Εγγραφή Εκπαιδευτικού στο Πανελλήνιο Δίκτυο Καθηγητών

211 800 0071

phone

Καθημερινά 10:00 έως 17:00

Εγγραφή Εκπαιδευτικού στο Πανελλήνιο Δίκτυο Καθηγητών

Νέο: με εγγύηση ελάχιστων αναθέσεων μαθητών!

Υπηρεσίες για τα μέλη μας

Σου βρίσκουμε μαθητές για ιδιαίτερα μαθήματα στην περιοχή σου ή για online μαθήματα.

Σχεδιάζουμε και υλοποιούμε προσωπικά για εσένα μια στρατηγική ανάπτυξης και βελτιστοποίησης μαθητολογίου σε 4 βήματα:

  1. Δημιουργία επαγγελματικού προφίλ. Προσδιορίζουμε τα σημεία υπεροχής σου και το ανταγωνιστικό σου πλεονέκτημα. Καταγράφουμε περιορισμούς και προτιμήσεις, διαθεσιμότητα, περιοχές εξυπηρέτησης, και εξειδικεύσεις.
  2. Τμηματοποίηση της αγοράς (market segmentation). Επιλέγουμε το τμήμα της αγοράς (κατηγορίες μαθητών) στο οποίο θέλεις να στοχεύσεις, ανάλογα με τα χαρακτηριστικά των μαθητών που σε ενδιαφέρουν.
  3. Δημιουργία επαγγελματικής εικόνας (positioning). Δημιουργούμε την επαγγελματική σου εικόνα και (εφόσον το επιθυμείς) την προβάλλουμε στους υποψήφιους μαθητές μέσα από την ιστοσελίδα μας.
  4. Βελτιστοποίηση μαθητολογίου. Επιδιώκουμε να σου συστήνουμε μαθητές κοντά στη περιοχή σου, ώστε σταδιακά να μειώσεις τις μετακινήσεις σου.

Στόχος μας είναι να αποκτήσεις ένα σταθερό μαθητολόγιο, με ελάχιστες μετακινήσεις και με δίκαιες αμοιβές που ανταποκρίνονται στο επαγγελματικό σου επίπεδο.

Διεξάγουμε επιμορφωτικά σεμινάρια, ειδικά για εκπαιδευτικούς, σε συνεργασία με πιστοποιημένους φορείς και καταξιωμένους επαγγελματίες. Τα σεμινάρια είναι διαδικτυακά και βιντεοσκοπούνται για να μπορείς να τα παρακολουθήσεις όταν έχεις χρόνο. Χορηγείται Βεβαίωση Παρακολούθησης.

Δες τα προγραμματισμένα σεμινάρια εδώ »

 

Το Πανελλήνιο Δίκτυο Καθηγητών σε συνεργασία με το φοροτεχνικό-λογιστικό γραφείο Taxplus παρέχει σε κάθε μέλος προσωπική υποστήριξη και συμβουλευτική, χωρίς χρέωση.

Εκτός από τα σχετικά σεμινάρια που διοργανώνουμε για την ενημέρωση των εκπαιδευτικών μας για θέματα που αφορούν την φορολογία και την ασφάλισή τους, δημιουργήσαμε μια ανοικτή γραμμή επικοινωνίας με τους ειδικούς της Taxplus, ώστε κάθε μέλος του Δικτύου να μπορεί να ενημερώνεται για προσωπικά του θέματα που άπτονται της επαγγελματικής (εκπαιδευτικής) τους δραστηριότητας (π.χ. ένσημα, εργόσημο, ασφάλιση, έναρξη επιτηδεύματος κλπ)

Συνεργαζόμαστε με τους μεγαλύτερους εκπαιδευτικούς οργανισμούς στην Ελλάδα για την κάλυψη θέσεων εργασίας από τα μέλη μας.

Το Πανελλήνιο Δίκτυο Καθηγητών σε συνεργασία με την Εθνική Ασφαλιστική, δημιούργησε προνομιακά ασφαλιστικά προγράμματα ειδικά για τους εκπαιδευτικούς που είναι μέλη του. Τα προγράμματα υποστηρίζονται από εξειδικευμένους συνεργάτες της Εθνικής Ασφαλιστικής, οι οποίοι ενημερώνουν τους εκπαιδευτικούς και απαντούν σε κάθε απορία.

– Αποταμιευτικό – Συνταξιοδοτικό πρόγραμμα ασφάλισης

– Ασφάλεια υγείας – ατυχημάτων

– Ασφάλεια ζωής

– Ασφάλεια αυτοκινήτου-μηχανής

Δείτε περισότερες πληροφορίες εδώ.

Μας αρέσουν οι κοινές δράσεις. Προγραμματίζουμε επισκέψεις σε μουσεία και διάφορες άλλες πολιτιστικές εκδηλώσεις.

Συχνές Ερωτήσεις

Υπάρχουν διαθέσιμα 3 πακέτα συνδρομών:

– 2 μήνες συνδρομή με 25€

– 6 μήνες συνδρομή με 50€

– 12 μήνες συνδρομή με 80€

Όχι. Δεν πληρώνεις προμήθεια ή ποσοστό από τα μαθήματά σου. Όλες οι υπηρεσίες του Δικτύου καλύπτονται από την ετήσια συνδρομή.

Την αμοιβή σου την ορίζεις εσύ. Εφόσον το επιθυμείς, μπορούμε να σου προτείνουμε την βέλτιστη τιμολογιακή στρατηγική ώστε να μεγιστοποιήσεις τα έσοδά σου, βάσει των δεδομένων της αγοράς.

Θα πρέπει να έχεις πτυχίο αντίστοιχο με το μάθημα που διδάσκεις. Ανάλογα την ειδικότητά σου, μπορεί να απαιτείται και άδεια διδασκαλίας από τον ΕΟΠΠΕΠ (π.χ. καθηγητές αγγλικών).

Κατά περίπτωση εξετάζονται οι εγγραφές καθηγητών μουσικών οργάνων, σπάνιων ξένων γλωσσών (π.χ. Σουηδικά, Ιαπωνικά, Κινέζικα κλπ), καλών τεχνών και άλλων ειδικών περιπτώσεων.

Μπορείς να μας καλέσεις στο 211 800 0071, καθημερινά από τις 10:00 έως τις 17:00.

Το email της Γραμματείας είναι info@iphestus.com και η σελίδα μας στο Facebook είναι: https://www.facebook.com/DiktioKathigiton/

Τι λένε οι καθηγητές για το Δίκτυο

review Google Reviews | tasos ntokos

Αξιόπιστο δίκτυο. Πολύ καλή επικοινωνία με τους ιθύνοντες. Συνεργάζομαι 3 χρόνια και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος.

review Google Reviews | Nikolaos Pitsinis

Το Πανελλήνιο Δίκτυο Καθηγητών έχει σχηματιστεί από επαγγελματίες με τους οποίους χαίρεσαι να συνεργάζεσαι. Άριστες υπηρεσίες στους γονείς - μαθητές και στους καθηγητές. Συνεχίστε την καλή δουλειά.

Google Reviews Google Reviews | Tina Rorri

Πολύ αξιόπιστο site με υπεύθυνη μεταχείριση και σωστή καθοδήγηση. Είμαι πολύ ευχαριστημένη! Συνεχίστε να στηρίζετε τους καθηγητές!

review Google Reviews | Ελένη Τσιριγώτη

Το Πανελλήνιο Δίκτυο Καθηγητών είναι πρωτοπόρο στην ιδέα σύνδεσης μαθητών με αξιόπιστους καθηγητές. Προσφέρει άμεση εξυπηρέτηση και στις δύο πλευρές με αξιοπιστία και υπευθυνότητα. Είμαι πολύ ευχαριστημένη.

Έχουν γράψει για εμάς

naftemporiki CNN Greece Πρώτο Θέμα foititikanea.gr newsbomb

 

“Το Πανελλήνιο Δίκτυο Καθηγητών είναι το πρώτο agency εκπαιδευτικών στην Ελλάδα και διεθνώς, που σχεδιάζει και υλοποιεί μια προσωποποιημένη στρατηγική marketing για κάθε μέλος του ξεχωριστά. Βοηθάμε τους καθηγητές μας να επιτύχουν ως επαγγελματίες και να εξελιχθούν ως εκπαιδευτικοί.”

Μάνος Καββουσανός
CEO Πανελλήνιο Δίκτυο Καθηγητών

Πανελλήνιο Δίκτυο Καθηγητών

Έδρα: Βάκχου 24, Βάρη, Αττική, ΤΚ 16672
Τηλ: 211 800 0071
Ώρες Λειτουργίας: Δευ-Παρ 10:00 έως 17:00
Γραμματεία: info[at]iphestus.com
Λογιστήριο: accounting[at]iphestus.com
Copyright © Πανελλήνιο Δίκτυο Καθηγητών, 2019. All Rights Reserved. Κατασκευή και προώθηση ιστοσελίδας από την Webnest.gr