphestus.com
Λογιστήριο: accounting[at]iphestus.com- Εγγραφές Καθηγητών

- Τιμές ιδιαιτέρων μαθημάτων