211 800 0071

Ιδιαίτερα μαθήματα από εξειδικευμένους καθηγητές

Βρες τον ιδανικό καθηγητή ή δάσκαλο για ιδιαίτερα μαθήματα κατ’ οίκον ή online, με την αξιοπιστία του Πανελλήνιου Δικτύου Καθηγητών.

★★★★★  Η πλατφόρμα για ιδιαίτερα μαθήματα που εμπιστεύονται χιλιάδες γονείς και εκπαιδευτικοί.

ιδιαίτερα μαθήματα - Πανελλήνιο Δίκτυο Καθηγητών
εξειδικευμένοι εκπαιδευτικοί
0
άριστες αξιολογήσεις μαθητών
0
διαθέσιμα μαθήματα
0
μαθητές κάθε χρόνο
0

Ιδιαίτερα Μαθήματα

Οι καθηγητές μας είναι πτυχιούχοι των μεγαλύτερων πανεπιστημίων της Ελλάδας και του εξωτερικού

Η μοναδική πλατφόρμα στην Ελλάδα με απόλυτα εξειδικευμένους καθηγητές

Οι καθηγητές του Πανελλήνιου Δικτύου Καθηγητών είναι απόλυτα εξειδικευμένοι στο αντικείμενό τους. Για παράδειγμα, στο μάθημα της φυσικής, θα βρείτε αποκλειστικά καθηγητές με πτυχίο φυσικής. Στο μάθημα των Γαλλικών θα βρείτε αποκλειστικά καθηγητές με πτυχίο Γαλλικής Φιλολογίας κ.ο.κ.

Οι καθηγητές μας είναι επαγγελματίες εκπαιδευτικοί, αφοσιωμένοι στο έργο τους. Διαθέτουν εμπειρία στο μάθημα που διδάσκουν και χρησιμοποιούν σύγχρονες μεθόδους διδασκαλίας. Επιμορφώνονται διαρκώς μέσω σεμιναρίων που διοργανώνουμε. Πολλοί από αυτούς είναι επίσης κάτοχοι μεταπτυχιακών ή/και διδακτορικών τίτλων σπουδών.

Το Πανελλήνιο Δίκτυο Καθηγητών απαρτίζεται από τους καλύτερους εκπαιδευτικούς, αυτούς που κι εμείς θα επιλέγαμε για εμάς ή τα παιδιά μας. Για αυτό μας εμπιστεύονται και μας επιλέγουν οι γονείς και οι εκπαιδευτικοί από το 2013.

Συχνές ερωτήσεις μαθητών - γονέων

Χρησιμοποιήστε την αναζήτηση για να δείτε τους καθηγητές που παραδίδουν το μάθημα που σας ενδιαφέρει, στην περιοχή σας ή online.

Σε γενικές γραμμές, οι τιμές των ιδιαιτέρων μαθημάτων κυμαίνονται από 12€ έως 18€/ώρα, χωρίς αυτό το εύρος να είναι απόλυτο. Μπορεί δηλαδή κατά περίπτωση, το κόστος του μαθήματος να είναι κάτω από 10€/ώρα ή πάνω και από 25€/ώρα. Στις περισσότερες όμως περιπτώσεις οι τιμές είναι μέσα στο εύρος 12-18€/ώρα.
Διαβάστε τον πίνακα με τις ενδεικτικές τιμές ανά μάθημα.

Όχι, δεν χρειάζεται να κάνετε εγγραφή. Απλά συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας που θα βρείτε στο προφίλ του καθηγητή που σας ενδιαφέρει.

Μπορείτε να επιλέξετε εσείς αν θέλετε να κάνετε διαδικτυακά μαθήματα (online) ή δια ζώσης, σε συνεννόηση πάντα με τον εκπαιδευτικό.

Όχι, οι υπηρεσίες του Πανελλήνιου Δικτύου Καθηγητών είναι εντελώς δωρεάν για τους μαθητές.

Ιδιαίτερα μαθήματα με ασφάλεια

Ιδιαίτερα μαθήματα με ασφάλεια

Οι καθηγητές του Δικτύου είναι πιστοποιημένοι επαγγελματίες εκπαιδευτικοί με απόλυτη εξειδίκευση στο αντικείμενό τους. Συνεργαζόμαστε με επιλεγμένους καθηγητές και δασκάλους οι οποίοι διαθέτουν τα απαραίτητα ακαδημαϊκά προσόντα και την εμπειρία για να διδάξουν το αντικείμενό τους. Κατά τη διαδικασία εγγραφής, ελέγχουμε το πτυχίο τους.

Εθνικός Φορέας Πιστοποίησης Προσόντων

O Εθνικός Φορέας Πιστοποίησης Προσόντων πιστοποιεί τους εκπαιδευτικούς ως προς την ακαδημαϊκή τους επάρκεια, τη σωματική και ψυχική τους υγεία.

Η πλατφόρμα εύρεσης ιδιαιτέρων μαθημάτων που εμπιστεύονται γονείς, μαθητές και εκπαιδευτικοί

Maria Filippopoulou

5/5

Το Πανελλήνιο Δίκτυο Καθηγητών είναι αξιόπιστο και με άριστο προσωπικό. Οι καθηγητές με τους οποίους συνεργάζεται είναι υψηλών προδιαγραφών και θα σας κατευθύνουν ανάλογα με τις ανάγκες σας.

Giannis Menos

Giannis Menos

5/5

Το Πανελλήνιο Δίκτυο Καθηγητών αποτελεί ένα αρκετά εύχρηστο και αποτελεσματικό εργαλείο, τόσο στην αναζήτηση καθηγητών όσο και στην εύρεση νέων μαθητών. Πρόκειται για ένα περιβάλλον φιλικό και αξιόπιστο με άμεση ανταπόκριση!

Σάββας Παυλίδης

Savvas Pavlidis

5/5

Μόνο θετική άποψη από την ως τώρα συνεργασία μας. Θεωρώ ότι διαθέτουν μια εξαιρετική σελίδα, την οποία συνεχώς εξελίσσουν με διάφορες βελτιώσεις, ώστε να παρέχουν καλύτερες υπηρεσίες στα μέλη τους. Η επικοινωνία τους είναι υποδειγματική, δείχνοντας υψηλό επαγγελματισμό [..]

Konstantina Stamopoulou

5/5

Θεωρώ οτι είναι το πιο αξιόπιστο site όσον αφορά την αναζήτηση σε ιδιαίτερα μαθήματα. Καθηγητές με υψηλό επίπεδο σπουδών που ανταποκρίνονται άμεσα σε πρόσκληση ενδιαφέροντος. Σίγουρα θα το ξαναχρησιμοποιησω αν χρειαστεί και σίγουρα θα το προτεινα και σε άλλους!

Εξειδικευμένοι και έμπειροι καθηγητές και δάσκαλοι

Αξιόπιστοι, έμπειροι και απόλυτα εξειδικευμένοι, οι εκπαιδευτικοί μας είναι έτοιμοι να σε βοηθήσουν να πετύχεις τον στόχο σου

Είμαστε εδώ για να σε βοηθήσουμε

Είμαστε δίπλα σου για να σε υποστηρίξουμε σε κάθε σου βήμα, από την επιλογή καθηγητή μέχρι την επίτευξη του στόχου σου.

Το τηλεφωνικό μας κέντρο λειτουργεί Δευτέρα έως Παρασκευή, 10:00 – 17:00

Γνώρισε το Πανελλήνιο Δίκτυο Καθηγητών

Το Πανελλήνιο Δίκτυο Καθηγητών λειτουργεί από το 2013 βοηθώντας μαθητές και γονείς να βρουν πιστοποιημένους καθηγητές για ιδιαίτερα μαθήματα κατ’ οίκον ή online. Οι καθηγητές μας είναι πτυχιούχοι Πανεπιστημίου, ενώ αρκετοί από αυτούς διαθέτουν και μεταπτυχιακούς τίτλους σπουδών.

Στην πλατφόρμα μας θα βρεις καθηγητές για ιδιαίτερα μαθήματα ξένων γλωσσών, σχολικών και πανεπιστημιακών μαθημάτων, παιδαγωγούς για ιδιαίτερα μαθήματα δημοτικού σχολείου και επαγγελματίες μουσικούς για εκμάθηση μουσικών οργάνων. Το Πανελλήνιο Δίκτυο Καθηγητών εξυπηρετεί πάνω από 20.000 μαθητές κάθε χρόνο.

Οι μαθητές σου μπορούν να αλλάξουν τον κόσμο

Εμείς φροντίζουμε να έχεις πολλούς

Περισσότεροι από 1500 καταξιωμένοι εκπαιδευτικοί εμπιστεύονται το Πανελλήνιο Δίκτυο Καθηγητών για την ανάπτυξη του μαθητολογίου τους και την επιμόρφωσή τους.