211 800 0071

phone

Καθημερινά 10:00 έως 17:00

Blog

👉 5 ΔΩΡΕΑΝ πλατφόρμες που μπορούν να σε βοηθήσουν στα πρώτα σου βήματα ως διαδικτυακός καθηγητής για online μαθήματα.

Οι πιστοποιήσεις Γαλλικής γλώσσας (επιπέδου Β2) που εμπιστεύονται οι περισσότεροι εκπαιδευτικοί και γονείς διεξάγονται από το Γαλλικό Ινστιτούτο Ελλάδος. Για όσους επιθυμούν να εξεταστούν σε αυτό το επίπεδο, υπάρχουν δύο επιλογές: SORBONNE B2 και DELF B2.

Μέσα από τη συμμετοχή τους σε μια μουσική ομάδα, τα παιδιά ψυχαγωγούνται ενώ παράλληλα μαθαίνουν να επικοινωνούν και να εργάζονται ομαδικά, να θέτουν στόχους και να αναγνωρίζουν τα επιτεύγματα.

Οι Εξετάσεις LRN διεξάγονται δύο φορές το χρόνο, κάθε Ιανουάριο και κάθε Ιούνιο. Οι δεξιότητες που εξετάζονται είναι Listening, Writing, Reading and Use και Speaking.

Ως εκπαιδευτικός, η επαγγελματική σου επιτυχία εξαρτάται από την ικανότητά σου να επιβιώσεις μέσα σε ένα ιδιαίτερα ανταγωνιστικό περιβάλλον.

Τα τελευταία χρόνια στην εκπαιδευτική κοινότητα γίνεται μία ευρεία συζήτηση για την ανάδειξη της δημιουργικότητας και των δεξιοτήτων εν γένει των μαθητών κατά τη διδακτική πράξη.

Το νέο σύστημα εισαγωγής στην τριτοβάθμια εκπαίδευση θα εφαρμοστεί πρώτη φορά για τη Γ Λυκείου του 2019-2020. Παρακάτω θα δούμε τις πιο συχνές ερωτήσεις (και απαντήσεις) σχετικά με τις αλλαγές στο εκπαιδευτικό σύστημα.

Τα οφέλη που αποκομίζεις από την εκμάθηση ξένων γλωσσών είναι εξαιρετικά, είτε πρόκειται για δουλειά, ταξίδια, φιλία ή και μόνο για την αυτοβελτίωσή σου.

Η συνειδητοποίηση ότι η εξ αποστάσεως εκπαίδευση εμφανίζεται από τα τέλη κιόλας του 18ου αιώνα, είναι γεγονός από μόνο του εντυπωσιακό.

Φτιάξαμε μια λίστα με 4 πράγματα που πρέπει να γνωρίζεις ώστε να επιλέξεις τον ιδανικό καθηγητή.

Τα πιο γνωστά πιστοποιητικά Γ2, όσον αφορά τα Αγγλικά, είναι του πανεπιστημίου του Michigan (γνωστό και ως ECPE) και του Cambridge (γνωστό και ως CPE). Ποιο όμως από τα δύο είναι το «καλύτερο»;

Η εξ αποστάσεως εκπαίδευση πλέον αφορά σε πάνω από 6.000.000 μαθητές σε όλο τον κόσμο, με τους αριθμούς ολοένα να αυξάνονται.

Στο συγκεκριμένο άρθρο θα δούμε εργαλεία που χρησιμοποιούμε οι περισσότεροι στην καθημερινότητά μας, είναι εύχρηστα και δωρεάν.

Το Πανεπιστήμιο σας ζητά να αποδείξετε τη γνώση σας μέσω κάποιου ευρέως αποδεκτού πιστοποιητικού… Και κάπου εδώ έρχεται το δίλημμα: IELTS ή TOEFL;

Στις μέρες μας, τα ιδιαίτερα μαθήματα αποτελούν για πολλούς εκπαιδευτικούς τη βασική πηγή εσόδων τους. Με ποιον τρόπο όμως μπορεί ένας εκπαιδευτικός να βρει νέους μαθητές ώστε να δημιουργήσει και να αναπτύξει ένα σταθερό μαθητολόγιο;

Η απάντηση στο ερώτημα αυτό αρχίζει να σε απασχολεί από πολύ μικρή ηλικία, για την ακρίβεια πριν καν ακόμα ξεκινήσει η σχολική σου ζωή…

Το Πανελλήνιο Δίκτυο Καθηγητών συγκέντωσε τις πληροφορίες και σου παρουσιάζει τις επιλογές επιμόρφωσης και επαγγελματικής κατάρτισης στο Ελληνικό εκπαιδευτικό σύστημα!

Πανελλήνιο Δίκτυο Καθηγητών

Έδρα: Βάκχου 24, Βάρη, Αττική, ΤΚ 16672
Τηλ: 211 800 0071
Ώρες Λειτουργίας: Δευ-Παρ 10:00 έως 17:00
Γραμματεία: info[at]iphestus.com
Λογιστήριο: accounting[at]iphestus.com
Copyright © Πανελλήνιο Δίκτυο Καθηγητών, 2019. All Rights Reserved. Κατασκευή και προώθηση ιστοσελίδας από την Webnest.gr