211 800 0071

phone

Καθημερινά 10:00 έως 17:00

Blog

Lower Cambridge και Lower Michigan: κόστος εξετάσεων, βαθμολόγηση, δομή εξετάσεων και άλλες πληροφορίες. Σύγκριση των δύο πιστοποιητικών.

Μαθηματικά Γ Γυμνασίου | Ύλη σχολικού βιβλίου, Λυσάρια, Ασκήσεις με λύσεις, αγγελίες από καθηγητές για ιδιαίτερα μαθήματα. Μαθηματικά Γ΄ Γυμνασίου - Βιβλίο Μαθητή (εμπλουτισμένο)

Τα πιο δημοφιλή προγράμματα εκπαίδευσης καθηγητών αγγλικής γλώσσας που δίνουν έμφαση στο σχεδιασμό μαθημάτων και στη διδακτική της αγγλικής ως δεύτερης/ξένης γλώσσας

H ενασχόληση με τα εικαστικά δεν εμπλουτίζει απλώς την εμπειρία της μελέτης σε όλη τη διάρκεια της σχολικής ζωής αλλά και προετοιμάζει για τη ζωή μετά το σχολείο

Το TOEIC® είναι μία εξέταση πολλαπλών επιλογών που κατατάσσει τους υποψήφιους σε επίπεδο Α1-Γ2, ανάλογα με τις γλωσσικές τους επιδόσεις στο καθημερινό εργασιακό και κοινωνικό περιβάλλον.

Το IELTS αποτελείται από τέσσερις ενότητες Listening (30 λεπτά), Reading (60 λεπτά), Writing (60 λεπτά) και Speaking (11-14 λεπτά). Ο συνολικός χρόνος δοκιμής είναι 2 ώρες και 45 λεπτά.

Ημερομηνίες εξετάσεων γλωσσομάθειας 2020: ECCE, ECPE, LRN, FCE, CPE, DELF, ΚΠΓ, SORBONNE, OSD, ZERTIFIKAT, DELE, CELI, PTE, ESB, LANGUAGECERT, MSU, ABLE, NOCN.

Δείτε τους πίνακες με τα στοιχεία των πιο αναγνωρισμένων πιστοποιήσεων αγγλικών επιπέδου Β2: ECCE, FCE, ΚΠΓ, LRN, ESB, MSU - CELC, NOCN, LANGUAGECERT, PTE – GENERAL, IELTS, TIE, TOEIC

Online Τάξη. Το Πανελλήνιο Δίκτυο Καθηγητών παρέχει στα μέλη του ελεύθερη και χωρίς περιορισμούς χρήση της πλατφόρμας Online Τάξη, για τα online μαθήματά τους.

Goethe και ÖSD. Πώς γίνονται οι εξετάσεις Β1 και B2 του Goethe και του ÖSD; Ποιο είναι το κόστος και καθέ πότε γίνονται οι εξετάσεις; Φορείς: Ινστιτούτο Goethe και Σχολή Μωραΐτη

SORBONNE και DELF. Οι πιστοποιήσεις Γαλλικής γλώσσας επιπέδου Β2 που εμπιστεύονται οι περισσότεροι εκπαιδευτικοί και γονείς διεξάγονται από το Γαλλικό Ινστιτούτο Ελλάδος.

Το Πανελλήνιο Δίκτυο Καθηγητών παρουσιάζει 5 δωρεάν πλατφόρμες που μπορούν να σε βοηθήσουν στα πρώτα σου βήματα ως διαδικτυακός καθηγητής για online μαθήματα.

Μέσα από τη συμμετοχή τους σε μια μουσική ομάδα, τα παιδιά ψυχαγωγούνται ενώ παράλληλα μαθαίνουν να επικοινωνούν και να εργάζονται ομαδικά, να θέτουν στόχους και να πειθαρχούν, να συναγωνίζονται και να αναγνωρίζουν τα επιτεύγματα.

Ο ανταγωνισμός είναι ένα στοιχείο της ελεύθερης αγοράς και υπάρχει σε όλα τα επαγγέλματα. Η εκπαίδευση του ιδιωτικού τομέα δεν αποτελεί εξαίρεση.

Το Πανελλήνιο Δίκτυο Καθηγητών συγκέντωσε τις πληροφορίες και σου παρουσιάζει τις επιλογές επιμόρφωσης και επαγγελματικής κατάρτισης στο Ελληνικό εκπαιδευτικό σύστημα!

Πρόσφατα διάβασα ένα άρθρο, όπου η συντάκτρια ξεκινούσε με το ρητορικό ερώτημα «τι κοινό έχουν ο Πικάσο, ο Αϊνστάιν και ο Στιβ Τζομπς;». Η αλήθεια είναι ότι με την πρώτη ματιά παραξενεύτηκα αρκετά, αφού δε μπορούσα να καταλάβω τι κοινό μπορεί να έχει ένας ζωγράφος με έναν επιστήμονα ή έναν επιχειρηματία.

Η συνειδητοποίηση ότι εξ αποστάσεως εκπαίδευση εμφανίζεται από τα τέλη κιόλας του 18ου αιώνα, είναι γεγονός από μόνο του εντυπωσιακό.

Είναι στην εποχή μας πια κοινώς αποδεκτό πως, για να θεωρείσαι καλός εκπαιδευτικός, είναι απαραίτητες πολλές περισσότερες δεξιότητες από το να είσαι απλά ειδικός στον τομέα σου!

Εμπλέκοντας τους μαθητές με ψηφιακά κουίζ, πέραν της ανάπτυξης ψηφιακών δεξιοτήτων, τους προσφέρουμε την άμεση ανατροφοδότηση. Μία έννοια που έχει ιδιαίτερη σημασία για την μαθησιακή τους πορεία.

LRN exams | Οι εξετάσεις LRN διεξάγονται δύο φορές το χρόνο, κάθε Ιανουάριο και κάθε Ιούνιο. Οι δεξιότητες που εξετάζονται είναι Listening, Writing, Reading and Use και Speaking.

Η εξ αποστάσεως εκπαίδευση διακρίνεται στη σύγχρονη και στην ασύγχρονη εξ αποστάσεως εκπαίδευση. Η σύγχρονη εξ αποστάσεως εκπαίδευση είναι αυτή που λέμε πρόσωπο-με-πρόσωπο διδασκαλία και η οποία υλοποιείται αξιοποιώντας πλατφόρμες σύγχρονης μετάδοσης όπως το Skype, το Zoom κ.α.

Τι θέλεις να γίνεις όταν μεγαλώσεις; Η απάντηση στο ερώτημα αυτό αρχίζει να σε απασχολεί από πολύ μικρή ηλικία, για την ακρίβεια πριν καν ακόμα ξεκινήσει η σχολική σου ζωή.

Το νέο σύστημα εισαγωγής στην τριτοβάθμια εκπαίδευση θα εφαρμοστεί πρώτη φορά για τη Γ Λυκείου του 2019-2020.

Τα οφέλη που αποκομίζεις από την εκμάθηση ξένων γλωσσών είναι εξαιρετικά, είτε πρόκειται για δουλειά, ταξίδια, φιλία ή και μόνο για την αυτοβελτίωσή σου.

Όλο και περισσότεροι γονείς στρέφονται στα ιδιαίτερα μαθήματα επειδή αφενός η διδασκαλία στα ιδιαίτερα είναι πιο αποτελεσματική και αφετέρου εξοικονομούν χρόνο και κόστος από τις μετακινήσεις τους.

Στις μέρες μας, τα ιδιαίτερα μαθήματα αποτελούν για πολλούς εκπαιδευτικούς τη βασική πηγή εσόδων τους. Με ποιον τρόπο όμως μπορεί ένας εκπαιδευτικός να βρει νέους μαθητές ώστε να δημιουργήσει και να αναπτύξει ένα σταθερό μαθητολόγιο;

Πλέον τα ψηφιακά εκπαιδευτικά εργαλεία είναι χιλιάδες και διακρίνονται με βάση τους εκπαιδευτικούς στόχους τους οποίους καλύπτουν. Αυτό είναι άξιο αναφοράς καθώς ο κάθε εκπαιδευτικός πρέπει να θέτει συγκεκριμένα κριτήρια για τα εργαλεία που θα χρησιμοποιήσει, ανάλογα με τις ανάγκες των μαθητών του.

Σκοπεύετε να κάνετε αίτηση για σπουδές σε αγγλόφωνο πανεπιστήμιο αλλά τα αγγλικά δεν είναι η μητρική σας γλώσσα … Το Πανεπιστήμιο σας ζητά να αποδείξετε τη γνώση σας μέσω κάποιου ευρέως αποδεκτού πιστοποιητικού… Και κάπου εδώ έρχεται το δίλημμα: IELTS ή TOEFL;

Τα πιο γνωστά πιστοποιητικά Γ2, όσον αφορά τα Αγγλικά, είναι του πανεπιστημίου του Michigan (γνωστό και ως ECPE) και του Cambridge (γνωστό και ως CPE). Ποιο όμως από τα δύο είναι το «καλύτερο»;

Πανελλήνιο Δίκτυο Καθηγητών

Έδρα: Βάκχου 24, Βάρη, Αττική, ΤΚ 16672
Τηλ: 211 800 0071
Ώρες Λειτουργίας: Δευ-Παρ 10:00 έως 17:00
Γραμματεία: info[at]iphestus.com