211 800 0071

Άρθρα για εκπαιδευτικούς, μαθητές και γονείς

Σε αυτό το άρθρο, θα εξερευνήσουμε τα πολλαπλά οφέλη της εκμάθησης ισπανικών, συμπεριλαμβανομένων των ευκαιριών σταδιοδρομίας, του πολιτιστικού εμπλουτισμού και της προσωπικής ανάπτυξης.

Ένας μήνας πριν από τις Πανελλήνιες Εξετάσεις! Δες 8 χρήσιμες συμβουλές που θα σε βοηθήσουν σε μία πιο ουσιαστική και αποδοτική μελέτη!

Σε αυτό το άρθρο συγκεντρώσαμε 5 από τα πιο συνηθισμένα γλωσσικά λάθη που παρατηρούνται στα κείμενα μαθητών και μαθητριών και κάποιες εύκολες συμβουλές ώστε εσύ να τα αποφύγεις.

Σε αυτό το άρθρο, θα επικεντρωθούμε στην σωστή προετοιμασία για τις εξετάσεις LRN, οι οποίες πιστοποιούν την γνώση της αγγλικής γλώσσας.

Η μητρική γλώσσα, για κάθε λαό, δεν αποτελεί απλώς ένα μέσο επικοινωνίας αλλά ένα θεμέλιο στοιχείο της ταυτότητάς του. Παγκόσμια ημέρα μητρικής γλώσσας.

Έκθεση: 5 βήματα για τη συγγραφή μιας επιτυχούς περίληψης - για μαθητές Λυκείου. Η σύνθεση της περίληψης.

Η εξατομικευμένη προσέγγιση των ιδιαίτερων μαθημάτων είναι αποτελεσματική επειδή ο δάσκαλος μπορεί να στοχεύσει συγκεκριμένες δεξιότητες και σημεία της ύλης

Τα ψηφιακά εργαλεία διευκολύνουν τον ρόλο του δασκάλου, καθώς αυτοματοποιούν διαδικασίες και μας επιτρέπουν να εστιάσουμε στις πτυχές του μαθήματος που πραγματικά κάνουν τη διαφορά.

Οι Ισπανοί μοιάζουν αρκετά μ’ εμάς, τους Έλληνες, ενώ οι Λατινοαμερικανοί είναι πολύ διαφορετικοί, εξωτικοί. Όσο για τους Πορτογάλους, αυτοί ζουν μέσα στη saudade –τη νοσταλγία που τους δίνουν οι χαρές και οι λύπες της ζωής.

Μέσα από το CLIL, που σημαίνει ενσωματωμένη εκμάθηση περιεχομένου και γλώσσας, τα παιδιά δεν μαθαίνουν απλώς Αγγλικά, μαθαίνουν τα πάντα μέσα από τα Αγγλικά!

Αγγλικά speaking: Πώς μπορείτε να εξασκηθείτε στα προφορικά; Στο άρθρο αυτό, μοιραζόμαστε 5 χρήσιμες συμβουλές που θα τονώσουν τις γλωσσικές και λεκτικές σας επιδόσεις και θα σας βοηθήσουν να μιλάτε αγγλικά με άνεση και σιγουριά!

5 χρήσιμες και απλές συμβουλές για την πιο αποδοτική διαχείριση του χρόνου σας ώστε, όταν πλησιάζει η εξεταστική περίοδος, να νιώθετε πιο καλά προετοιμασμένοι, ήρεμοι και έτοιμοι να βάλετε τα δυνατά σας!